· 

Johan Kalifa


 

 

Johan Kalifa “Voor Mekaar”

 

 

Met zijn eigen interpretatie van Vlaanderen (Paul Van Vliet) maakte het grote publiek voor het eerst kennis met Johan Kalifa als zanger. Na deze eerste cover ging hij verder met eigen nummers. In de zomer van 2020 bracht hij ‘Dans met me mee’ uit en in het najaar van 2020 kwam ook ‘Winterwonderland’. Na het succes van deze twee nummers was de keuze snel gemaakt! Johan Kalifa gaat op dezelfde manier verder en brengt nu dan ook zijn derde eigen nummer uit ‘Voor Mekaar’.

 

Johan Kalifa:

 

“Na ‘Dans met me mee’ en ‘Winterwonderland’ is mijn derde eigen nummer ‘Voor mekaar’ opnieuw een typisch Johan Kalifa nummer geworden! Het is een vrolijk nummer met een zomerse beat dat zich tekstueel richt op het leven en het mooie van de wereld. Het nummer vertelt hoe je een eigen richting in het leven moet vinden door te genieten van de kleine wonderen ervan! De diepe betekenis van de tekst hebben we in de videoclip op een luchtigere manier in beeld gebracht. De mooie beelden van de Antwerpse skyline en de bakkersmolen in Essen zijn het perfecte voorbeeld van hoe je kunt genieten van iets kleins! De dansers van dansstudio Pivolte onder leiding van Werner Leysen geven het nummer een extra zomerse vibe! Daarnaast weerspiegelen de figuranten dan weer het dagelijkse leven. Hoe bepaal je een richting in je leven? Welke richting ga je uit en door wie word je geholpen om die richting te zoeken en uiteindelijk te vinden.

 

Ik ben zeer blij met het resultaat van zowel de videoclip als het nummer en ik hoop dat mijn derde single even goed onthaald wordt bij het grote publiek zoals ‘Dans met me mee’ en ‘Winterwonderland’.