· 

ZUS


 

ZUS – Onwijs veel echte liefde

 

 

De aankondiging van ZUS over de samenwerking met Nationale Artiesten Parade was vorige week een veel besproken item in muzikaal Nederland. Kiki & Bo Sluijpers kregen op hun socials ontzettend veel  leuke reacties. De volgende stap die nu gezet wordt is de lancering van hun nieuwe single ‘Onwijs veel  echte  liefde’.  Bij de  productie  van  hun  vorige  single 'Omdat  je  mij  toch  gek  maakt' was naast  Hans 

Aalbers ook Arjan Venemann betrokken. Dat viel bij iedereen in de smaak dus kregen Hans en Arjan een ‘go’ voor de opvolger waarin Kiki & Bo zingen over iets dat hun wereld bijna laat ontploffen. 

 

De herkenbare ZUS sound, die al jaren bepalend is voor de zusjes, is uiteraard weer verweven in de heerlijk klinkende vrolijke single. Kiki & Bo plukken de vruchten van de puzzelstukjes die in de loop van de  jaren  in  elkaar  zijn  gevallen.  Daarbij  doelen  ze  op het  hele complete team  waar de  dames mee samenwerken. ‘We hebben  de  juiste  mensen  gevonden  waar  we  mee  kunnen blijven groeien in  de  producties. Het zijn allemaal perfectionisten die plezier beleven aan hun werk. Enplezier maken vinden wij het allerbelangijkste dat er is’, aldus het uit Schijndel afkomstige duo.  

 

'Onwijs veel echte liefde' uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 11 augustus 2021 via  de bekende streamingdiensten te beluisteren. De clip, waarin veel wordt gedanst, is te bewonderen  bij alle bekende clipzenders en de social mediakanalen van ZUS.