· 

CAMILLE


 

 

 

CAMILLE - In De Regen & CAMILLE - Kleur

 

 

 

CAMILLE pakt uit met niet één, maar wel twee nieuwe singles én videoclips

 

CAMILLE blijft verbazen. De 21-jarige popster heeft nog maar net haar groots opgezette meet & greet doorheen Vlaanderen achter de rug om haar nieuwe album ‘SOS’ voor te stellen, of ze heeft al iets nieuws aan te kondigen. CAMILLE brengt namelijk niet één, maar wel twee nieuwe singles én videoclips uit: ‘In De Regen’ en ‘Kleur’.

 

‘In De Regen’ is een echte meezinger en zeer toepasselijk dezer dagen. In de videoclip is glamour een understatement en is er een vleugje Marilyn Monroe te herkennen. “‘In De Regen’ is een liefdesliedje waarin ik het heb over het feit dat ik mij volledig wil overgeven. Doordat we een stukje Frans in het refrein hebben gestoken, beeld ik mij altijd in dat het over een vakantieliefde gaat. Ergens op een camping in Zuid-Frankrijk bijvoorbeeld, waar ik helemaal mijn hoofd verlies”, vertelt CAMILLE.

 

‘Kleur’ klinkt al wat bekender in de oren, want het is eveneens de begingeneriek van ‘Familie’. Voor de videoclip trok CAMILLE samen met de acteurs van de populaire soap naar de bioscoop. “‘Kleur' gaat over een voorbije liefde, maar waar ik met veel warmte aan terugdenk. In het liedje droom ik eigenlijk nog even over hoe goed we het samen hadden. Dat het ook gekozen werd door VTM als begingeneriek van 'Familie' vind ik wel heel stoer”, aldus CAMILLE.

 

Het nieuwe album ‘SOS’ van CAMILLE is nog maar net uit of het prijkt al twee weken helemaal bovenaan in de album charts. Het album is een verzameling van catchy popsongs: dansbare pop en latino-klanken, maar ook met plaats voor een ‘gevoelige snaar’.