· 

Alma Loorbach


 

Alma Loorbach - Kleine Vredesduif 

 

 

Vanuit het mooiste dorp van Nederland, Winsum, komt Alma Loorbach met een nieuwe single. En niet zomaar een maar een met een verhaal. Het verhaal van de “kleine Vrededuif”

 

Er is veel gebeurd zowel in ons eigen mooie land als in de hele wereld. Zorgen waren er voor iedereen altijd al wel, maar wat ons allen nu overkomen is en de vreemde tijd waarin we leven momenteel zal niemand zijn ontgaan. Gezondheid is het grootste goed wat men bezit en dat is nooit vanzelfsprekend voor iedereen, maar nu maken we ons toch allemaal wel zorgen over een onzekere tijd die voor ons ligt. Ook de vele spanningen overal in de wereld en ook rondom ons heen veroorzaakt veel onrust en angst bij velen. “Hoewel dit van alle tijden is en ook altijd wel zal blijven, geeft het mij toch wel te denken hoe het verder moet. Ik weet wel dat "geweld en onbegrip" voor elkaar nog nooit iets heeft opgelost en dat "LIEFDE EN RESPECT" de weg moet zijn naar een betere wereld waarin we met elkaar moeten kunnen leven.

 

Ik hoop dat mijn nieuwe liedje "Kleine Vredesduif" een boodschap mag zijn voor iedereen om daar eens bij stil te staan” aldus Alma