· 

Alwin.


 

 

ALWIN – 1,5 METER POLONAISE

 

 

 

De 1,5 meter maatschappij is het nieuwe normaal! Iedereen zal zijn of haar weg moeten vinden en een andere invulling moeten geven aan heel erg vanzelfsprekend zaken als een feestje vieren, uit eten gaan, naar een optreden gaan en tijdens een feestje de polonaise lopen. Zanger Alwin heeft met een knipoog hierom de track ‘1,5 meter polonaise’ opgenomen. Een vrolijke en aanstekelijke track die in deze periode een glimlach moet geven aan de feestvierende Nederlanders en Belgen. ‘1,5 meter polonaise’ wordt op vrijdag 19 juni uitgebracht door ABC Entertainment 

 

Voor Alwin een nieuw hoogtepunt in zijn carrière: “Iedereen wordt geraakt door de gevolgen van het corona virus en het ‘nieuwe normaal’ en ik wil daar een positieve draai aan geven. Samen met tekstschrijver Pascal de Vormer en producer Joris van Dijk ontstond het idee, dat als snel uitgewerkt werd tot de single ‘1,5 meter polonaise’. De reacties tot nu toe zijn heel erg positief en het toont aan dat de Nederlanders en Belgen stiekem wel weer klaar zijn voor een feestje. Dan wel iedereen met de gepaste 1,5 meter aub, want we moeten het corona virus natuurlijk nog steeds erg serieus nemen. Laten we hopen dat Nederland klaar is voor een veilig feestje en een 1,5 meter polonaise.”

 

Van Alwin verschenen al eerder tracks als ‘Ik Leef M’n Eigen Leven’, ‘De Kriebels’, ‘Leef Met ’N Lach’ en vele andere singles die zowel in Nederland als België airplay kregen. Ook was hij te zien bij o.a. RTL Boulevard, SBS Shownieuws en Tros Muziekfeest op het Plein.

Bij ‘1,5 meter polonaise’ is een videoclip geschoten welke hier  te zien is