· 

Angelino Heesbeen


 

 

Angelino Heesbeen ''Vrouw''

 

 

De uit Nijmegen afkomstige Angelino Heesbeen is zeker geen onbekende in het Nederlandse muziek industrie en komt met een nieuwe single met als titel “Vrouw”

 

Met dit nummer “Vrouw” wil hij laten blijken hoe belangrijk een vrouw is in het leven. Dit nummer kent hij al van jongs af aan en werd regelmatig gedraaid bij zijn familie en zelfs gespeeld door zijn opa. De mooie herinneringen die hij hieraan had,besloot hem om dit nummer zelf op te nemen en uit te brengen.Hij is naar de Leico Music studio gegaan van Peter van Kesteren, beter bekend als Peter Lahay een samen hebben ze daar met de bekende accordeonist Rolus Karssen en Zonzo Basily een prachtig nieuw nummer van gemaakt.

 

Angelino Heesbeen is ruim 20 jaar actief als zanger en heeft al meerdere eigen singles uitgebracht, O.a. “Leven zonder jou liefde” “Liefde voor me leven” “Aline Guiliana” “Sweet Santion” en zijn laatste single die al weer 10 jaar geleden uitkwam was“Che la vie”.Nadat het een aantal jaren stil was om Angelino en hij het toch enorm miste,maakt hij dan nuin het meest bewogen jaar uit zijn carrière een comeback met deze nieuwe single “Vrouw”