· 

Anthony Joosten


 

 

Anthony Joosten - Niemand Is Zo Mooi Als Jij

 

 

Spaanse klanken volop aanwezig in nieuwe single ‘Niemand is zo mooi als jij’ van Anthony Joosten

 

Anthony Joosten had de releasedatum van z’n nieuwe single ‘Niemand is zo mooi als jij’ gepland staan op 14 juli 2021. Alles was gereed, behalve de clip. Op de dag die daarvoor gereserveerd stond, kwam de regen met bakken uit de lucht. Anthony heeft daarom besloten om het nummer een aantal weken later uit te brengen. Inmiddels zijn er prachtige beelden geschoten op het strand van Castricum. Deze ontbrekende schakel maakte het geheel compleet om de planning rond te maken. 

 

‘Veel langer hadden we ook niet moeten wachten omdat het lied vol zit met Spaanse klanken. Met name de bekende Spaanse gitaargeluiden zijn volop aanwezig. Net zoals m’n vorige drie singles is ‘Niemand is zo mooi als jij’ ook geschreven door Hans Louws. Je hoeft hem maar een paar steekwoorden te geven waar het nummer over moet gaan en Hans zorgt voor de rest. Ondertussen heb ik samen met mijn team een eigen sound weten te creëren. De opnames van dit lied vonden wederom plaats bij Ger Oerlemans in Alkmaar’, aldus Anthony.

 

Volgens Anthony wordt het wachten wel beloond. Hij mag nu in ieder geval weer het publiek in de uitgaansgelegenheden verblijden met z’n repertoire. Tijdens Covid19 heeft de uit Zevenaar afkomstige zanger alles behalve stilgezeten. Hij lanceerde twee singles én heeft goed na kunnen denken over de opvolgers die er nog aan zitten te komen.