· 

Antoinnette Germeraad


 

 

Antoinnette Germeraad -  "Laat je gaan hier vandaan" 

 

 

Antoinnette Germeraad komt met debuut single "Laat je gaan hier vandaan" 

 

Antoinnette Germeraad uit Duiven is 22 jaar oud en droomde als jong meisje er al van om op de planken te staan. Dat is zeker gelukt want naast vele optredens die zij al heeft mogen doen vond ze het nu dan ook tijd voor een 1 e eigen single. Met “Laat je gaan hier vandaan” wil zij dus naast covers ook op het podium staan met eigen nummers.

 

Vanaf jongs af aan is Antoinnette Germeraad al bezig met muziek. Ik wil mensen blij maken met mijn stem, dat is wat ze vroeger al zei. En deze gedachten zijn niet veranderd! Haar opa zat vroeger in een band “Trio de Apollos” en toerde het hele land door. Deze passie voor muziek heeft ze met liefde opgevolgd. Wanneer Antoinette op het podium staat denkt ze aan niets anders meer dan performen en het publiek. Ze geniet van ieder podium. Ze wil passie overbrengen aan het publiek! Antoinnette vrolijke uitstraling en geniet van elk moment. Muziek is emotie, Antoinnette zegt altijd: “Je kunt een nummer pas overbrengen op je publiek als je het zelf ook echt voelt”. Antoinnette is performer in de breedste zin van het woord. Van een klein kwetsbaar liedje tot een grote feest knaller, niets is voor haar te gek!

 

Tijdens een studio bezoek bij ANRO Productions kwam ze in contact met een producer van Double You Music NL en is er besloten tot het uitbrengen van een eerste Single. De singel is opgenomen bij ANRO door de bekende producer Roy Otters. Voor de clip tekende The Clip Academy NL wat een onderdeel is van Future Films Europe