· 

Aron


 

 

Aron - Onvoorwaardelijk Wij 

 

 

Na zijn eerste single '' Adembenemend '' is Aron klaar voor zijn volgende single release op 5 April. Aron zijn tweede nummer is een nummer waarin hij zijn onvoorwaardelijke trouw aan zijn zoontje Jayden beschrijft.  Niet alleen in dit nummer speelt Jayden de hoofdrol, ook in de videoclip zie je de onvoorwaardelijke liefde tussen vader en zoon.         

 

Aron ..... brengt een nummer van producer Jean Pierre Kerkhoffs en een tekst van Wendy D'joos. De bijhorende clip is van de creatieve cameralens van Glam Productions.

 

Een scenario voor een warme film of het werkelijke verhaal van een jonge Genkenaar?

 

Aron geboren te Genk, zoon van trotse ouders die van bij de geboorte hun ‘spruit’ een unieke levenservaring meegaven. samen leven tussen én met mensen op wisselende locaties, in Nederland en Vlaanderen. Zijn ‘thuis’ liep letterlijk op wieltjes, als woonwagenbewoners, op een hechte manier samenleven met je gezin maar ook met de mensen om je heen. Het heeft Aron gemaakt tot de persoon die hij is, warm, bruisend van positieve energie. Dat vrienden meestal een passage in je leven zijn diende hij op jonge leeftijd, gezien de wisselende locaties, te ervaren. Toch waren het die vrienden die ervoor zorgden dat Aron, ontdekt werd via social media. Een gezellige avond, waar aron zijn stembanden liet trillen, werd met de I-phone gefilmd en gepost.

 

Het resultaat is een talent, een entertainer die klaar staat om om zijn muzikale vleugels uit te slaan.