A3AAN DROST 


22-6-2019


A3AAN DROST – Gevangen Door Geluk (album)

 

 

‘Gevangen Door Geluk’ is alweer het derde album van de sympathieke zanger A3aan Drost. De afgelopen periode vertoefde A3aan veelvuldig in de studio van topproducers zoals Kees Tel, Martin Sterken, Niels Lingbeek en Arjan Venemann. Het resultaat is een afwisselend album, wat gaat van levenslied, schlagerpop, meezingers, Nederpop tot feest, en alles voortreffelijk uitgevoerd door A3aan. Natuurlijk bevat dit album de bekende singles zoals ‘Jij Bent Alles’, ‘Jeminee, Hoe Komt Dat Nou’, ‘Als Ze Naar Me Kijkt’ etc., en natuurlijk de gloednieuwe single ‘Ooit Dan Komt Er Een Tijd’ waarmee A3aan momenteel veelvuldig te horen is op de Nederlandse en Vlaamse radiostations. ‘Gevangen Door Geluk’ is een topalbum welke niet mag ontbreken in de verzameling van de liefhebber van het Nederlandse lied.

 
7-6-2019


A3AAN DROST – Ooit Dan Komt Er Een Tijd


Als voorloper van het binnenkort te verschijnen gloednieuwe album ‘Gevangen Door Geluk’ verschijnt de single ‘Ooit Dan Komt Er Een Tijd’ van de sympathieke zanger A3aan Drost. Het betreft een uiterst radio-vriendelijke song, welke geschreven en geproduceerd is door Kees Tel. Het is de opvolger van ‘Je Bent Alles’ waarmee A3aan een flinke airplayhit scoorde. RedGellMedia is wederom verantwoordelijk voor een sfeervolle videoclip. Er is dus niets aan het toeval overgelaten, en naar verwachting zal A3aan met
‘Ooit Dan Komt er een Tijd en flinke zomer hit scoren

 
9-11-2018


A3AAN DROST - JE BENT ALLES

 

 

9 november 2018) A3aan Drost heeft met zijn nieuwe single ‘Je Bent Alles’ een geweldige vertolking opgenomen van een oude klassieker van Jan ten Hoopen. Dankzij de vrolijke herkenbaarheid nodigt deze single meteen uit tot meezingen. Producer Kees Tel stak het geheel in een modern arrangement zonder afbreuk te doen aan het origineel, waardoor de single meteen “vertrouwd” aanvoelt.

Momenteel is A3aan druk in de weer met de opnames voor zijn nieuwe album welke in het voorjaar van 2019 zal verschijnen.

De eerste reacties op ‘Je Bent Alles’ beloven alvast veel goeds, en de single wordt ondersteund door een prachtige videoclip welke wederom geschoten is door Redgellmedia. ‘Je Bent Alles’ verschijnt via CDHamster Music.

 
27-7-2018


A3AAN DROST - DAT KAN NIEMAND

 

 

Met de nieuwe single ‘Dat Kan Niemand’ presenteert A3aan Drost zijn spinternieuwe single. Net als bij de voorganger ‘Jeminee Hoe Komt Dat Nou’ dook A3aan hiervoor weer de studio in bij Kees Tel. ‘Dat Kan Niemand’ heeft een toegankelijke Schlager-achtige sound en valt na één keer beluisteren mee te zingen. Hiermee kan A3aan ongetwijfeld weer een hit toevoegen aan zijn inmiddels toch al indrukwekkende lijst. RedGell Media verzorgde weer voor een mooie videoclip, en de single verschijnt via CD Hamster Music.

 
12-1-2018


A3AAN DROST - JEMINEE HOE KOMT DAT NOU

 

 

12 januari 2018) Met “Jeminee Hoe Komt Dat Nou?” presenteert de in De Blesse woonachtige zanger A3aan Drost een compleet nieuw geluid. Dat is ook niet verwonderlijk, want A3aan ging voor deze single voor het eerst de samenwerking aan met de succesvolle producer Kees Tel. Het resultaat is een pakkende, vrolijke single welke na één luisterbeurt meteen meegezongen wordt. De aanstekelijke compositie is van Pascal de Vormer en Hugo Peeters. RedGell Media verzorgde weer voor een mooie videoclip, en de single verschijnt via CD Hamster Music. Hiermee lijkt 2018 niet beter te kunnen beginnen voor de sympathieke A3aan Drost

 
22-9-2017


A3AAN DROST - SUPERSTER

 

 

 In navolging van zijn succesvolle airplayhit “Alleen Met Jou” weet de sympathieke A3aan Drost wederom te verassen met een nieuw geluid in de vorm van de aanstekelijke nieuwe single “Superster”. Deze single werd geschreven en geproduceerd door de succesvolle producer Niels Lingbeek (bekend van o.a. Is Ook Schitterend en Danny Diëgo).

“Superster” is wederom een ijzersterke single waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn.

Voor “Superster” is een prachtige en zeer opvallende videoclip geschoten welke veelvuldig op de bekende clipkanalen te zien zal zijn.

 
24-4-2017


A3AAN DROST - ALLEEN MET JOU

 

 

Met de gloednieuwe single “Alleen Met Jou” laat de uit Friesland afkomstige zanger A3aan Drost een heel nieuw geluid horen, en met deze poppy single levert hij een ijzersterke single af. Hiermee weet A3aan vriend en vijand te verrassen. Nadat A3aan in 2007 debuteerde met “Hallo Sneeuwwitje” scoorde hij succesvolle singles, zoals “Anita ’t Is Over” en “ik Blijf Je Vader”. Tevens bracht hij tot nu toe twee albums uit.

 

Voor “Alleen Met Jou” is een prachtige en zeer opvallende videoclip geschoten welke veelvuldig op de bekende clipkanalen te zien zal zijn

 
22-7-2016


A3AAN DROST - ALS ZE NAAR ME KIJKT

 

 “Als Ze Naar Me Kijkt” is de gezellige en vrolijke opvolger van de airplayhit “Al Regent Het Voor Jou” van de uit Steggerda afkomstige zanger A3aan Drost. Dit keer heeft A3aan gekozen voor een feestelijke plaat, waarmee hij zijn veelzijdigheid laat zien. Voor de productie tekende wederom A3aan’s vaste producer en vakman, Martin Sterken. Het gebruik van de live ingespeelde blazers zorgt voor een sprankelende, vrolijke en zomerse sound, welke uitstekend past bij de tijd van het jaar. Naar verwachting zal A3aan Drost met “Als Ze Naar Me Kijkt” dan ook veelvuldig uit de radiospeakers schallen in de komende periode, maar ook in vele kroegen en feesttenten. Net als ter ondersteuning van de laatste  drie singles van A3aan verzorgde Redgellmedia wederom een videoclip van hoog niveau.

 
4-3-2016


A3AAN DROST - AL REGENT HET VOOR JOU

 

 

Met de nieuwe single “Al Regent Het Voor Jou” meldt de uit Steggerda afkomstige zanger A3aan Drost zich weer terug. Na het zeer positief ontvangen album “Dit Is Wat Ik Wil” en de successingles “Anita ’t Is Over”, “Kleur Aan De Wereld” en “Ik Blijf Je Vader” is het nu weer tijd voor een gloednieuwe song, geschreven door Pascal de Vormer en geproduceerd door Martin Sterken. Met “Al Regent Het Voor Jou” heeft A3aan wederom een schot in de roos te pakken, en deze single zal wederom in de komende maanden veelvuldig te horen zijn in het land. Uiteraard is er voor “Al Regent Het Voor Jou” een prachtige videoclip geschoten, met daarin een glansrol voor A3aan’s dochtertjes Caillyn en Fayline.

 
28-8-2015


A3AAN DROST - IK BLIJF JE VADER

 

“Ik Blijf Je Vader” is de nieuwste single release van de Friese zanger A3aan Drost en afkomstig van zijn positief ontvangen nieuwe album “Dit Is Wat Ik Wil”. Met dit door Martin Sterken geschreven en geproduceerde liedje snijdt A3aan een gevoelig onderwerp aan, wat vele mensen zal raken.

 

A3aan Drost is al jaren actief als zanger met diverse succesvolle singles op zijn naam zoals “Huis Op De Wolken”, “Hallo Sneeuwwitje”, “Blijf Maar Wie Je Bent”, “Anita ‘t Is Over” en “Kleur Aan De Wereld”. A3aan heeft inmiddels twee albums op zijn naam staan en wint steeds meer terrein in het Nederlandstalige muzieklandschap. De nieuwe single “Ik Blijf Je Vader” zal er zeker toe bijdragen dat het succes van A3aan verder uitgebouwd wordt, want de eerste reacties zijn uiterst positief. Daardoor zijn de verwachtingen rondom deze nieuwe single dan ook hooggespannen.

 

Voor “Ik Blijf Je Vader” werd een sfeervolle videoclip geschoten, door Redgellmedia, waarin zanger Dennis Jones met zijn zoontje een gastrol speelt,

en deze zal volop te zien zijn op de bekend clipkanalen.

 
11-6-2015


 A3AAN DROST – KLEUR AAN DE WERELD

 

Het Nederlandstalige lied leeft! Vele talenten komen nu naar voren als nieuwe generatie volkszangers, maar ook artiesten die al wat langer meedraaien krijgen een al grotere fan gemeenschap! Zo ook A3aan Drost!

Hij timmert al enige jaren aan de weg en heeft naast talloze singles (waaronder ook hele leuke hits zoals: Hallo Sneeuwwitje, Een huis op de wolken, Anita 't is over) in 2012 zijn debuutalbum uitgebracht.

Al enige jaren werkt A3aan samen met topproducer Martin Sterken die hem de laatste jaren begeleid heeft naar een hoger plan met als resultaat de laatste hitsingle "Anita 't is over".

In heel Nederland en België is deze single veelvuldig gedraaid en nu komt er dan ook eindelijk het passende cd-album getiteld "Dit is wat ik wil!". een album met 12 titels die recht uit het hart worden gezongen. Van dit album verschijnt het zomerse reggae-achtige “Kleur Aan De Wereld” op single

Een prachtige videoclip ondersteunt deze release.

 
2--2015


A3AAN DROST - ANITA 'T IS OVER

 

 A3aan Drost staat al jaren garant voor heerlijke singles zoals “Huis Op De Wolken”, “Hallo Sneeuwwitje” en “Blijf Maar Wie Je Bent”, waarmee hij diverse hitnoteringen wist te bemachtigen. De nieuwe single heet “Anita ‘t Is Over”, en is een cover van een liedje van De Rodeo’s, de band waarvan A3aan jaren de lead zanger was. Hiermee heeft A3aan een ijzersterke opvolger van de airplayhit “Zomaar Even” in handen. Topproducer Martin Sterken tekende wederom voor de productie van “Anita ‘t Is Over”, waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn. Later dit jaar zal er een nieuw album van A3aan verschijnen. 

De videoclip zal volop op de clip kanalen  te zien zijn.

 
8-10-2014


 

A3AAN DROST - ZOMAAR EVEN

 

De uit Steggerda afkomstige zanger A3aan Drost verrast met zijn nieuwe single “Zomaar Even”. A3aan timmert al enige jaren stevig aan de weg en scoorde succesvolle singles met liedjes als “Huis Op De Wolken”, “Hallo Sneeuwwitje”, “Blijf Maar Wie Je Bent”, “Mannen” en “In De Zomertijd”.
“Zomaar Even” is geproduceerd door Martin Sterken (bekend van o.a. Jannes, Henk Wijngaard) en geschreven door Pascal de Vormer, (verantwoordelijk voor vele composities van o.a. Stef Ekkel, Rob Zorn en Rob Ronalds). Het resultaat is een heerlijke radiovriendelijke single waarmee A3aan de komende periode weer volop in de belangstelling zal staan.
Uiteraard is er voor “Zomaar Even” en sfeervolle videoclip geschoten welke volop op de clipkanalen te zien zal zijn.,Hier kunt u verder gaan naar

 

 

A B C D E F G

 

H  I J  K L M N

 

O P Q R S T U

 

V W X Y Z