ALBERTO


15-2-2019


 

ALBERTO - FEESSIE BIJ KEESSIE

 

 

Met Carnaval in aantocht kon het niet uitblijven dat er een liedje zou worden gemaakt over Kees van der Staaij.

In deze meezinger wordt hij aardig op de korrel genomen. Het liedje wordt gezongen door Alberto die enkele jaren geleden Onno Hoes toezong met ‘Onno mag ik je Toyboy zijn? wat toen een carnavalskraker werd.

De kans is groot dat er binnen enkele weken onder de rivieren massaal zal worden gezongen: ‘We hebben een feessie bij Keessie in de kerk’!

“Homo, hetro, transsekueel Keessie houdt van iedereen evenveel” is een stukje uit de tekst.

Het lied komt van de makers van “Onno mag ik je toyboy zijn?” en “Losse handjes van Blond en Blauw wat ging over Camiel Eurlings.

 
9-1-2018


ALBERTO - DE POSTKOETSCarnaval 2018 staat weer voor de deur.
Zanger Alberto, bekend van de hit ‘Onno mag ik je toyboy zijn’ heeft, samen met zijn compagnons, weer een echte meezinger uitgebracht dit jaar. Het grote probleem is dat niemand het lied mee kan zingen. De titel van het lied is (en spreek het maar eens een paar keer achter elkaar uit) ‘De post poets de Postkoets’!...
Dit gaat natuurlijk hilarische taferelen opleveren in alle zalen en kroegen.
Het lied is in feite een korte cursus logopedie met Alberto als cursusleider. De woorden worden keurig voorgezegd waarna je het zelf mag proberen.
Oja, en trouwens, de post poetst de postkoets met….postkoetpoets!

 
6-1-2017


ALBERTO - LET'S PLAY DARTS

 

 

 Het dartsvirus neemt, na de overwinning van Mighty Mike , ongekende vormen aan. Ook Alberto, die we nog kennen van “Onno, mag ik je Toyboy zijn?” is hiermee besmet. Viel hij eerst nog op burgemeesters,  nu is Alberto op zoek naar een echte kerel die onehundredandeighty’ kan gooien.

Met het liedje “Let’s Play Darts” richt Alberto dit jaar al zijn pijlen op Carnaval. Samen met z’n maten Cowboy Boy en Gewonde Knie doet hij een gooi naar de titel ‘Het Leukste Carnavalslied van 2017’.

Het nummer is gebaseerd op wat iedereen tijdens het darten zingt. Ook wel bekend als “Tè tèdèdèdè dèdèdèdèdè”. Iedereen kent het en iedereen zingt het. De videoclip wordt op dit moment opgenomen en de kans is groot dat Alberto met dit aanstekelijke lied weer midden in de roos schiet.

 

 
29-7-2016


ALBERTO - PLAYA PARACETAMOL

 

Alberto laat de zon schijnen met zomersingle: Playa Paracetamol

Alberto en zijn kompanen Cowboy Boy en Gewonde Knie zijn helemaal klaar voor de zomer en dat laten ze graag horen!

Na het grote succes van de hitsingle Onno, mag ik je Toyboy zijn? (lied over de  ex-burgemeester van Maastricht Onno Hoes), komt Alberto nu uit met de super zomerse single Playa Paracetamol!

In Playa Paracetamol neemt deze mannelijke K3 je mee naar een wereld waar alles kan en waar het elke dag feest is!

Maar waar feest is ligt de man met de hamer op de loer. Vergeet dus niet je paracetamol mee te nemen!

Playa Paracetamol is te downloaden via o.a. iTunes en Radio538.       

Een groot feest wordt het ook tijdens de optredens van Alberto. Hier kan volop meegezongen en meegedanst worden op de vele bekende liedjes die zij ten gehore brengen.

 
16-1-2016


Alberto - “All You Need is Alaaf”Alberto heeft na ‘Onno” opnieuw een Carnavalshit met “All You Need is Alaaf” in handen Met dé kraker van 2015 “Onno, mag ik je Toyboy zijn?”, is de naam Alberto, stevig en voorgoed gevestigd. Net als vorig jaar is de nieuwe single van Alberto gebaseerd op de actualiteit, dit keer van de zogenaamde “Noorderlingenproblematiek” die zichtbaar wordt rond de carnavals...tijd. De verwachting van een massale stroom Noorderlingen naar Brabant en Limburg doet stemmen opgaan om de grenzen van de provincies te sluiten. De Noorderlingen zullen naar verwachting met rubberboten en zelfgemaakte vlotten de gevaarlijke tocht over de rivieren gaan maken om hun geluk te zoeken in het Zuiden. Het plaatsen van hekken op provinciegrenzen wordt door sommigen als optie genoemd om dit tegen te gaan. Alberto en zijn vrienden, Cowboy Boy en Gewonde Knie, zijn echter van mening dat iedereen welkom is in het Zuiden en zéker met Carnaval! Om deze woorden kracht bij te zetten wordt er een nieuwe Carnavalssingle uitgebracht met als titel : "All you need is Alaaf". Alberto neemt je even mee naar de jaren zestig waar toen de woorden Love en Peace niet meer weg te denken waren. Het allerbelangrijkste in het leven is de Liefde. Iedereen heeft het nodig en niemand kan zonder.

Daarom eindigt de single van Alberto ook met de woorden: I Alaaf you very much!

 
Hier kunt u verder gaan naar

 

 

A B C D E F G

 

H  I J  K L M N

 

O P Q R S T U

 

V W X Y Z