Andre Pronk


9-11-2018


ANDRE PRONK & DEBRANDHOFFIES - IK BEN LADDERZAT  


André Pronk, je weet wel, met die lach. Gaat er nog geen belletje rinkelen? Hij is bekend geworden door zijn bijzondere audities bij Idols en X-Factor, is daarna de assistentie bij Jensen geweest en was jarenlang vaste gast bij 3FM radio-DJ Giel Beelen. En nu heeft hij een
carnavalskraker gemaakt met De Brandhoffies uit Ede.

De Brandhoffies

Begin februari was André Pronk in Ede voor de opnames van zijn videoclip voor de nieuwe carnavalskraker ‘Ik ben ladderzat’, die hij samen met De Brandhoffies uit Ede heeft gemaakt. En geloof ons, die clip wil je echt zien.

 
23-11-2018


ANDRE PRONK  - "ME KAMMETJE"André Pronk, je weet wel, met die lach. Gaat er nog geen belletje rinkelen?
Hij is bekend geworden door zijn bijzondere audities bij Idols en X-Factor, is daarna de assistentie bij Jensen geweest en was jarenlang vaste gast bij 3FM radio-dj Giel Beelen. En nu heeft hij een
Nieuwe Carnavalskraker met Videoclip uitgebracht. Dit keer heeft hij gekozen voor een cover van André Van Duin ‘Me kammetje’. Begin november was André Pronk in Gouda voor de opnames van zijn videoclip voor de nieuwe carnavalskraker ‘Me kammetje’. En geloof ons,

die clip wil je echt zien

 
1-8-2017


ANDRE PRONK - WAAR IS TOCH MIJN  CARAVAN

OPSPORING VERZOCHT:
WAAR IS DE CARAVAN VAN ANDRE
De 44 jarige Andre Pronk komt na zijn laatste Carnavals Hit Patat met Polonaise uit 2016 nu op een geheel eigen wijze terug met een nieuwe zomer Single Waar is toch mijn Caravan. Het nummer is gebaseerd op de cover van Herman Berkien uit 1983....
Het idee van Andre speelde al een kleine 3 jaar op dit leuke nummer op te gaan nemen. Zijn twijfels hielden hem aanvankelijk tegen. Zijn maatje Jan Koetsier overtuigde hem echter het toch te doen. Andre ging er dan ook helemaal weer voor. Het resultaat mag er zijn.

 
19-7-2016


ANDRE PRONK JIJ BENT DE ZONAndre Pronk gaat met zijn nieuwe single " Jij Bent de Zon"
op een humoristische manier de romantische tour op. 

Jij bent de zon,jij bent de zee. Jij bent de liefde ga met me mee. Mooi toch. Welke vrouw wil dat niet horen.

Andre koos dit keer voor deze meezinger van Bart van den Bossche.
Bij Bart van den Bossche was humor al troef. Andre heeft er dan nog eens zijn eigen sausje aan gegeven. Romantiek met humor dus. Het resultaat mag er wezen
Dat mag zeker en vast ook worden gezegd van de bijhorende videoclip. Andre aan het strand, dat gaat natuurlijk niet onopgemerkt voorbij.
Dit nummer is een geslaagde opvolger van zijn carnavalsnummer : " Ik heb hele grote flaporen"

 
19-1-2015


ANDRE PRONK - HAD JE MIJ GEBELDAndre Pronk, ook wel de koning van de lach genoemd, komt ons weer verwennen met zijn nieuwe single "Had Je Mij gebeld".
Zoals we van hem gewend zijn weerom feest en alle remmen los. Dit keer is hij wel ietsje minder ondeugend maar zeker even grappig en aanstekelijk ....
Moraal van het verhaal: wil je een feestje bouwen, bel Andre dan komt hij graag, en het feest kan niet meer stuk.
Het is de opvolger van successen als "Het Is Mijn Lach", "Het is Moeilijk Om Popster te Worden. 
De single is zowel in Belgie als in Nederland officiel uitgebracht door BelNed records en te verkrijgen op alle legale download en stream- sites.
Er werd ook gezorgd voor een feestelijke bijhorende video clip, verzorgd door Jaap van Didden.
Andre kan terugblikken op een rijke radio en TV ervaring. Na Idols en X Factor bleef Andre maar doorgaan. Zijn legendarische lach bracht hem tot assistent bij Jensen op TV, en was hij tevens jarenlang vaste gast bij Giel Beelen (3FM). 
In Belgie mocht Andre de luisteraars van Studio Brussel trakteren op zijn grappen en grollen in de show van DJ Gunther D.

 
17-1-2012


ANDRÉ PRONK - HET POESJE VAN DE BUURVROUW

 

Het heeft een jaar mogen duren, maar eindelijk is hier dan de gloednieuwe carnavalskraker van André Pronk met als titel "Het Poesje Van De Buurvrouw".

André Pronk verwierf met zijn aanstekelijke lach landelijke bekendheid in het TV programma X-Factor. Sinds zijn deelname is André niet meer weg te denken uit de Nederlandse showbizz, en is hij regelmatig te gast op radio en TV in programma's van o.a. Giel Beelen en Robert Jensen.

De reacties zijn overweldigend en in de eerste week is de videoclip van "Het Poesje Van De Buurvrouw" al meer dan 10.000 keer bekeken.

 
Hier kunt u verder gaan naar

 

 

A B C D E F G

 

H  I J  K L M N

 

O P Q R S T U

 

V W X Y Z