ANTHONY JOOSTEN


12-7-2018


ANTHONY JOOSTEN - ‘GEEF JOUW TRANEN AAN MIJ’

 

 

Wat een heerlijke Volkse debuutsingle ‘Geef jouw tranen aan mij’ van deze pas 24-jarige zanger Anthony Joosten uit Zevenaar.
In alle facetten opvallend, want zie je de hoesfoto van deze altijd vrolijke en symphatieke jongen, dan verwacht je misschien stoere ‘coole’ muziek maar dit is juist het tegendeel. Al vanaf kind zijn, omarmt hij het Volkse Nederlandstalige genre en heeft hij zijn hart verloren aan de groten in dit genre....van Frans Bauer tot Jannes en van Grad Damen tot bijvoorbeeld Willem Barth.
Bijna een uitstervend muzikaal ras, en daarom zijn we juist o zo blij dat er weer een zanger is opgestaan die deze muziek wilt zingen, maar vooral ook kan zingen en uitdragen......want een ding is zeker, uniek in zijn klank en timing is hij zeker, en daarmee zal hij veel liefhebbers van de ‘pure’ Hollandse muziek een groot plezier mee doen.
Bewust zeggen we zanger en nog geen artiest, dat tegenwoordig al veel te snel gebruikt wordt, maar artiest zijn is meer dan zanger alleen.
Samen met zijn Schrijvers en Producers duo Emile Hartkamp & Norus Padidar wordt er langzaam stapjes gezet om de komende jaren het etiket artiest te verdienen, en dat mag je jezelf nooit opspelden want dat kan en mag alleen het publiek bepalen. Voorlopig is de kwast, hij is schilder, meer zijn microfoon, maar we gaan met z’n allen proberen om zijn droom uit te laten komen, dat deze ooit misschien vervangen kan gaan worden door die fel begeerde microfoon.

Geef jouw tranen aan mij een fantastische debuutsingle van Anthony Joosten.

 

 
Hier kunt u verder gaan naar

 

 

A B C D E F G

 

H  I J  K L M N

 

O P Q R S T U

 

V W X Y Z