ANTOON WOLTERS


21-10-2016


 

ANTOON WOLTERS - ZODRA IK HAAR ZIE

 

 

Een nieuwe naam binnen de Nederlandstalige muziek dient zich aan: Antoon Wolters!

 

De op 26 mei 1994 in Kampen geboren Antoon raakte met het artiestenvak besmet als vaste geluidsman van de welbekende en succesvolle volkszanger Wimmie Bouma. Naast dat hij Wimmie technisch ondersteunt bij zijn optredens was Antoon ook regelmatig aan-wezig bij diens plaatopnames in de studio van Martin Sterken. Op een zeker moment ging het zo kriebelen bij Antoon dat het idee werd geopperd zelf eens een nummer om te gaan nemen: ‘Zodra Ik Haar Zie’, is dus de officiële debuutsingle van Antoon Wolters.

 Antoon woont trouwens samen met zijn partner in Zwolle waar hij werkzaam is als schilder. Muziek en voetballen zijn echter z’n grootste passies. Als kind groeide hij op met Nederlandstalige muziek, iets wat hij tot op de dag van vandaag nog altijd veel draait. Toen het idee ontstond om zelf een nummer te gaan opnemen werd het spannend voor Antoon. Voor het eerst de studio in, plaatsnemen achter de microfoon en dan de teksten inzingen. “Ja, ik was nerveus maar uiteindelijk ging het best goed”, zo legt Antoon uit.   

 De reacties waren meteen positief over deze vlotte, pakkende, gezellige en feestelijke meezinger: “Iedereen vindt ‘Zodra Ik Haar Zie’ meteen een mooi liedje, en nu hoop ik uiteraard dat ook de radiostations het gaan oppakken.. erg spannend allemaal dus!”, aldus Antoon die zowel de tranentrekkers als het feestwerk niet schuwt op de bühne. ‘

 
Hier kunt u verder gaan naar

 

 

A B C D E F G

 

H  I J  K L M N

 

O P Q R S T U

 

V W X Y Z