BERRY DAAMEN


10-11-2014


 

Berry Daamen lanceert nieuwe single ‘’ De Nacht’’

 

 

Voor de nog maar 20-jarige Brabander toch alweer zijn negende single. Na wat omzwervingen keert Berry weer terug bij ‘zijn genre’, het volkse feestrepertoire.

 

Berry Daamen, geboren 1994 te Breda en woonachtig in Terheijden, begint met playbacken, gaat later ook zingen en volgde vanaf zijn 15e zanglessen van Mieke Werger. Hij gaat optreden bij familie feestjes en partijtjes en in 2010 verschijnt zijn debuutsingle ‘’ Jij bent m’n superster’’ welke heel goed is ontvangen door heel het land. Berry is werkzaam in de horeca maar ambieert ooit fulltime in de muziek werkzaam te kunnen zijn. Inmiddels heeft de Brabander meerdere singles uitgebracht, een eigen platenlabel/ evenementen bureau en speelde hij in diverse rolletjes in videoclips van collega’s.

 

Volgend jaar zit Berry Daamen 5 jaar in het vak, hij brengt dit jaar toch alweer zijn negende single uit.

 

‘’ De Nacht’ is een vlotte en dansbare meezinger waarop de accordeon een grote rol speelt en zelfs via een lange solo is te horen. Je heb dag- en nacht mensen, u kent het wel, nou deze plaat gaat uiteraard over de mogelijkheden die de nacht biedt. Gezelligheid en vrouwen zijn de ingrediënten van deze feestelijke single. Na een paar keer luisteren zit het lekkere tempo en de tekst toch in je hoofd.

 

 
16-10-2012


BERRY DAAMEN - VANDAAG IS VAN JOU

 De ster van de 18-jarige Berry Daamen is rijzende, zijn populariteit wordt steeds groter, en hij groeit uit tot een heus vrouwenidool. Met singles zoals "Jij Bent Mijn Superster", "Ik Weet Het Zeker", "Vanavond" en "Hé M'n Schat" wist Berry al de nodige successen te boeken en zijn agenda is goed gevuld met optredens.

 

Nu verrast Berry vriend en vijand met de nieuwe single "Vandaag Is Van Jou!" waarmee Berry duidelijk laat horen hoe hij zich ontwikkelt als artiest. I.s.m. zijn producer Laurens van Wessel (bekend van o.a. Frans Bauer) en zijn platenmaatschappij JeSa Productions is er gekozen voor een frisse eigentijdse poppy plaat met een stevige beat, welke Berry op het lijf geschreven is. In de bijbehorende videoclip laat Berry zich maar al te graag omringen door vrouwelijk schoon en hij voelt zich duidelijk als een vis in het water met dit gezelschap.15-5-2012


BERRY DAAMEN - HÉ M'N SCHAT

“Hé M’n Schat” is de titel van de nieuwe single van 17 jarige Berry Daamen; opzwepende Braziliaanse klanken waarmee de zomer mag beginnen. Voor deze single dook Berry de studio in met producer Laurens van Wessel (bekend van o.a. Frans Bauer).
Op 13 jarige leeftijd begon de uit Terheijden afkomstige Berry Daamen voorzichtig met optredens op familiefeestjes en partijen maar dit groeide uiteindelijk uit tot optredens door heel het land. Met zijn debuutsingle “Jij Bent Mijn Superster” (2010) wist Berry de nodige airplay te behalen op de diverse Nederlandse zenders. De toon was hiermee gezet en ook de volgende releases “Ik Weet Het Zeker” en “Vanavond” die zeer goed ontvangen werden. Berry heeft inmiddels een eigen fanclub en de, grotendeels vrouwelijke, fanschare breidt zich dagelijks uit. Met zijn zang en zijn looks lijkt Berry tot een heus landelijk idool uit te groeien.
Voor de nieuwe single “Hé M’n Schat” werd natuurlijk een passende videoclip geschoten welke de komende periode veelvuldig te zien zal zijn op de clipzenders.15-5-2012


BERRY  DAAMEN - VANAVOND

Op zaterdag 29 oktober 2011 presenteerde Berry Daamen zijn inmiddels vierde single, getiteld "Vanavond" bij Partycentrum “De Gouden Leeuw in Terheijden. De productie lag in handen van Laurens van Wessel, die onder andere bekend is als producer van het nieuwe Frans Bauer album. De uit Terheijden afkomstige zanger is officieel pas 1 jaar bezig in de muziek en is hard op weg om de top te bereiken. Met een eigen fanclub, een steeds grotere groep fans die naar zijn optredens komen hoopt hij met deze single hoog te gaan scoren. Eerdere singles waren: “Jij bent mijn superster”,

“Ik weet het zeker” en “Oh wat een dag”.
Hier kunt u verder gaan naar

 

 

A B C D E F G

 

H  I J  K L M N

 

O P Q R S T U

 

V W X Y Z