BERT BURDY


16-10-2017


BURDY “LAAT ME NU GAAN”

 

 

Een nuchtere Groninger, afkomstig uit Ulrum, met een denderend repertoire staat bekend als Het feest beest oet Grunnen Burdy maakt er met zijn eigenzinnige act altijd en overal een geweldig feest van!
Eenmaal op de bühne blijkt Burdy een geboren entertainer en brengt hij zijn publiek muzikaal onder hypnose! Burdy s enthousiasme werkt zeer aanstekelijk en waar hij dan ook komt staat Burdy garant voor een geweldig feest.
Burdy, de Groningse volkszanger, lanceert zijn allernieuwste single “ Laat me nu gaan” geschreven door Natalia Datsenko en Martin Sterken. De productie was in vertrouwde handen van Martin Sterken. Een geheel nieuwe sound met de herkenbaarheid van Burdy. Een vrolijke klinkende cd met een serieuze tekst over de liefdesrelatie. Met deze nieuwe single onderscheid Burdy zich van de vele uitgebrachte singles en hoopt op landelijke airplay en aandacht. Burdy is voor de boekingen een samenwerking aangegaan met Buro NL en de single is uitgebracht door Muis Showproductions.

 
25-11-2016


BERT ZWIER & BERT BURDY - VERGEET MIJ NIET

 

 

(25 november 2016) De zingende visboer Bert Zwier en de zingende buschauffeur (Bert) Burdy hebben hun krachten gebundeld voor een onvervalste meezinger getiteld “Vergeet Mij Niet”. Beide artiesten hebben volgend jaar een jubileum te vieren; terwijl Bert Zwier in 2017 alweer 10 jaar actief is als zanger zal Burdy in dat jaar zijn 25-jarig jubileum vieren. Bert Zwier werkt momenteel aan zijn jubileum album “10 Jaar Bert Zwier” waarop ook enkele duetten met bevriende collega’s komen te staan. Samen met Burdy werd gekozen voor een remake van de legendarische klassieker van de Amsterdamse Straatzangers “Vergeet Mij Niet”.

 

 
14-10-2016


BURDY - “WEEKEND”

 

 

Een nuchtere Groninger met een denderend repertoire staat bekend als Het feest beest oet Grunnen Burdy maakt er met zijn eigenzinnige act altijd en overal een geweldig feest van!
Eenmaal op de bühne blijkt Burdy een geboren entertainer en brengt hij zijn publiek muzikaal onder hypnose! Burdy s enthousiasme werkt zeer aanstekelijk en waar hij dan ook komt staat Burdy garant voor een geweldig feest. Met zijn eigen geschreven teksten raakt Burdy de mensen diep van binnen en geeft hij hun muzikaal steun bij verdriet en vreugde met zijn vrolijke en opgewekte liedjes in het Gronings,Engels en Nederlands gezongen. Laat U verassen door de muziek van Burdy al 25 jaar artiest!

 

 
14-3-2016


ARJAN & BURDY - KROEGENTOCHT”

 

 

Deze week verschijnt een single van een nu al veel besproken duo. 

Arjan Venemann  ( producer/zanger) en Burdy ( feestbeest)
Na een aantal gezamenlijke optredens besloten de twee ras entertainers samen een nummer te schrijven. Het moest een feestplaat worden met een hoog meezing gehalte die menig kroeg en feesttent op zijn grondvesten zal doen laten schudden. Het werd “ Kroegentocht” en de vuurdoop hebben ze gehad. Feest was het resultaat en ook tijdens de clipopname liep het volledig uit de hand. De clip waar net als de single de gezelligheid van af straalt, is binnenkort te zien op de (clip) zenders en de single is vanaf vandaag te horen en aan te vragen op de radio – te downloaden via de portals en natuurlijk te horen via Spotify en Deezer o.a.

 
25-2-2016


BURDY - 'KOM KUS ME NOG EEN KEER”

 

 

Het feestbeest oet Grunnen laat weer van zich horen en hoe. Burdy is al jaren een begrip in Noord Nederland en de laatste jaren hoor je steeds vaker ook in de rest van het land de muziek van deze Groningse zanger.
De aller nieuwste single van de Groninger zanger Burdy met een dubbele A kant 1."Kom kus me nog een keer" en 2 "Ik hou van jou" .
Met zijn nieuwste plaat doet Burdy weer een gooi naar de hoogste tree op de muziek ladder en hoopt hij op een goede airplay bij de radio stations in Nederland.
Het nummer Kom kus me nog een keer is een vrolijk up tempo nummer met een echte schlager sound. De tekst is weer geschreven door Burdy die zo zijn eigen gevoel in de plaat legt.
Ook het 2e nummer schreef Burdy voor zijn eigen vrouw welke hij als verrassing op zijn 20 jarig jubileumfeest voor haar zong. Er werd toen al gezegd dat hij het nummer als single moest brengen en nu paste het nummer perfect bij de eerste track en is het plaatje compleet. Het jaar 2016 wordt een druk jaar voor Burdy want naast het uitbrengen van een aantal singles zijn er plannen voor een DVD en een album en staat vast dat op 11 februari 2017 het 25 jarig jubileum wordt gevierd. Al het laatste nieuws over de single , de plannen en het feest vindt je natuurlijk op de facebook pagina van Burdy

 
12-10-2015


BURDY “1 VOOR ALLEN – ALLEN VOOR 1”

 


Het feestbeest uit het Noorden “ Burdy” is geboren in februari 1964 als een van een tweeling en krijgt als roepnaam Bert mee. Hij is 13 als hij plaatjes gaat draaien via zijn eigen legale radiozender “ de Motormuis” . Met zingen start hij als gij met de piratendisco “ Jukebox” mag draaien. Toch duurt het nog tot 1992 voor zijn eerste single verschijnt. ‘ De vizzers van Zoltkamp” een schot in de roos gevolgd door “ Met mien ogen dicht”. “ Sayonare” , “ Ramona Ramona”, “ Noordeling” en “ Clap your hands”.
In het voorjaar knalde hij met Fieste Mexicano en tijdens de nazomer van 2015 laat hij zich van een andere kant horen. Geen feest maar een nummer met een boodschap. Ook dat is Burdy. Onder het motto“ 1 voor allen en allen voor 1” mag iedereen zich gelukkig prijzen met vrienden die er voor je zijn. Daar mogen we dankbaar voor zijn dat we wat er ook gebeurd er nooit alleen voor hoeven staan. “ 1 voor allen en allen voor 1”

 
Hier kunt u verder gaan naar

 

 

A B C D E F G

 

H  I J  K L M N

 

O P Q R S T U

 

V W X Y Z