BERT ZWIER


31-3-2018


BERT ZWIER – STEEDS MAAR WEER

 

 

‘Steeds maar weer’ is de nieuwe single van Bert Zwier. Een heerlijke gezellige voorjaars single, die je de zomer kriebels al bezorgt en die je zelfs het najaar zal verblijden. Bij sommige liedjes kan je spreken van een muzikale oorwurm, een of twee keer horen en je krijgt hem niet meer uit je hoofd. Irritant, aanstekelijk en inderdaad ‘Steeds maar weer’ laat je niet meer los. Meer dan 10 jaar is Bert Zwier al een graag geziene artiest, die op geheel eigen wijze zijn publiek weet te vermaken, met inmiddels al een groot eigen repertoire. ‘Steeds maar weer’ is de opvolger van het feestelijke ‘k Heb liever dat je nu gaat’ en tevens voorloper van het binnenkort nieuw te verschijnen geheel nieuwe Album van Bert Zwier. Emile Hartkamp en Norus Padidar zorgden weer voor de Muziek - Tekst en Productie. ‘Steeds maar weer’,....... nou vooruit nog maar weer ’n keer.
26-8-2017


BERT ZWIER – ‘K HEB LIEVER DAT JE NU GAAT”

 

 

2017, het jaar dat Bert Zwier zijn 10 jarig artiesten jubileum muzikaal gaat vier met collega’s maar vooral fans, veel fans.
Op zaterdag 21 oktober wordt het grote spektakel gehouden in Martni Plaza In Groningen.
In de aanloop daarnaartoe, is Bert op dit moment hard bezig met de opnames van een totaal nieuw geschreven Album, met daarop alle sferen van liedjes van zoals wij Bert kennen, maar daarnaast ook muzikale pareltjes die laten horen wat deze kleine grote man allemaal in zijn mars heeft.
In het Muzikale Nederlandstalige landschap soms niet altijd zichtbaar of hoorbaar, maar het podium – het publiek - zijn entertainment en liefde voor dat wat ie zingt verdient een extra kroon op zijn 10 jarig jubileum.


Als voorloper op het album presenteert Bert nu zijn eerste single van het Album. Een regelrechte kroegenknaller, waarbij het coupletgedeelte je meeneemt in zijn verhaal van de tekst en de mooie melancholische passages. Tsja, en dan wie Bert kent moet het dak eraf (en hoe)……..een oer Hollandse wals, waarbij je vanzelf wel van links naar rechts gaat, en je ieder woordje mee zal zingen.
‘K HEB LIEVER DAT JE NU GAAT – is de titel van deze onvervalste deiner, maar als je het letterlijk neemt……ga dan naar Martini Plaza en geniet van het spektakel waarbij je zeker deze heerlijke single zult horen,…..en meer, veel meer. Zowel Muziek – Tekst als ook de productie is gedaan door Emile Hartkamp & Norus Padidar – Goldstar Music Productions bv

 

 
25-11-2016


BERT ZWIER & BERT BURDY - VERGEET MIJ NIET

 

 

(25 november 2016) De zingende visboer Bert Zwier en de zingende buschauffeur (Bert) Burdy hebben hun krachten gebundeld voor een onvervalste meezinger getiteld “Vergeet Mij Niet”. Beide artiesten hebben volgend jaar een jubileum te vieren; terwijl Bert Zwier in 2017 alweer 10 jaar actief is als zanger zal Burdy in dat jaar zijn 25-jarig jubileum vieren. Bert Zwier werkt momenteel aan zijn jubileum album “10 Jaar Bert Zwier” waarop ook enkele duetten met bevriende collega’s komen te staan. Samen met Burdy werd gekozen voor een remake van de legendarische klassieker van de Amsterdamse Straatzangers “Vergeet Mij Niet”.

 

 
Hier kunt u verder gaan naar

 

 

A B C D E F G

 

H  I J  K L M N

 

O P Q R S T U

 

V W X Y Z