BERTUS SIPMA


21-11-2018


 

BERTUS SIPMA - EEN MOET ER DE LAATSTE ZIJN

 

 

Een heerlijke feestelijke kroegenknaller van Bertus Sipma, die zeker iets te vieren heeft.

Hij viert zijn 10 jarig Artiesten Jubileum met een fantastisch groot feest en daar hoort natuurlijk ook zijn nieuwe single bij, die tijdens dit feest gepresenteerd gaat worden.

Na het mooie en wat rustige ‘Ik pluk de Sterren uit de Lucht”, gaat Bertus met zijn single weer ouderwets knallen, dat men al jaren van hem gewend is.

 Er zijn van die artiesten, die groot zijn lokaal en regionaal en daar op alle podia ieder feest muzikaal tot een top evenement maken.Bertus Sipma is er zeker zo een.

 Waar Jannes startte in Drenthe, Rene Schuurmans in Brabant zo gaat Bertus tekeer in het hoge Noorden Friesland en omliggende provincies.

Het 10 jarig jubileum zal zeker de start zijn en worden naar nog vele jaren vol van muziek en elke keer een stapje hoger in het Nederlandstalige Muziek Circuit zowel met de releases van nieuwe singles als ook zijn optredens.

Een moet er de laatste zijn, is een mooie aanzet tot het gezelligste feest en de volgende stap in een mooie carrière.

 
30-5-2018


 

BERTUS SIPMA – IK PLUK DE STERREN UIT DE LUCHT

 

 

 

 

Al jarenlang is Bertus Sipma een artiest die bekend staat om zijn avondvullende optredens zowel als artiest als ook DJ........

Hij weet van klein tot groot evenement de boel op stelten te zetten, en met zijn tot nu toe altijd feestelijke singles ieder feest tot een hoogtepunt te brengen.

Maar deze symphatieke en altijd vrolijk Fries heeft meer in zijn mars, want het is ontegenzeggelijk waar, dat hij een ludiek eigen stemgeluid heeft dat zich uitstekend leent voor een veel breder repertoire dan dat hij tot nu toe altijd heeft uitgebracht.

Bertus trok de stoute schoenen aan en maakte een afspraak met Emile Hartkamp & Norus Padidar om alle mogelijkheden te bespreken en of er iets op maat voor hem geschreven/geproduceerd kon worden omringt door klanken die omarmt wordt door de liefhebbers van het pure Nederlandse Lied.

Dit is meer dan gelukt, en vol trots presenteert Bertus nu zijn nieuwe singleIK PLUK DE STERREN UIT DE LUCHT’.

Het zal zeker geen uitvlucht zijn van het niet weten wat te doen, maar het begin van een gerichte carriere planning, daar beide partijen voor langere tijd met elkaar aan de slag gaan.

Kortom Bertus Sipma is voortaan meer dan ‘n feest alleen en zal de totale muzikale breedte gaan benutten en het publiek gaan verrassen.

 Maar ook mooi, rustig of welke keuzes dan ook is een feestje, zolang het de goede snaar maar raakt, en dat doet deze single zeker.

Een fantastisch begin en maakt ons nu al nieuwsgierig naar meer.

 
17-11-2017


Bertus Sipma  - Jij bent veel te vroegBertus Sipma geboren op 5 augustus 1989 en afkomstig uit het Friese Surhuisterveen is al een aantal jaren druk bezig muzikaal aan de weg te timmeren! Zijn passie voor de Nederlandstalige muziek is ontstaan op vrij jonge leeftijd, thuis galmden de Hollandse hits altijd door de speakers! De eerste singel verscheen in het jaar 2008 " Als een meeuw in de wind" knalde hij de piratenstati...ons in de regio binnen!
Zo volgden er nog een 10 tal single’s. In 2013, op 23 jarige leeftijd, besloot Bertus een eigen café te openen in Surhuisterveen. Muziekcafé Bertus werd een feit, dit met succes! Door zijn café kwam hij met menig artiest/ koegbaas in contact en dit verbreedde zijn horizon.
2018 staat hij 10 jaar op de buhne! Door zijn enthousiasme en gevoel voor humor maakt hij van elk optreden een feest! Bertus is een "down to earth" type die houdt van feest en gezelligheid, hij doet optredens van 30 min tot een avondvullendprogramma!
Samen met producers Ronald Wielstra & Sybren Schaafsma heeft hij de single ‘Jij bent veel te vroeg’ opgenomen, de originele single van ‘de four tak’ is in een geheel nieuw jasje gestoken. Na het succes van ‘want toen ik jou zag’ is dit de perfecte opvolger. 2018 word een bijzonder jaar dan zit deze ras artiest 10 jaar in het ‘vak’ en gaan er hele leuke dingen gebeuren!

 
7-5-2017


Bertus Sipma,- want toen ik jou zagBertus Sipma geboren op 5 augustus 1989 en afkomstig uit het Friese Twijzelerheide is al een aantal jaren druk bezig muzikaal aan de weg te timmeren!
Zijn passie voor de Nederlandstalige muziek is ontstaan op vrij jonge leeftijd, thuis galmden de Hollandse hits altijd door de speakers!
De eerste singel verscheen in het jaar 2008 " Als een meeuw in de wind" kna...lde hij de piratenstations in de regio binnen!
Zo volgden er nog een 10 tal single’s.

In 2013, op 23 jarige leeftijd, besloot Bertus een eigen café te openen in Surhuisterveen.
Muziekcafé Bertus werd een feit, dit met succes!
Door zijn café kwam hij met menig artiest/ koegbaas in contact en dit verbreedde zijn horizon.

Op dit moment staat hij bijna 10 jaar op de buhne!
Door zijn enthousiasme en gevoel voor humor maakt hij van elk optreden een feestje!
Bertus is een "down to earth" type die houdt van feest en gezelligheid hij doet optredens van 30 min tot een avondvullendprogramma!
Samen met producent Jeroen Dirksen heeft hij een KNALLER van een single gemaakt! " Want toen ik jou zag" met deze in een "nieuw gestoken jasje" cover van de Silvertop probeert hij steeds meer voet aan de grond te krijgen.

 
15-7-2016


BERTUS SIPMA “MARIËL”De single “Mariël" is het nieuwste wapenfeit van de Friesche zanger Bertus Sipma. Hiermee heeft Bertus een enorme feestkraker in handen, welke binnen de kortste keren ongetwijfeld door heel het land massaal meegezongen zal worden in de kroegen en feesttenten. Bertus Sipma heeft de afgelopen jaren al enkele Nederlandstalige singles uitgebracht waaronder “Geloof Me (Dat Dit Bl...ijft Bestaan)”. De single is wederom opgenomen in de Bughouse Music Studio. Bertus, geboren in 1989 te Twijzelerheide, runt met zijn vrouw sinds januari 2013 Muziekcafé Bertus aan de Groningerstraat 17 in Surhuisterveen. Hij kan dit goed combineren met z’n optredens, die hem in het verleden al brachten tot Mega Piraten Festijn en de Radio NL Zomertour. ‘Gelukkig heb ik een goede vrouw en fantastische ouders die er voor me zijn als ik er niet ben. In het café wordt regelmatig live muziek ten gehore gebracht…uiteraard Nederlandstalig’, aldus Bertus.
 
Voor de nieuwe single “Mariël” heeft Bertus uiteraard een sfeervolle videoclip geschoten

 
Hier kunt u verder gaan naar

 

 

A B C D E F G

 

H  I J  K L M N

 

O P Q R S T U

 

V W X Y Z