BOBBY PRINS


19-10-2019


BOBBY PRINS – ALLEEN VOOR JOU 

 

 

Bobby Prins was al op jonge leeftijd bezig met het volgen van accordeonlessen, het instrument dat hij tot op de dag van vandaag nog bespeelt. Een gitaar en een zomernacht was de eerste single die hij opnam, op 18-jarige leeftijd. Nog geen drie jaar later richtte hij zijn eigen groep op, "Bobby Prins & the Sound Express". Het allergrootste succes van Bobby Prins is zeker het nummer Sancta Maria, dat hij in 1972 opnam . Andere bekende nummers zijn Ik zoek naar een dorp, Te jong, Toe kom in m'n armen en De kleine prins. Bobby Prins treedt nog veelvuldig op in dancings, feesttenten en zalen, zowel in België als Nederland.

Opmerkelijk is dat door Bobby Prins meer lp's en cd's zijn opgenomen dan singles.

In 2017, ter gelegenheid van zijn 70ste verjaardag, bracht hij zijn memoires in boekvorm uit, onder de titel Van de Prins geen kwaad.

Regelmatig komt Bobby Prins nog met een nieuw album voor zijn fans. Zijn meest recente cd is 13 tinten geluk uit december 2017.

Nu November 2019 komt hij wederom met een fantastisch album uit.

Zeker voor de vele Bobby Prins fans, een album om in huis te hebben ! 

 

 
8-12-2017


 

 

 

BOBBY PRINS - TITEL ALBUM:   13 TINTEN GELUK

 

 

Het is niet het éérste album van Bobby Prins, er zijn weinig artiesten

die zo veel muziek hebben uitgebrachte op Vinyl( LP’s) en CD’s. als Bobby Prins.

Maar hij is dan ook al vele jaren bezig in het artiesten vak.

Met nog steeds 4 á 5 optredens per week, weet Bobby zijn vele fans nog steeds te boeien

en te vermaken, zoals het al vele jaren gaat.

Het nieuwe album “13 Tinten Geluk” heeft hij samen gemaakt met een man die

jaren geleden bij hem in het orkest zat , n.l. Paul Vermeulen, in België zeker

geen onbekende !

Samen hebben zij gekozen voor 13 liedjes waar van ze zelf zeggen dat de fans van Bobby

hier zeer zeker van zullen genieten.

De opnamen werden deze keer gemaakt in Studio Musicmaker te Keerbergen

Bobby Prins- 13 Tinten Geluk , is zeker een album die je in huis moet hebben..

 

Tracks: 1. Mijn geluk vind ik nu bij jou / 2. Mijn liefste Meisje / 3.Zeg toch geen vaarwel mijn schat /4. Angel / 5. Hey Senorita. / 6. Ga nooit meer van huis / 7. Keep on smiling / 8. La vie en rose / 9. Ik mis je / 10. Ik voel me gelukkig / 11. It’s a sin to tell a lie / 12. Que sera sera / 13. I’ll hold your hand.

 

 
27-10-2015


BOBBY PRINS - ZO HELDER BLAUW

 

 

Na een veelbesproken overstap van Bobby Prins naar het JeSa label is het dan eindelijk zover. Met trots presenteren wij de eerste single van misschien wel Belgisch meest bekende volkszangers. Na een aantal maanden hard werken is het resultaat nu ook voor het grote publiek te beluisteren. Wij zijn erg benieuwd wat u van deze single vindt.

Bobby werd bekend door grote hits die nog regelmatig door andere artiesten worden gecovered en gezongen op feestjes, zoals Jettie Pallettie ("Ik Zit In 'n Cafeetje") of Ferry de Lits ("Oh Luister Toch"). Nog steeds trekt Bobby volle zalen en deze single zal dat zeker versterken.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan het nieuwe album van bobby Prins, welke begin december zal verschijnen. Kortom: Bobby Prins is terug van nooit weggeweest!

 

 
21-9-2012


BOBBY PRINS - DROOG DIE TRANEN IN JE OGEN

 

 

(Augustus 2012) Vorig jaar stapte Bobby Prins over naar Jesa Productions. De eerste release “Zo Helder Blauw” sloeg in als een bom! Zowel in Nederland als België zingt ondertussen iedereen uit volle borst mee. Na die eerste single is Bobby met zijn nieuwe team direct begonnen aan het eerste echte full-album.

De cd is inmiddels helemaal ingezongen en wordt momenteel afgemixt. Als voorloper op dit album verschijnt de single “Droog die Tranen In Je Ogen” ter gelegenheid van Bobby’s 65e verjaardag. Dit werd op 2 augustus jl. gevierd met een live concert waar de nieuwe single tevens werd gepresenteerd.

Het nieuwe album van Bobby Prins zal medio september dit jaar gereleased worden in Nederland en België. “Droog Die Tranen In Je Ogen” is een geweldig mooi luisterliedje dat weer precies in de Bobby Prins stijl is opgenomen.

 

 
Hier kunt u verder gaan naar

 

 

A B C D E F G

 

H  I J  K L M N

 

O P Q R S T U

 

V W X Y Z