BRIAN VOET


31-3-2019


Brian Voet - Jij Bent Daar

 

 

Brian Voet naar NRGY met nieuwe single

Af en toe kan het snel gaan met de ontwikkeling van een redelijk korte muziekcarrière.
Kreeg de vorige single van Brian Voet uit Oss al uitermate veel aandacht op radio en clipstations,
de overstap naar het respectabele label van NRGY Music zorgt ervoor dat alles nu in een stroomversnelling komt.

De eerste release is een voortreffelijke nieuwe single getiteld ‘Jij bent daar’ wederom van de hand van hitschrijver Robert Dorn uit Leeuwarden.
Het hechte team van NRGY is enthousiast over de nieuwe aanwinst Brian Voet en zeer gemotiveerd om er een klapper van te maken.

Pascal Verlinden van Redgellmedia realiseerde de bijpassende videoclip

 
26-4-2018


Brian Voet – Jij Bent Het

 

 

Het is 2010 als Brian Voet uit Oss met gedrevenheid zijn eerste Hazes liedje zingt, bij die gelegenheid bemerkt hij dat artiest worden zijn droom is, maar dan liefst in een stijl die hij graag wil zingen, Nederlandstalige pop.

Hij richtte een kamer in vol muziekapparatuur, bezocht concerten van grote namen om van te leren en bekwaamde zich steeds verder als zanger, dit resulteerde in zijn niet onverdienstelijke

debuutsingle  “Alles”.

Momenteel is hij werkzaam in de bouwsector en staat een avond in de week achter de bar in cafézaal ’t Berghje in Oss, waar regelmatig artiesten optreden.

Na rijp beraad nam Brian Voet contact op met producer en hitschrijver Robert Dorn uit Leeuwarden die precies de juiste aanpak heeft voor het genre dat Brian graag wil zingen.
Deze bezorgde hem eerst het nummer “Vanaf Morgen” en nu zijn nieuwste single “Jij bent het”. Een aantrekkelijk nummer van Chino & Nacho.

 

 
22-9-2017


BRIAN VOET - VANAF MORGEN

 

De uit het Brabantse Oss afkomstige Brian Voet (23) verraste eerder dit jaar met zijn debuutsingle “Alles”, waarmee hij zijn eerste succes behaalde. Reikhalzend werd er dan ook uitgekeken naar de opvolger, welke nu het levenslicht ziet in de vorm van “Vanaf Morgen”; een frisse, uptempo, opzwepende en dansbare track. Hiervoor ging Brian de samenwerking aan met producer Robert Dorn (bekend van o.a. Pieter van der Zweep). Hiermee bewijst Brian een van de meest talentvolle nieuwkomers van dit moment te zijn, en met “Vanaf Morgen” maakt hij een grote volgende stap in zijn veelbelovende carrière.
26-2-2017


BRIAN VOET - ALLES

 

 

Het is 2010, als de uit het Brabantse Oss afkomstige Brian Voet voor het eerst in aanraking komt met het artiestenvak. Hij zingt het nummer “Kleine Jongen” van André Hazes. Met passie brengt hij het lied en vanaf dat moment weet Brian het zeker, het worden van artiest is zijn droom.
Vanaf dat moment is hij bezig met muziek en beheerst het zijn leven. Dagenlang zingen in zijn eigen ingerichte kamer vol muziekapparatuur. Ook het bezoeken van concerten wordt routine, met als droom zelf ooit een concert te mogen geven. In 2016 grijpt Brian officieel de microfoon vast en maakt hij een échte start met zijn muzikale carrière. Inmiddels beschikt hij over een goed gevulde agenda met optredens waarin hij zijn publiek op de juiste manier weet te raken.
Als de inmiddels 23-jarige Brian in contact komt met producers John van de Ven en Roel Jongenelen gaat het snel. Inmiddels is de debuutsingle “Alles”, geschreven door Brian zelf i.s.m. Roel Jongenelen, een feit; een kwaliteitsproduct waarmee nu heel Nederland en Vlaanderen kennis kan maken met Brian Voet .

 

 
Hier kunt u verder gaan naar

 

 

A B C D E F G

 

H  I J  K L M N

 

O P Q R S T U

 

V W X Y Z