CHRISTIAN GOOSSENS


12-1-2018


CHRISTIAN GOOSSENS - WAT IK NOG MIS (EEN BEETJE LIFDE)

 

Met “Wat Ik Nog Mis (Een Beetje Liefde)” presenteert de in Mierlo geboren Christian Goossens zijn nieuwe single. De single is geschreven en geproduceerd door Kees Tel en het betreft een uiterst aanstekelijk liedje.

Christian begon zijn carriere als DJ en via karaoke optredens en talentenjachten ontdekte hij zijn talenten als zanger/entertainer en sindsdien verschenen er enkele singles. Met “Wat Ik Nog Mis (Een Beetje Liefde)” is Christian nu klaar voor het echte werk. Omringd door een nieuw team (producer Kees Tel, platenmaatschappij Hit It! Music) zijn de verwachtingen dan ook hoog gespannen. Cannonball Media verzorgde de videocl

 

 
25-10-2017


 

Christian Goossens – Ik Wil JouChristian Goossens werd op 5 juli 1971 geboren in het Brabantse Peeldorp Mierlo (tussen Eindhoven en Helmond). Christian startte met zingen in 1994, wat intussen toch al een periode van 22 jaar betekent. Christian deed vanaf die tijd mee met Karaoke wedstrijden en talentenjachten. Hij stond dan ook al in menige finale, en heeft ook al diverse prijzen in de wacht m...ogen slepen. Christian zingt voornamelijk covers. Onder meer van Elvis Presley, Tom Jones, Lee Towers, maar ook Nederlandstalige hits van Django Wagner, John West, Willem Barth, enz. enz. In december 2014 bracht Christian dan eindelijk zijn eerste eigen single uit. Deze draagt de titel “Zij Laat De Zon Weer Schijnen”. Een leuk vlot nummer, met een hoofdrol voor zijn dochter in de daarbij behorende videoclip. Nu in 2016 werd het tijd voor een tweede single en die is er dan ook gekomen. Op maandag 28 maart 2016 (2e paasdag) werd deze nieuwe single gepresenteerd met als titel “Ik Mis Je”. Een lied over de treurnis van het stuklopen van een relatie, op de bekende melodie van Jack Jersey’s “Lady”. Maar dan in een geheel nieuw jasje.

Derde Single….

Op zaterdag 22 oktober 2016 presenteerde Christian Goossens vol trots zijn derde single. Dit keer een cover van de bekende schlagerzanger Dennie Christian. Deze derde single heeft als titel “Ik Wil Jou”, en is geschreven door de bekende Emiel Hartkamp welke in zijn glansrijke carrière maar liefst 75 gouden en platina platen in ontvangst mocht nemen. Net als de andere singles van Christian is ook “Ik Wil Jou” een productie (muzikale bewerking) van Roy Otters uit Apeldoorn. De presentatie vond plaats in België dit keer op een echt schitterende locatie, De Wedelse Molen in Overpelt, waar men doorfeesten tot in de late uurtjes. Ook is er een videoclip opgenomen van “Ik Wil Jou” welke binnenkort op de diverse media kanalen zal verschijnen. Christian hoopt er op dat zijn derde single nog beter ontvangen word in muziekland dan zijn tweede single waar iedereen enthousiast over was en is. Dit zodat hij doormiddel van de optredens die daaruit komen, een vierde single of misschien wel ooit een compleet album uit kan brengen.

 
26-3-2016


Christian Goossens – Ik Mis Je

 

 

Christian Goossens werd op 5 juli 1971 geboren in het Brabantse Peeldorp Mierlo (tussen Eindhoven en Helmond). Christian startte met zingen in 1994, wat intussen toch al een periode van 22 jaar betekent. Christian deed vanaf die tijd mee met Karaoke wedstrijden en talentenjachten. Hij stond dan ook al in menige finale, en heeft ook al diverse prijzen in de wacht mogen slepen. Christian zingt voornamelijk covers. Onder meer van Elvis Presley, Tom Jones, Lee Towers, maar ook Nederlandstalige hits van Django Wagner, John West, Willem Barth, enz. enz. In december 2014 bracht Christian dan eindelijk zijn eerste eigen single uit. Deze draagt de titel “Zij Laat De Zon Weer Schijnen”. Een leuk vlot nummer, met een hoofdrol voor zijn dochter in de daarbij behorende videoclip. Nu in 2016 werd het tijd voor een tweede single en die is er dan ook gekomen. Op maandag 28 maart 2016 (2e paasdag) werd deze nieuwe single gepresenteerd met als titel “Ik Mis Je”. Een nieuw nummer waarvan de tekst geschreven is door mevrouw Nel Hoeks. Een lied over de treurnis van het stuklopen van een relatie, op de bekende melodie van Jack Jersey’s “Lady”. Maar dan in een geheel nieuw jasje. Als tweede nummer op de cd single heeft Christian het origineel opgenomen, maar dan ook weer met de nieuwe muzikale begeleiding. Ook is er een videoclip opgenomen van “Ik Mis Je” welke binnenkort op de diverse media kanalen zal verschijnen. Christian hoopt op een klein bescheiden succesje met zijn tweede single, zodat hij doormiddel van de optredens die daaruit komen, een derde single of misschien wel ooit een compleet album uit kan brengen.

 

 
Hier kunt u verder gaan naar

 

 

A B C D E F G

 

H  I J  K L M N

 

O P Q R S T U

 

V W X Y Z