DANIEL ZUIDEMA


14-2-2018


 

Daniel Zuidema-Een trotse vader zal ik wezen

 

 

 

Daniel Zuidema 31 jaar en woonachtig in Zwolle komt met zijn 4e CD.

 

Zijn 1e nummer was een cover van De Dijk “Nergens goed voor” die hij uitbracht in 2016.
Zijn 2e single getiteld “De liefde die ik jou verklaar” dat ook meteen zijn eerste echte volledig eigen nummer was kwam ook uit in 2016. In 2017 kwam zijn 3e cd uit met de titel “Als jij niet kiezen kan” en nu in 2018 zijn 4e cd “Een trotse vader zal ik wezen”

 

Het nummer is autobiografisch en gaat erover dat Daniel na een zeer heftige periode nieuw geluk gevonden heeft. Ook is hij opnieuw vader geworden en dat vervult hem met trost en liefde. Trots is hij ook op zijn oudste dochter, zij heeft hem door de nare periode heen geholpen. Samen genieten zij van het geluk dat op hun pad is gekomen.

 

Het mooie nummer “Een trotse vader zal ik wezen” is een prachtige productie geworden. Marco Luesink van Studio Evolution is de man die de tekst en muziek heeft gemaakt, hij hoorde het levensverhaal aan van Daniel, samen hebben zij een mooie productie afgeleverd.


Daniël zingt eigenlijk zijn hele leven al, maar de laatste 2 jaar heeft hij er echt werk van gemaakt en treedt hij ook regelmatig op. Dat doet hij met heel veel plezier,


Ook heeft hij met succes aan een aantal talentenjachten meegedaan.
Het hart van Daniël ligt bij het Nederlandse lied, dus zal het u niet verbazen
dat dit ook het genre is dat hij graag voor u zingt,

 

 
16-6-2017


DANIEL ZUIDEMA - ALS JIJ NIET KIEZEN KAN

 

 

(16 juni 2017) De uit Zwolle afkomstige Daniel Zuidema heeft met zijn nieuwe single "Als Jij Niet Kiezen Kan" een lekkere zomerplaat in handen. Eerder liet Daniel al van zich horen met de singles "Nergens Goed Voor" en "De Liefde Die Ik Jou Verklaar".
De nieuwe single "Als Jij Niet Kiezen Kan" is geschreven en geproduceerd door Marco Luesink en verschijnt via Hit It! Music. Daniel is inmiddels zo'n anderhalf jaar actief als zanger van het Nederlandse lied en treed inmiddels veelvuldig op. Ooit hoopt Daniel een heel album op de markt te mogen brengen. Met de nieuwe single "Als Jij Niet Kiezen Kan" hoopt Daniel een volgende stap te zetten in zijn carrière.

 

 
Hier kunt u verder gaan naar

 

 

A B C D E F G

 

H  I J  K L M N

 

O P Q R S T U

 

V W X Y Z