DANNY DIËGO


19-6-2018


DANNY DIEGO - OYALELA DANNY DIEGO MAAKT ZOMERSINGLE “OYALELA” SPECIAAL VOOR VLAANDEREN

De Nederlandse zanger Danny Diëgo, die in Vlaanderen al heel wat radio-aandacht kreeg met de singles “Zij is vuurwerk” en “Zo komen dromen uit’”, mikt deze zomer volop op Vlaanderen met het vrolijke “Oyalela”. Danny heeft de voorbije twee jaar een schare Vlaamse fans rond zich weten te verzamelen, die geen e...nkel optreden van hun Nederlandse idool willen missen. Daarom het idee om de bestaande single uit 2015 om te toveren naar een single die óók officieel in Vlaanderen een release krijgt.
“Vlaanderen heeft een bijzondere plek in mijn hart”, zegt Danny. “Ik wordt hier altijd met open armen onthaald. Daarom wil Danny iets speciaals terug doen voor zijn Vlaamse fans.
In Nederland heeft volgens Danny de single te weinig gedaan in 2015 en hoopt op meer aandacht na deze make-over. De zanglijnen, melodie, sferen, en mooie backings geeft “Oyalela” een nieuw gehoor. Nederland en België maak uw borst maar nat, de zomer begint met Danny Diëgo

 
19-6-2018


Danny Djego - Zij is vuurwerk Begin dit jaar maakte de zanger Danny Diëgo zijn opwachting in Vlaanderen met het opgewekte “Zo komen dromen uit”. Meteen sloot vrouwelijk Vlaanderen Danny, één van Nederlands meest gefotografeerde mannen, in de armen. In de aanloop van de zomer komt deze artiest nu met het ijzersterke ‘Zij is vuurwerk”, een nummer waarbij zelfs de donkerste wolken meteen verdwijn...en. Geschreven door Danny zelf en Niels Lingbeek van de Mastersoundstudio.
Inmiddels single nummer 7 voor Danny, en alles in eigen beheer en unieke muziek.

Voor de bijhorende videoclip, die ook een heel hoge feel good factor heeft, trok Danny naar Litouwen. Het resultaat is vanaf volgende week alvast te bekijken.

“Er is de voorbije maanden zoveel moois op mijn pad gekomen in Vlaanderen”, zegt Danny. “Ik werd gevraagd om samen met de Nederlandse zanger/accordeonist Johan Veugelers en de Vlaamse ambiancemaker Sammy Moore in het project ‘’t Gezelligste Caféfeest” te stappen, Een waar meezingfeest, waarmee ze met zijn drietjes vanaf september in Nederland en Vlaanderen gaan toeren.
Ook zal hij te zien zijn met een solo en verrassing’s act tijdens de Gay-parade in Amsterdam op het plein van Café Lellebel bij de Utrechtsestraat.
“Nederland is waar ik starten wil, ik wil zo graag en sta klaar in de startblokken”
“Dit jaar komen er eindelijk wat boekingen binnen voor festivals, tuinfeesten en gezellige kroegjes, Ik zing een uur, gezellige meezingers en natuurlijk mijn eigen muziek”

Danny is alvast klaar voor de zomer en met “Zij is vuurwerk” heeft hij alles in handen om zijn carrière verder uit te bouwen

 
16-`12-2017


Danny Diëgo - Zo komen dromen uit
DANNY DIËGO: het gezicht en de sound van 2018
verrast met ‘Zo komen dromen uit’

Hij is één van de meest gefotografeerde mannen in Nederland, is te zien in commercials en op tv, maar heeft zijn hart vooral verloren aan het zingen. “Muziek maakt mij gelukkig”, zegt hij.
Danny Diego gaat 2018 alvast swingend in met zijn 6e single “Zo komen dromen uit”....
De titel zegt al genoeg over hoe hij terug kijkt op zijn eigen persoonlijke leven.
Danny Diego (34) uit Delft was als kind al volop met muziek bezig, zong in een kinderkoor, speelde als tiener in diverse schoolmusicals.
Maar door zijn ‘looks’ werd hij steeds vaker gevraagd voor modeshoots en commercials, en het zingen raakte zo op de achtergrond

‘Maar de oude liefde voor muziek laaide op toen ik in de kroeg een keer de microfoon pakte, en een jazz nummer zong’, zegt Danny.
‘Meteen waren mijn vrienden enthousiast en pikte ik de draad weer op,
ging naar een zangopleiding en nam mijn eerste nummers op.
Nu drie jaar later is Danny Diego niet alleen een bekend gezicht in Nederland,
maar begint ook Vlaanderen hem mondjesmaat te ontdekken.

 
18-4-2017


Danny Diego - Zij steelt de show
Danny Diëgo wil opnieuw de show stelen met een zwoel, zomers nummer

Het beginnende, veelbelovende, Nederlandstalige muziektalent Danny Diëgo uit Delft met zijn goed uitziende looks, mag het publiek graag entertainen, waarbij podiumvrees niet in het woordenboek voorkomt.

Danny heeft het horecaleven uitgezwaait, omdat zijn passie lag in het artiestenvak en de modellenbuisiness. De zanger en het go...ed uitziende model heeft de hoofdrol in o.a. de herfstbok reclame van Grolsch op zijn naam weten te zetten en staat bijna in ieder reclame blaadje die men openslaat. Ook het Tv programma Utopia (inwoner) , Ittakes2 (barman) heeft geen windeieren gelegd voor het beginnende talent en hierdoor kwam de zangcarrière van Danny in een stroomversnelling, waardoor Danny zijn vleugels wist te spreiden om voet aan vaste wal te krijgen in de muziekindustrie.
Door de enorme gun factor die hij heeft van het grote publiek gaat het Danny maar goed af.

Danny wil opnieuw schitteren en de show stelen, na de singels oyalela, boom chica chica, ik ben jouw valentijn en het succes van de singel wauw, is Danny klaar, na een lange voorbereiding, voor de grote doorbraak in de muziekale vijver en lanceert met volle trots en passie de singel “Ze steelt de show” wat een vrolijke, vlotte, zomerse, zwoele, popsong is, een hoog feelgoodgehaalte en een lekkere, ritmische swingende beat met een vleugje reggae, die het gehoor streelt.

Voor de singel ze steelt de show is Danny een samenwerkingsverband aangegaan met niemand minder dan Niels Lingbeek, die samen met Danny een mooi eindproduct hebben afgeleverd. Met de nieuwe single ze steelt de show, zullen vele deuren voor Danny openzwaaien in de muziekindustrie, waar de zanger zijn hart aan verkocht is.

 

 
1-7-2016


DANNY DIËGO - WAUWW!

 

 

Vol trots presenteert Danny Diëgo “Wauww!”, alweer zijn 4e single op een rij na de zeer goed ontvangen liedjes “Oyalela”, “Boom Chica Chica” en “Ik Ben Jouw Valentijn”. Na wekenlang voorbereiding en studiosessies is het eindelijk zover! Samen met Niels Lingbeek heeft hij er een te gekke ‘Danny plaat’ van weten te maken.

 

Sinds zijn deelname aan het SBS programma “Utopia” is er veel gebeurd voor Danny. Zo heeft hij opgetreden op het Sterren.nl Muziekfeest Op Het Plein en TV optredens in diverse TV programma’s gedaan. Tevens was Danny te zien in het RTL4 programma “It Takes 2” en in diverse TV commercials van o.a. Toyota, Sonos/Media Markt, Jumbo en Lucardi. Hierdoor wordt Danny een steeds bekender gezicht in de media.

 

Danny’s grote passie blijft echter het zingen en daarvan is “WAUWW!” het nieuwste resultaat.

 

 
5-2-2016


DANNY DIËGO - IK BEN JOUW VALENTIJN

 

 

Danny Diëgo verwierf bekendheid dankzij zijn deelname aan het SBS programma Utopia en presenteerde afgelopen zomer zijn debuutsingle "Oyalela", waarmee hij veelvuldig in de media te zien en te horen was. Ook de met de opvolger “Boom Chica Chica” wist hij zich volop in de kijker te spelen. Hij in diverse TV programma’s te zien en stond hij op het podium van “Sterren Muziekfeest Op Het Plein” in Heereveen.

 

Met valentijnsdag in aantocht presenteert Danny Diëgo nu heel toepasselijk zijn nieuwe single “Ik Ben Jouw Valentijn”. Deze single kwam wederom tot stand met de medewerking van producer Niels Lingbeek, die ook verantwoordelijk was voor de eerdere twee singles. 

 

 
18-9-2015


DANNY DIËGO - BOOM CHICA CHICA

 

 

 

Danny Diëgo was eerder dit jaar kortstondig te zien in het SBS programma Utopia en presenteerde afgelopen zomer zijn debuutsingle "Oyalela", waarmee hij veelvuldig in de media te zien en te horen was. Zo was hij in diverse TV programma’s te zien en stond hij op het podium van “Sterren Muziekfeest Op Het Plein” in Heereveen. Met “Boom Chica Chica” heeft hij een perfecte opvolger in handen waarmee hij zijn zangcarriere verder gaat uitbouwen.

 

 Voor het vrolijke en dansbare “Boom Chica Chica” dook Danny wederom de studio in met producer Niels Lingbeek en het resultaat mag er wezen. Uiteraard is een even zo vrolijke videoclip geschoten waarmee Danny volop op de clipkanalen te zien is.

 

 
8-4-2015


DANNY DIËGO - OYALELA
Danny Diëgo was onlangs kortstondig te zien in het SBS programma Utopia en presenteert nu zijn veelbelovende debuutsingle "Oyalela". Voor zijn deelname aan Utopia was Danny jarenlang werkzaam in Café de Swetser in het Friese Heereveen. Ook heeft Danny regelmatig modellenwerk gedaan voor diverse modellenbureaus en was hij werkzaam als DJ.

 

Na zijn vertrek uit Utopia wil Danny zich concentreren op een carrière als zanger. Onlangs verscheen zijn debuutsingle "Oyalela", welke hij opnam met producer Niels Lingbeek in de Mastersound Studio; een heerlijke zomerse single welke wel eens zou kunnen uitgroeien tot één van de zomerhits van 2015!
Hier kunt u verder gaan naar

 

 

A B C D E F G

 

H  I J  K L M N

 

O P Q R S T U

 

V W X Y Z