DANNY POPPINGHAUS


1-6-2019


DANNY POPPINGHAUS “JIJ HOEFT NIETS MEER TE ZEGGEN”Deze geboren Ossenaar is er een die we al wat langer kennen, de nummer “Kom eens hier”, “Het maakt niets uit” en “Als ze danst” zijn zomaar stuk voor stuk nummers die het erg lekker gedaan hebben voor deze in Arnhem woonachtige zanger.

De nieuwe single heeft even op zich laten wachten, maar in overleg met Manfred Jongenelis ,die de productie wee...r voor zijn rekening heeft genomen, is er een mooie release datum uitkomen rollen. Tekst en muziek zijn in dit geval voor Alie Bakker bekend van o.a. nummers van Andre Hazes en René de Haan.

Dit keer is er gekozen voor een lekkere uptempo volkse zomersound, toch is het qua tekst wel een beladen liedje, maar toch in een luchtige jas gegoten. Aldus een mega enthousiaste Danny.
De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen of hij de volgende stap in zijn carrière kan gaan maken

 
11-11-2016


DANNY POPPINGHAUS - HET MAAKT NIETS UIT

 

 

(11 november 2016) Met “Het Maakt Niets Uit” presenteert. Danny Poppinghaus een gewéldige nieuwe single, welke geproduceerd is door topproducer Manfred Jongenelis. Het is de opvolger van de single “Kom Eens Hier” waarmee Danny afgelopen zomer lekker mee scoorde.

 

De volkszanger Danny Poppinghaus (25) is geboren te Oss en woont al jaren met veel plezier in Arnhem. Op 6 jarige leeftijd wordt Danny 2e bij de mini playbackshow van Henny Huisman en is tevens de eerste  deelnemer die daar een lied van Frans Bauer vertolkt. Vanaf zijn 16e verzorgt hij als zanger van het levenslied reeds diverse optredens en doet mee aan een talentenjacht die hij tot zijn verbazing meteen wint. 

 

Hierdoor begint zijn muzikale carrière pas echt, want samen met de bekende producer Kees Tel neemt Danny zijn eerste eigen single genaamd “Hé, hé, hé” op. Deze wordt meteen opgepikt door zenders als RADIONL, Loco FM en brengt hem zelfs op TV bij Brabant Party TV en Sterren.nl! Hierna gaat Danny een samenwerking aan met Frank van Etten.

 

De liedjes van Danny Poppinghaus zijn over het algemeen uit het leven gegrepen, waarbij Danny zich als echte volkszanger kwetsbaar durft op te stellen. Voor zijn nieuwste single “Het Maakt Niets Uit” dook Danny met topproducer Manfred Jongenelis de studio in met een heerlijke dansbare en vrolijke single, met een volkse inslag als resultaat.

 

 
22-4-2016


DANNY POPPINGHAUS - KOM EENS HIER

 

 

De volkszanger Danny Poppinghaus (25) is geboren te Oss en woont al jaren met veel plezier in Arnhem. Op 6 jarige leeftijd wordt Danny 2e bij de mini playbackshow van Henny Huisman en is tevens de eerste deelnemer die daar een lied van Frans Bauer vertolkt. Vanaf zijn 16e verzorgt hij als zanger van het levenslied reeds diverse optredens en doet mee aan een talentenjacht die hij tot zijn verbazing meteen wint.

 

Hierdoor begint zijn muzikale carrière pas echt, want samen met de bekende producer Kees Tel neemt Danny zijn eerste eigen single genaamd “Hé, hé, hé” op. Deze wordt meteen opgepikt door zenders als RADIONL, Loco FM en brengt hem zelfs op TV bij Brabant Party TV en Sterren.nl! Hierna gaat Danny een samenwerking aan met Frank van Etten waarna de speciaal voor zijn overleden moeder geschreven single “Als een engel” volgt. Ook brengt hij in datzelfde jaar de single “Gevochten en gestreden” uit.

 

De liedjes van Danny Poppinghaus zijn over het algemeen uit het leven gegrepen, waarbij Danny zich als echte volkszanger kwetsbaar durft op te stellen. Voor zijn nieuwste single “Kom Eens Hier” dook Danny met topproducer Manfred Jongenelis de studio in met een heerlijke dansbare en zomerse single, met een volkse inslag als resultaat. Danny Poppinghaus hoopt dat deze nieuwe single zal bijdragen aan meer bekendheid en vooral airplay bij de radio- en TV stations, want zijn droom is om lekker door het land te trekken en de mensen te vermaken met zijn liedjes. Danny zingt tijdens zijn livesets, naast eigen repertoire, regelmatig de hits van John West, Tino Martin, Frans Bauer, Andre Hazes e.v.a

 

 
Hier kunt u verder gaan naar

 

 

A B C D E F G

 

H  I J  K L M N

 

O P Q R S T U

 

V W X Y Z