DAVE VAN WELL


5-8-2016


DAVE VAN WELL – BLIJF BIJ ME VANNACHT

 

 

Met de nieuwe single “Blijf Bij Me Vannacht” laat de in Nijmegen geboren en woonachtige Dave van Well weer van zich horen. Het betreft een opvallende zomerse en dansbare track met veel latin invloeden. Dave verzorgde zelf de productie in zijn eigen studio, waarmee Dave laat zien een zeer veelzijdig talent te zijn.


Dave van Well werd in 1986 geboren en debuteerde in 2002 als zanger. Dit leidde tot diverse single- en album releases. In 2005 tekende hij bij het legendarische label Telstar van Johnny Hoes, waar zijn eerste album verscheen. Hierop werkte Dave o.a. samen met Emile Hartkamp. Enkele jaren later start Dave zijn eigen label en studio, waarmee hij niet alleen zijn eigen carrière aanstuurt, maar ook beginnende artiesten begeleidt. ‘Dave van Well Music’ is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig entertainment bedrijf waaronder een studio, ontwerpbureau, boekingskantoor, platenlabel en een videoclip productie bedrijf vallen. Dave’s grootste passie blijft echter het zingen, en daarvan is “Blijf Bij Me Vannacht” het nieuwste resultaat.

 

 
31-1-2015


Dave van Well - ” Snap je wat ik bedoel”

 

 

"Snap je wat ik bedoel" Dat is de titel van het nieuwe album van de zanger Dave van Well.
Het heeft even geduurd dat de opvolger van zijn vorige album "Te Quiero" op de markt is gekomen maar het wachten is de moeite waard geweest. De titel van het album is tot stand gekomen door dat de mensen die veel met Dave werken deze uitspraak nogal opvallend vaak voorbij horen komen, daarbij wilt de Nijmeegse zanger met dit album laten horen aan de mensen wat hij nu zelf echt mooie muziek vind om te zingen, vandaar dat de titel "Snap je wat ik bedoel" al snel vast stond.
Op het veelzijdige album staan 15 nummers met allemaal hun eigen stijl, maar over het hele album is de bekende Dave van Well sound zeker terug te horen. Natuurlijk staan de eerder verschenen singles "Caramia 2015" "Laat maar praten" "Kuiltjes in haar wangen" "Jij Jij Jij" "Caramia 2015 Engelstalig" en natuurlijk "Hou me even vast" ook op het album. Net als de voorgaande verschenen single s zijn bijna al de teksten door Dave zelf geschreven, Het Album is geheel geproduceerd in zijn eigen studio (Dave van Well Music in Nijmegen).

 

 
13-1-2015


Dave van Well.- Caramia

 

 

"Caramia 2015" is de titel van de nieuwe single van de Nijmeegse zanger Dave van Well. Caramia is een nummer waar Dave weer zijn oude vertrouwde Dave van Well sound laat horen, Al jaren wordt het nummer bij bijna elk optreden door de mensen aangevraagd en steeds weer laat het nummer bij de mensen de haren recht overeind staan, daarom leek het Dave een goed idee om een Nederlandstalige 2015 versie uit te brengen als single en als tweede nummer op de single de Engelstalige 2015 versie. Na "Laat maar praten" en "Kuiltjes in haar wangen" is "Caramia" de derde cd single van het aankomende album waar 15 nummers op zullen staan die op 31 januari wordt gepresenteerd in het hof van Wageningen in Wageningen. Op het album zullen een aantal uptempo nummers op staan maar ook een aantal mooie levensliedjes met de bekende Dave van Well Sound. Net als de voorgaande single s en aankomende album worden bijna al de teksten door Dave zelf geschreven en produceert Dave het helemaal zelf in zijn eigen studio (Dave van Well Music in Nijmegen).

 

 
Hier kunt u verder gaan naar

 

 

A B C D E F G

 

H  I J  K L M N

 

O P Q R S T U

 

V W X Y Z