DENNIS CORNELISSEN


12-9-2018


Dennis en Martijn Cornelissen - Miljoenen Woorden

 

 

 

Dennis en Martijn Cornelissen slaan handen ineen en gaan verder als duo

 

De uit Friesland afkomstige broers Dennis en Martijn Cornelissen hebben besloten om hun krachten te bundelen en verder te gaan als Duo Dennis & Martijn. Beiden zijn allang geen onbekenden meer in de muziekwereld. Van Dennis verschenen singles als ‘Een Zomer Lang’, ‘ Schreeuw, Leef’, ‘Je Veux’ (Ik Wil)’, ‘Boem Boem Boem’, ‘Knokken’, 1001 Zoenen’ en ‘Puur als Goud’. Ook het album ‘In vuur en vlam’ staat op zijn naam. ‘Ik wil jou’, ‘Ga je mee’, ‘Nee nee, ik doe het niet meer’, ‘Wie wil er met me dansen’ en ‘Denk niet aan morgen’ zijn titels van nummers die Martijn op single heeft uitgebracht.

 

Volgens Dennis speelde het idee om gezamenlijk verder te gaan al een behoorlijk tijdje. ‘We hebben onlangs besloten om de knoop door te hakken. Op internet kwam ik het Zuid-Afrikaans lied ‘Miljoenen stemmen’ tegen. De melodielijn stond ons allebei aan. Vervolgens heb ik zelf een Nederlandstalige tekst geschreven. De titel van ons allereerste duet is aangepast naar ‘Miljoenen woorden’. Producer Arjan Venemann heeft er een schlagerachtig nummer van gemaakt met poppy invloeden. Het resultaat is niet te vergelijken met het origineel’, onthult Dennis.

 

 

De beide broers hebben gekozen om geen videoclip van ‘Miljoenen woorden’ opgenomen. Ze gaan eerst de kat uit de boom kijken en hopen dat ze de goede keuze hebben gemaakt. Binnenkort wordt tevens hun nieuwe website gelanceerd.

 

 
10-2-2017


DENNIS CORNELISSEN - PUUR ALS GOUD

 

 

De in 1992 geboren Friesche zanger Dennis Cornelissen heeft inmiddels diverse successingles op zijn naam, en Dennis is allang geen onbekende meer voor de liefhebber van de Nederlandstalige muziek. Eerder verschenen singles als “Een Zomer Lang”, “Schreeuw, Leef”, “Je Veux’ (Ik Wil)”, “Boem Boem Boem”, “Knokken” en “1001 Zoenen” welke nog altijd volop gedraaid worden door de radiostations. Dennis Cornelissen was dan ook vaste gast van menig hitlijst terwijl zijn in 2011 verschenen debuutalbum “In Vuur En Vlam” ook uitstekend is ontvangen.

 

 

 

Deze 23-jarige in Haulerwijk woonachtige jongeman, door de media al veelvuldig aangemerkt als hét aanstormende talent van ons land, brengt nu op het Hit It! Music label de single “Puur Als Goud” op de markt. De productie lag in handen van Arjan Venemann en de mastering werd gedaan door Hans Aalbers Recordings. Een catchy single waarmee Dennis weer terug is van weggeweest.  

 

 30-10-2015


 Dennis Cornelissen - waarom waarvoor

 

 

(30 oktober 2015) De in 1992 geboren Friesche zanger Dennis Cornelissen heeft inmiddels diverse successingles op zijn naam, en Dennis is allang geen onbekende meer voor de liefhebber van de Nederlandstalige muziek. Eerder verschenen singles als “Een Zomer Lang”, “Schreeuw, Leef”, “Je Veux’ (Ik Wil)”, “Boem Boem Boem”, “Knokken” en “1001 Zoenen” welke nog altijd volop gedraaid worden door de radiostations. Dennis Cornelissen was dan ook vaste gast van menig hitlijst terwijl zijn in 2011 verschenen debuutalbum “In Vuur En Vlam” ook uitstekend is ontvangen.

 

 

Deze 23-jarige in Haulerwijk woonachtige jongeman, door de media al veelvuldig aangemerkt als hét aanstormende talent van ons land, brengt nu op het Hit It! Music label de single “Waarom Waarvoor” op de markt. Een gevoelige poppy single, uiterst geschikt voor deze tijd van het jaar en dus zijn de verwachtingen hooggespannen. Kortom, Dennis Cornelissen is helemaal terug!

 

 
25-4-2015


DENNIS CORNELISSEN - 1001 ZOENEN

 

 

 

Friese Dennis Cornelissen brengt nieuwe single uit !

 

25 april a.s. presenteert Dennis Cornelissen bij de Postwagen in Tolbert zijn allernieuwste single; ‘1001 Zoenen’. Het is misschien eventjes wat stiller geweest rond deze in 1992 geboren Fries maar met diverse successingles op zijn naam, is Dennis allang geen onbekende meer voor de liefhebber van de Nederlandstalige muziek. Eerder verschenen singles als ‘Een zomer lang’, ‘Waarom waarvoor’, ‘Schreeuw, Leef’, ‘Je Veux’ (Ik wil), ‘Boem Boem Boem’ en ‘Knokken’ zijn- en worden in ons land nog altijd volop gedraaid door de radiostations. Tussen 2010 en 2013 was Dennis Cornelissen dan ook vaste gast van menig hitlijst terwijl zijn in 2011 verschenen debuutalbum ‘In vuur en vlam’ ook uitstekend is ontvangen.

Deze 22-jarig in Haulerwijk woonachtige jongeman, door de media al veelvuldig aangemerkt als hét aanstormende talent van ons land, brengt nu op het Rood-Hit-Blauw label de single ‘1001 Zoenen’ op de markt. Een single met een heel hoog meezinggehalte, muzikaal aangekleed in een fris en toegankelijk Nederpop-stijltje en dus zijn de verwachtingen hooggespannen. Kortom, Dennis Cornelissen is helemaal terug!  

 

 
Hier kunt u verder gaan naar

 

 

A B C D E F G

 

H  I J  K L M N

 

O P Q R S T U

 

V W X Y Z