DENNIS VAN DAM


17-8-2022


 Dennis van Dam  - Loco Loco

 

 

Dennis van Dam maakt Nederland Loco Loco …?

 

Na het ongelofelijke succes van de knaller van een single ‘Cést la vie’ komt Dennis van Dam nu met een nieuwe geweldig lekkere zomerse single: “Loco Loco”. De afgelopen 2 maanden was het podium op en podium af voor de enthousiaste Hellendoorner. Op elke radiostation was Dennis te horen met zijn zomerhit ‘Cést la vie’. In vrijwel elke hitlijst heeft de single gestaan, en op Spotify gaat het nummer richting een half miljoen streams. Viral 50, Spotify en ook wekenlang in de top 10 op ITunes, kortom, het kon allemaal niet op. “Ik wist niet wat me overkwam” aldus Dennis.

 

Hoewel de single Cest la vie door knalt met duizenden streams per dag is het gewoon een feit dat Dennis niet kan niet stilzitten en is zeer verrassend nu al weer de studio ingedoken met het zelfde team. Een geweldig pakkende refrein die niet snel uit je hoofd gaat, begint inmiddels een handelsmerk te worden lacht Dennis. Pascal de Vormer en Peter Pruysenaere hebben de pen weer op papier gezet en de single “Loco Loco” was een feit. Kees Tel heeft “Loco Loco” wederom in een heerlijke C’est la vie jasje gegoten.

 

In een spetterende videoclip met danseressen van Karin Heesbeen op het strand met ondergaande zon, hoopt Dennis jullie net zo gek (Loco Loco) te maken. 

 

 
26-4-2022


Dennis van Dam - C'est la vie

 

 

Al 10 jaar draait Dennis van Dam mee in de muziek industrie en hoopt met zijn nieuwe single “C'est la vie” de zomerhit van 2022 te pakken te hebben. Deze enthousiaste Hellendoorner (43) heeft al een aantal nummers uitgebracht, maar de echte zomerhit ontbrak nog. Maar daar gaat verandering in komen als het aan Dennis van Dam en zijn producer Kees Tel ligt. Tot in de late uurtjes zijn deze twee in de studio bezig geweest en wat daar is uitgekomen kon maar zo eens een regelrechte zomerklapper worden. De radiostations die al een sneakpreview hebben mogen ontvangen van het nummer, waren mega enthousiast en geven als reactie dat dit grote kans heeft de zomerhit van 2022 te worden. Nu maar hopen dat er vele zenders er hetzelfde over gaan denken.

 

Inspelen op wat nu een hit is leek Dennis van Dam een goed idee. De zomerhit ‘Trompeta’ van Willy William, wat momenteel hoog in de Nederlandse Top 40 staat, is daarom in een Nederlands jasje gegoten door top tekstschrijvers Pascal de Vormer en Peter Pruysenaere. Met een eigen titel “C'est la vie” is het een top nummer geworden en heeft alle ingrediënten om een regelrechte zomerhit te worden, oordeelt u zelf !!

 

Kees Tel staat garant voor de mooie productie en het wordt uitgebracht onder het label van CD Hamster Music. Het nummer “C'est la vie” is te downloaden via de bekende downloadstreams 

 
14-5-2021


Dennis van Dam - We zijn weer bij elkaar 

 

 

De goedlachse horecaondernemer Dennis van Dam uit Hellendoorn presenteert met ‘We Zijn Weer Bij Elkaar’ weer een uiterst gezellige en hitgevoelige opvolger van zijn hit ‘Carmen’. Deze vrolijke track werd geschreven door Olav Hesselmans, die eerder al succesvolle liedjes schreef voor o.a. Dennie Christian, Rob van Daal, Dennis Jones, Wimmie Bouma, Marco de Hollander, DuoNL, Dario, Bob Offenberg e.v.a. Het productieteam Sonic Solutions (bekend van ‘De Toreador’) stak het geheel in een uiterst commercieel jasje, en Dennis van Dam heeft hiermee een heerlijke plaat in handen. Dennis zingt al sinds zijn 15de, had succes op Mega Piraten Festivals, maar ruilde dat in voor een carrière in de horeca. Dennis van Dam blijft echter dol op een feestje, en zingen. De Hellendoorner Dennis van Dam is niet alleen een succesvolle horecaondernemer, maar ook een begenadigd zanger. Deze 'Helderse Jannes' werkt momenteel hard aan een muzikale carrière. De videoclip draait inmiddels op de bekende clipkanalen

 

 
22-1-2021


Dennis van Dam - Carmen 

 

 

Met ‘Carmen’ heeft de goedlachse zanger uit Hellendoorn Dennis van Dam een geweldige nieuwe single in handen. Door het vrolijke arrangement en de herkenbaarheid nodigt deze single direct uit tot meezingen. De productie van deze single werd verzorgd door ‘De Toreador’ producers ‘Sonic Solutions, en hiermee lijkt Dennis niets aan het toeval over gelaten te hebben.

 

Dennis zingt al sinds zijn 15de, had succes op Mega Piraten Festivals, maar ruilde dat in voor een carrière in de horeca. Dennis van Dam blijft echter dol op een feestje, en zingen. De Hellendoorner Dennis van Dam is niet alleen een succesvolle horecaondernemer, maar ook een begenadigd zanger. Deze 'Helderse Jannes' werkt momenteel hard aan een muzikale carrière. De videoclip draait inmiddels op de bekende clipkanalen

 

 
20-12-2018


 

Dennis van Dam -  Dans met mij

 

 

De Hellendoorner Dennis van Dam is niet alleen een succesvolle horecaondernemer, maar ook een begenadigd zanger, “Dans met mij” is zijn nieuwe Single.

 

Deze Jannes uit Hellendoorn of ook wel “Helderse Jannes” genoemd werkt momenteel hard aan zijn muzikale carrière en lijkt na het nummer ‘Ik Wil Dat Je Bij Me Blijft’ die in oktober 2018 uitkwam de juiste weg te zijn ingeslagen.

Dit mooie nieuwe nummer “Dans met mij” geschreven door Frank Swenne, maakt duidelijk dat dit zeker de juiste weg is. Hiermee presenteert hij een gevoelige maar ook gezellige meezinger en voor de productie tekende niemand minder dan Martin Sterken en het resultaat is dan ook een ijzersterke knaller.

Dennis van Dam zingt al sinds zijn 15de, had succes op Mega Piraten Festivals, maar ruilde dat in voor een carrière in de horeca. Maar natuurlijk bleef Dennis van Dam echter dol op een feestje en zingen, dus heeft hij dit nooit echt opgegeven en werkt momenteel hard aan een muzikale comeback. Dennis heeft met zijn repertoire al vele voetbalkantines, tenten, dorpsfeesten, bruiloften en Mega-Piratenfestijnen aangedaan en kan bestempeld worden als een ervaren feestbeest.

 

Dus na in 2018 al uitgekomen te zijn met “Als een komeet” en “Ik wil dat je bij me blijft” Sluit Dennis van Dam dit jaar af met zijn single “Dans met mij” en zal in 2019 deze lijn voort zetten, dus gaan we nog heel veel horen van deze zanger.

 

 
7-9-2018


DENNIS VAN DAM - IK WIL DAT JE BIJ ME BLIJFT


 ‘Ik Wil Dat Je Bij Me Blijft’ is de nieuwe single van de uit Hellendoorn afkomstige zanger Dennis van Dam. Dennis schreef zelf de tekst en muziek en hiermee presenteert hij een uiterst vrolijke meezinger. Voor de productie tekende niemand minder dan Kees Tel en het resultaat is een ijzersterke knaller.

Dennis zingt al sinds zijn 15d...e, had succes op Mega Piraten Festivals, maar ruilde dat in voor een carrière in de horeca. Dennis van Dam blijft echter dol op een feestje, en zingen. De Hellendoorner Dennis van Dam is niet alleen een succesvolle horecaondernemer, maar ook een begenadigd zanger. Deze 'Helderse Jannes' werkt momenteel hard aan een muzikale carrière en lijkt met ‘Ik Wil Dat Je Bij Me Blijft’ de juiste weg te zijn ingeslagen. De videoclip draait inmiddels op de bekende clipkanalen.

 

 
27-4-2018


Dennis van Dam - Als Een Komeet

 

 

Hij zingt al sinds zijn 15de, had succes op Mega Piraten Festivals, maar ruilde dat in voor een carrière in de horeca. Dennis van Dam blijft echter dol op een feestje, en zingen. De Hellendoorner Dennis van Dam is niet alleen een succesvolle horecaondernemer, maar ook een begenadigd zanger. Deze 'Helderse Jannes' werkt momenteel hard aan een muzikale comeback. Hij ...stak het nummer 'Als Een Komeet' van de Drentse zanger René Becker in een nieuw, 'feestelijk' jasje en treed daarmee weer in de spotlights. Hiervoor dook hij de Enschedese Musicfarm Studio’s in en nam deze single onder vakkundige leiding van Maarten de Groot en Artist Choice op. Tevens draait de videoclip inmiddels op de bekende clipkanalen

 

 
Hier kunt u verder gaan naar

 

 

A B C D E F G

 

H  I J  K L M N

 

O P Q R S T U

 

V W X Y Z