DENNIS VAN DIJKHUIZEN


5-4-2022


 

Dennis van Dijkhuizen - Parla mi d'amore

 

 

Met ‘Wat Is Dan Liefde’ scoorde Dennis van Dijkhuizen onlangs een enorme airplayhit en nu is het tijd voor de opvolger ‘Parla Mi D’Amore (Rikkie Tik Tak). Het betreft een heerlijke voorjaarsplaat die de zon zal laten schijnen en die na één luisterbeurt in je hoofd blijft hangen. De productie lag wederom in handen van Gerto Heupink, die ook verantwoordelijk was voor eerdere singles van Dennis van Dijkhuizen.

 

Met ‘Parla Mi D’Amore (Rikkie Tik Tak)’ zal Dennis van Dijkhuizen in de komende periode weer volop in de belangstelling staan, en de verwachtingen zijn hooggespannen.

 

‘Parla Mi D’Amore (Rikkie Tik Tak)’ verschijnt via Jamie-Lynn Records en wordt begeleid door een uiterst smaakvolle videoclip.

 

 
1-7-2022


Dennis van Dijkhuizen - Maar ondanks alles

 

 

 

De Enschedese zanger Dennis van Dijkhuizen is bekend van liedjes als Onder je balustrade en Parla mi d'amore. De catchy opvolger is een vrolijke, zomerse plaat met de titel Maar ondanks alles.

 

Er was al langere tijd vraag van de fans om weer eens wat liedjes in het volkse segment uit te brengen. Mijn broer Stefan kwam met het idee om een oud liedje uit 1981 in een nieuw jasje te steken. Voor de productie van deze single ging ik opnieuw een samenwerking aan met de bekende producer Gerto Heupink uit Enschede, aldus de sympathieke Dennis.

 

Bij dit liedje hebben de fans niks te klagen. Op en top volks en een lekkere sound. Het koor is ingezongen door Cindy Oudshoorn en Daniel Metz is verantwoordelijk voor de accordeonpartij. Het liedje wordt wederom uitgebracht onder Jamie-Lynn records.

 

Maar ondanks alles slaat niet op mijn eigen situatie, maar gaat over een meisje die niet veel wil, maar waar haar man ondanks alles onvoorwaardelijk van houdt. Aangezien de originele 1981 versie van het liedje door een meisje van nog geen 18 jaar werd ingezongen, heb ik de tekst hier en daar aangepast.

 

Mijn ambitie is om ooit eens een bescheiden hitje te krijgen, waardoor hopelijk mijn bekendheid groeit en de boekingen nog meer toenemen. Daarnaast imiteer ik typetjes van bekende Nederlanders. Vorig jaar mocht ik al eens mee doen aan het Tv-programma De casting kantine, glundert Dennis

 

 
16-7-2021


 

 

Dennis van Dijkhuizen - Wat is dan liefde

 

 

Na het succes van de singles ‘Vrij Zijn’ en ‘Dit Is Verboden Liefde’ presenteert Dennis van Dijkhuizen wederom een verrassende nieuwe single met als titel ‘Wat Is Dan Liefde’. Deze zomerse single kwam wederom tot stand onder leiding van producer Gerto Heupink, terwijl Dennis zelf de tekst en muziek schreef.

 

Met ‘Wat Is Dan Liefde’ zal Dennis van Dijkhuizen in de komende periode weer volop in de belangstelling staan, en zal hij naar verwachting het succes van ‘Vrij Zijn’ hiermee evenaren, zo niet overtreffen.

 

‘Wat Is Dan Liefde’ verschijnt via Jamie-Lynn Records en wordt begeleid door een uiterst smaakvolle videoclip.

 

 
8-11-2019


 

 

Dennis van Dijkhuizen Feat. Da Steefman 

Dit is verboden liefde

 

Na het succes van de single ‘Vrij Zijn’ verrast Dennis van Dijkhuizen wederom met een opvallende nieuwe single, getiteld ‘Dit Is Verboden Liefde’. Hierin wordt Dennis ondersteund door zijn eigen broer, rapper Da Steefman. ‘Dit Is Verboden Liefde’ is wederom een moderne dansbare productie, welke onder leiding van producer Gerto Heupink tot stand is gekomen. Dennis schreef zelf de tekst voor deze song. Met ‘Dit Is Verboden Liefde’ zal Dennis van Dijkhuizen in de komende periode weer volop in de belangstelling staan, en zal hij naar verwachting het succes van ‘Vrij Zijn’ hiermee evenaren, zo niet overtreffen.

 

‘Dit Is Verboden Liefde’ verschijnt via Jamie-Lynn Records en wordt begeleid door een uiterst smaakvolle videoclip.

 

 
31-5-2019


DENNIS VAN DIJKHUIZEN - VRIJ ZIJN

 

 

 

(31 mei) Met ‘Vrij Zijn’ presenteert zanger Dennis van Dijkhuizen een zomerse nieuwe single. Het betreft een moderne dansbare productie, welke onder leiding van producer Gerto Heupink tot stand is gekomen. De single is minder ‘volks’ dan we van Dennis gewend zijn, maar zal desondanks de liefhebbers van het Nederlandse lied aanspreken. Dennis schreef zelf de tekst voor ‘Vrij Zijn’, welke voor veel mensen herkenbaar in de oren zal klinken en de eerste reacties zijn uiterst positief. Met deze nieuwe single hoopt Dennis in de komende maanden weer volop in de schijnwerpers te staan.

 

‘Vrij Zijn’ verschijnt via Jamie-Lynn Records en wordt begeleid door een uiterst smaakvolle videoclip.

 
25-4-2016


 Dennis van Dijkhuizen - Ga maar naar die ander  

 

 

 

"Ga maar naar die ander", dat is de titel van de nieuwe single van Dennis van

 

Dijkhuizen, die Donderdag 28/04/2016 wordt uitgebracht..

 

Het is alweer de 17e single die van Dijkhuizen uitbrengt.

Dennis van Dijkhuizen, o.a. bekend van "Onder je balustrade", "Jij bent mijn hemel op aarde" en "Geef me nog een laatste kans", kiest ook dit keer voor een lekkere volkse sound.

 

"Ga maar naar die ander" is een lekker vlot nummer waarvan Dennis zelf de Nederlandse tekst heeft geschreven. Het nummer zal vooral mensen aanspreken die zijn bedrogen in een relatie en nu op zoek zijn naar de ware liefde

 

Het nummer is wederom opgenomen in de studio van Gerto Heupink uit Enschede en zal wederom worden uitgebracht onder het label "Jamie-Lynn Records"

 

Stefan van Dijkhuizen van digipal.nl heeft wederom het ontwerp van de cd-kaft gemaakt. De videoclip is gemaakt door Robert Vegt

 

Vanaf Donderdag 28-04-2016 is het nummer ook digitaal te verkrijgen via de bekende portals zoals I-Tunes, Spotify etc.

 

 
6-5-2015


DENNIS VAN DIJKHUIZEN. - “JIJ BENT  MIJN HEMEL OP AARDE”

 

 

Dennis van Dijkhuizen is geboren en getogen in Enschede als 2e zoon van het gezin en zingt al vanaf zijn 3e levensjaar. Al snel werd het duidelijk dat Dennis een grote passie had voor muziek; zo kreeg hij uit elke oude kapotte pick-­-up wel weer geluid.
Nadat Dennis zoals elke jonge knaap de baard in de keel had gekregen, begon het zingen andere vormen aan te nemen. Zo rond 2005 werd hij vaak op feestjes en partijtjes gevraagd om een vrolijke deun mee te zingen. Vanaf dat moment begonnen mensen zich af te vragen wie is Dennis. Zo trad hij op in het voorprogramma van Jannes en was hij succesvol deelnemer aan o.a. het programma Idols en Een Ster in 40 Dagen. De eerste jaren kwamen er regelmatig singles van hem uit die het allen zer goed hebben gedaan op de diverse radiozenders. In 2010 komt zijn debuut album uit die o.a. geproduceerd is door Edwin van Hoevelaak gevolgd door nog een viertal cd singles. De laatste single “ Samen kunnen wij de wereld aan” dateert van april 2014. Hoog tijd voor een opvolger is de gedachte van Dennis en gaat daad bij het woord voegen door de studio van Gerto Heupink in te gaan en er uit te komen met een nieuwe single JIJ BENT MIJN HEMEL OP AARDE door Gerto geschreven en gecomponeerd. Een echt radionummer dat het ook tijdens de optredens enorm goed zal gaan aanslaan is de overtuiging.

 

Discografie

 

Singles   Waarom (2007) – Heel even ( 2007) – Annie’s Song (2007)  - Lach om het leven (2008) – Onder je balustrade (2008) – We juichen voor Oranje (2008)  - Zoveel nachten (2008)  -  Engel (2008)  -  Toen ik in je ogen keek (2009)  -  Lieve schat (2011)  -  Leef vandaag (2012)  - Samen kunnen wij de wereld aan (2014)

Album  Een nieuwe weg (2010)

 

 
4-4-2014


DENNIS VAN DIJKHUIZEN - SAMEN KUNNEN WIJ DE WERELD AAN


 
De naam Dennis van Dijkhuizen moet u ongetwijfeld al bekend in de oren klinken. Deze muzikale duizendpoot zit dit jaar 10 jaar in t vak. En dat moet gevierd worden!

Wist u dat Dennis van Dijkhuizen van de eerste track die gereleased werd van zijn album ruim 25.000!! stuks verkocht?...

Met zijn nieuwe single (met dubbele A kant!) “Samen kunnen wij de wereld aan”, en “Wenn dein herz Sirtaki tanzt” is Dennis weer helemaal terug bij zijn volkse roots. De Nederlandse tekst is door Dennis zelf geschreven, en de productie is door Peter van Nierop (Strictly Music) gedaan.

Op 19 april aanstaande viert Dennis van Dijkhuizen bij de “Dancing Wolves” aan de Vlierstraat 89 te Enschede zijn 10 jarig jubileum, en tevens de release van zijn nieuwe single. Uiteraard bent u als media welkom om verslag te doen. De zaal gaat open om 19.00 uur, en het programma vangt om 20.00 uur aan met diverse artiesten.

 

 

 
Hier kunt u verder gaan naar

 

 

A B C D E F G

 

H  I J  K L M N

 

O P Q R S T U

 

V W X Y Z