DIEP TRIEST


6-11-2015


DiepTriest - Huilen

 

 

 

Sinds 1995 trekt het “droevige gezelschap” DiepTriest door het vaderland en ver daarbuiten. Vraag aan de bewoners van wereldsteden als; Rossum, Bakkeveen, St Anthonis, Hapert, Loon, de Knipe, en Madurodam hoe het was om Diep Triest te beleven, ze zullen allen beamen dat het kan: Feesten met DiepTriest. Zelfs in Orlando Florida en in het bloedhete Oman gingen de handen in de lucht, zong men de kelen schor en praat men nog lang na over de belevenissen met deze Groningse smartlappenband.
Want dat is DiepTriest. Een smartlappenband. Nederlandstalige muziek in een stevig jasje, gebracht in een aanstekelijke show met veel humor en parodie. DiepTriest is: Verscheuren met Koos, wijn drinken op Imca, Zonder Naam naar Mexico, met Anneke in het Brandend Zand, geloven in Andre, door de stad scheuren met Manuela en knallen met Malle met Babbe.
DiepTriest breng nu haar single “Huilen” uit; een medley van allemaal bekende smartlappen die over huilen gaan zoals “Huilen Is Voor Jou Te Laat”, “Pappie Ik Zie Tranen In Uw O-ogen”, “Een Man Mag Niet Huilen” etc. Een soort “Stars On 45 Smartlappen” en een meezingen van de bovenste plank dus!
DiepTriest staat voor Feest met de hoofdletter F en Meezingen met de hoofdletter M.

 

 
Hier kunt u verder gaan naar

 

 

A B C D E F G

 

H  I J  K L M N

 

O P Q R S T U

 

V W X Y Z