DIRK MEELDIJK


30-9-2019


Dirk Meeldijk – Zeg Het Mij Dirk Meeldijk laat weer van zich horen met een uiterst verrassende single. Met ‘Zeg Het Mij’ toont hij zich van een uiterst gevoelige kant. Het is een Nederlandstalige bewerking van de wereldhit ‘Love Is All Around’ van The Troggs uit 1968, welke in 1994 een wereldwijde nummer 1 hit werd voor Wet Wet Wet. Met scheurende gitaren geeft Dirk Meeldijk een volledig eigen draai aan deze wereldhit. ‘Zeg Het Mij is wederom geproduceerd door Ronald Moonen, die verantwoordelijk was voor het merendeel van het Meeldijk-repertoire.

 

 
26-1-2019


DIRK & DENNIS – HIER KUN JE MIJ VOOR WAKKER MAKEN

 

 

Dirk Meeldijk en Dennis Jones bundelen voor de derde keer hun krachten als carnavalsduo Dirk & Dennis. Na de singles ‘Heel De Kroeg Op Stelten’ en ‘Samen Onderweg’ presenteren ze dit jaar de nieuwe single ‘Hier Kun Je Mij Voor Wakker Maken’. Het betreft wederom een écht traditioneel carnavalsliedje, zoals er tegenwoordig nog maar weinig gemaakt worden. De productie lag wederom in handen van Kees Tel. Hiermee zijn Dirk & Dennis weer helemaal klaar voor het nieuwe carnavalsseizoen. De bijbehorende videoclip zal spoedig volgen.

 

 
29-8-2018


Dirk Meeldijk – De Nacht Is Nog Jong

 

 

 

Dirk Meeldijk is terug, en hoe!! Met ‘De Nacht Is Nog Jong’ presenteert hij weer een ouderwetse “Meeldijk-plaat” in de heerlijke stijl waar we hem al jaren van kennen met hits als ‘Ik Hou Van Het Leven’ en ‘Vier Zomers Lang’. Dirk timmert inmiddels alweer ruim 10 jaar aan de weg, en is niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige muziekscene. ‘De Nacht Is Nog Jong’ is wederom geproduceerd door Ronald Moonen, die verantwoordelijk was voor het merendeel van het Meeldijk-repertoire. Casper Janssen (Dennis Jones) schreef de tekst op deze oorspronkelijke plaat van Vicky Leandros. Deze liedjes leverden Dirk al eerder grote hits op, uitgaande van het feit dat liedjes als ‘Ik Hou Van Het Leven’, ‘Vier Zomers Lang’, ‘’t Is Voorbij’ en ‘Ik Ben Wie Ik Ben’ dezelfde oorsprong hebben. De verwachtingen omtrent deze single zijn dan ook weer hooggespannen. De begeleidende videoclip is inmiddels volop te

bewonderen

 

 
13-1-2018


DIRK & DDIRK & DENNIS – SAMEN ONDERWEG Nadat de zangers Dirk Meeldijk en Dennis Jones vorig jaar met succes als duo hun krachten bundelden voor de carnavalssingle ‘Heel De Kroeg Op Stelten’, kun een opvolger natuurlijk niet uitblijven. Deze is nu dan ook een feit, met als titel ‘Samen Onderweg’. De single werd wederom geschreven door Frank van Kempen, die reeds zijn sporen verdiend heeft als comp...onist en schrijver van vele carnavalsliedjes. Zijn composities wisten in het verleden immers regelmatig hoge ogen te gooien tijdens het beroemde Knotskraker Festival, het befaamde festival waar de beste carnavalsliedjes van Brabant gekozen werden.
‘Samen Onderweg’ werd opgenomen en geproduceerd door Kees Tel, en de voortekenen wijzen er op dat Dirk & Dennis wederom een carnavalshit te pakken hebben.

 

 

 
28-10-2017


Dirk Meeldijk – Buenos Dias En Hello Again Met ‘Buenos Dias En Hello Again’ heeft Dirk Meeldijk weer een ouderwetse ‘Meeldijk-plaat’ in handen. De single nodigt, volgens Meeldijk-recept bij de eerste klanken uit om luidkeels mee te zingen, en bevat alle ingrediënten voor een typische Dirk Meeldijk plaat. Anita Haex-Scholtens schreef een heerlijke tekst en zoals vanouds tekende Ronald Moonen voor de productie van “Buenos Dias En Hello Again”, een oorspronkelijke Duitstalige hit van Semino Rossi. De verwachtingen omtrent deze single zijn dan ook weer hooggespannen.

 

 
DIRK & DENNIS - HEEL DE KROEG OP STELTEN

 

 

 

6 januari 2017) Dirk & Dennis zijn beide twee ras artiesten die afzonderlijk hun sporen in de muziekwereld ruimschoots verdiend hebben. Maar daar gaat het nu niet om, want Dirk & Dennis hebben nu hun krachten gebundeld voor een onvervalste carnavalskraker "Heel De Kroeg Op Stelten". Frank van Kempen uit Nieuwkuijk schreef dit lied, en Frank verdiende reeds zijn sporen als liedjesschrijver van diverse carnavalsliedjes. Zijn composities wisten in het verleden immers regelmatig hoge ogen te gooien tijdens het beroemde Knotskraker Festival, het befaamde festival waar de beste carnavalsliedjes van Brabant gekozen werden. 
O.l.v. topproducer Kees Tel werd "Heel De Kroeg Op Stelten" in een pakkend arrangement gestoken en hiermee hebben Dirk & Dennis een geweldige carnavalshit in handen. In Café De Pul in Nieuwkuijk werd een bijpassende videoclip geschoten welke inmiddels volop te bewonderen is op de bekende clipkanalen. Het carnavalsseizoen 2017 is hiermee officiëel geopend...

 

 
18-8-2016


Dirk Meeldijk – Om Jou Zal Ik Geen Traan Meer Laten Na de hits “Waarom Laat Je Mij Alleen” en “Leef Jij Maar Raak” heeft de Hillegomse zanger Dirk Meeldijk wederom een kneiter van een hit in handen met “Om Jou Zal Ik Geen Traan Meer Laten”. Hiermee brengt Dirk een meezinger van jewelste, zoals alleen Dirk Meeldijk ze kan brengen. Voor de productie tekende niemand minder dan Ronald Moonen, die ook... verantwoordelijk was voor de productie van Dirk’s meest succesvolle nummers zoals “Ik Hou Van Het Leven” en “Vier Zomers Lang”. Ronald schreef tevens de muziek voor “Om Jou Zal Ik Geen Traan Meer Laten” en de tekst werd geschreven door Anita Haex-Scholtens, die eerder al prachtige teksten schreef voor Dirk Meeldijk. De verwachtingen omtrent deze single zijn dan ook weer hooggespannen.

 

 
23-10-2015


Dirk Meeldijk – Leef Jij Maar Raak

 

 

De goedlachse Hillegomse volkszanger Dirk Meeldijk scoorde afgelopen zomer een zomerhit met “Waarom Laat Je Mij Alleen?” en nu meldt Dirk zich weer met een perfecte opvolger, getiteld “Leef Jij Maar Raak”. Hiermee heeft Dirk een onvervalste meezinger in handen, welke dan ook naar verwachting binnen de kortste keren luidkeels zal worden meegezongen. Voor de productie tekende de hitproducer Harald Queens. Dirk Meeldijk is een echte volkszanger met reeds vele hits achter zijn naam zoals “Ik Hou Van Het Leven” “Vier Zomers Lang”, “Jou Herken Ik Met Gesloten Ogen”, “Je Bekijkt Het Maar” , “Adieu, Adieu” en “Ik Hou Van Jou”. In de bijbehorende videoclip van de nieuwe single “Leef Jij Maar Raak” wordt een speciale gastrol vertolkt door niemand minder dan de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zangeres Yosee, met wie Dirk een warme vriendschap koestert. De videoclip werd geproduceerd door Redgellmedia en zal de komende periode volop op de bekende clipkanalen te bewonderen zijn.

 
10-6--2015


Dirk Meeldijk – Waarom Laat Je Mij Alleen? Het is eventjes stil geweest rondom de goedlachse Hillegomse volkszanger Dirk Meeldijk. Toch heeft Dirk de afgelopen periode niet stil gezeten want hij heeft een nieuwe single opgenomen. Dirk is terug gegaan naar zijn roots, naar de studio waar het destijds allemaal voor hem begon: “Studio Difference”. Ronald Moonen die in 2007 verantwoordelijk was voor ...de productie van de klassieker “Ik hou van het leven” ontving Dirk met open armen. Met veel vakmanschap produceerde Ronald de nieuwe single van Dirk. De titel is: “Waarom laat je mij alleen”. Het nummer heeft wederom alle ingrediënten in zich om uit te groeien tot een nationale evergreen. Een karakteristiek accordeon - geluid met een prachtige tegenpartij uit de vleugel, gecombineerd met het aangename stemgeluid van Dirk Meeldijk staan garant voor een top hit. De gevoelige tekst is geschreven door Casper Janssen (Dennis Jones). Het nummer straalt de echte gezellige “Dirk Meeldijk” sfeer uit. Het ademt gezelligheid. Dirk Meeldijk is een echte volkszanger met reeds vele hits achter zijn naam. Na het al eerder genoemde “Ik hou van het leven” had Dirk hits met o.a. “Vier zomers lang”, “Jou herken ik met gesloten ogen”, “Je bekijkt het maar” , “Adieu, adieu” en “Ik hou van jou”. Dat Dirk een ras-artiest is bewijst hij tijdens zijn optredens. Het gezegde “met een lach en een traan” is helemaal van toepassing op zijn live - optredens. Door zijn gevoelige liedjes krijgen mensen soms een traan in de ogen en bij zijn vrolijker nummers wordt steevast de polonaise gelopen! Kortom, wie van Dirk Meeldijk houdt, houdt van het leven!

 

 

 
Hier kunt u verder gaan naar

 

 

A B C D E F G

 

H  I J  K L M N

 

O P Q R S T U

 

V W X Y Z