DONNY PONSEN


6-2-2019


Donny Ponsen – Dan lacht geluk me toe

 

 

Regelmatig kwamen er de afgelopen tijd op de Nederlandstalige stations al drie singles voorbij van de uit Nootdorp afkomstige Donny Ponsen.
Van vader Rinus Ponsen kreeg hij het zingen al vroeg mee en gaandeweg is hij bezig zijn eigen plek in de muziekscene te bemachtigen, waarin hij steeds meer bedreven raakt en permanent nieuwe ervaringen opdoet.
Ditmaal verschijnt er een aantrekkelijke, nieuwe single van Donny Ponsen met het door Rinus zelf geschreven nummer ‘Dan lacht geluk me toe’, een regelrecht feestje met een aanstekelijke sound geproduceerd door Manfred Jongenelis op het Smaragd label

 

 
27-7-2018


Donny Ponsen – Kom Schatje Kom

 

 

Ruim een jaar geleden debuteerde de in Den Haag geboren Donny Ponsen met ‘Alles Wat Je Zei’, welke opgevolgd werd door de single ‘Ga Toch’. Beide singles werden zeer positief ontvangen, en nu is het tijd voor de derde single, getiteld ‘Kom Schatje Kom’; Dé ultieme zomersingle met een opzwepend en dansbaar ritme, wederom geproduceerd door Manfred Jongenelis.


Donny Ponsen heeft het zingen met een vader als volkszanger Rinus Ponsen (tevens tekstschrijver van ‘Kom Schatje Kom’) met de paplepel ingegoten gekregen. Hierdoor kent Donny de klappen van de zweep en weet hij als geen ander hoe het vak in elkaar steekt.


De single verschijnt via het label NRGY Music en is overal verkrijgbaar o.a. iTunes, Spotify, HitsNL, YouTube en natuurlijk is de videoclip ook al te zien bij op de clipkanalen.

 

 
22-10-2017


Donny Ponsen – Ga Toch De in Den Haag geboren Donny Ponsen heeft het zingen met een vader als volkszanger Rinus Ponsen met de paplepel ingegoten gekregen. Eerder dit jaar verraste Donny met zijn debuutsingle “Alles Wat Je Zei” en nu is het tijd voor een ijzersterke opvolger, getiteld “Ga Toch”.
De single verschijnt via het label NRGY Music en is overal verkrijgbaar o.a. iTunes, Spotify, HitsNL, YouTube en natuurlijk is de videoclip ook al te zien bij TV Oranje

 

 
Hier kunt u verder gaan naar

 

 

A B C D E F G

 

H  I J  K L M N

 

O P Q R S T U

 

V W X Y Z