DONNY VAN DER ROEST


8-9-2017


Donny van der Roest - Maar Dan Wel Alleen Met Jou Met ‘Maar Dan Wel Alleen Met Jou’ heeft de in Den Haag geboren Donny van der Roest (24) een fantastische opvolger van zijn hit ‘En Dan Komt Ze Binnen’ in handen. Het betreft een dansbare track met een refrein wat zich meteen in je hoofd nestelt. ‘Maar Dan Wel Alleen Met Jou’ werd geproduceerd door Sonic Solutions. Kaska Producties verzorgde de vi...deoclip.

Donny van der Roest timmert al enkele jaren aan stevig aan de weg, en lijkt een van de meest opkomende jonge talenten van dit moment. Hij bracht diverse singles uit, waaronder ‘De Liefde Is Van Ons Allebei’ waarvoor niemand minder dan Jeffrey Heesen de tekst schreef en ‘Love Me Baby’, een duet met Jordi Falcon. De vorig jaar verschenen single ‘En Dan Komt Ze Binnen’ groeide uit tot een hit in het land en hiermee maakte Donny een flinke stap voorwaarts in zijn carrière. De verwachtingen voor het hitgevoelige ‘Maar Dan Wel Alleen Met Jou’ zijn dan ook hooggespannen.

 

 
8-9-2017


DONNY VAN DER ROEST EN DAN KOMT ZE BINNEN

 

 

De in Den Haag geboren Donny van der Roest (23) timmert al enkele jaren aan stevig aan de weg. Met zijn singles “Mijn Hart Gaat Boem Boem” (2014), “De Liefde Heeft Ons Allebei” (2015), “Love Me Baby” (2015, duet met Jordi Falcon, welke 7 weken in de Oranje Top 30 genoteerd stond) en “Never Nooit Meer” (2016) wist Donny zich al flink in de kijker te spelen. Reikhalzend werd er dan ook uitgekeken naar zijn nieuwste werk, welke nu via Hit It! Music het levenslicht ziet. De nieuwe single is getiteld “En Dan Komt Ze Binnen” en werd opgenomen in de studio van het succesvolle Sonic Solutions. “En Dan Komt Ze Binnen” lijkt over alle ingrediënten te beschikken om uit te groeien tot een succes voor de veelbelovende Donny van der Roest.

 

 
20-5-2014


“MIJN HART GAAT BOEM BOEM” - DONNY VAN DER ROEST

 

 

Onderzoek heeft het al jaren uitgewezen dat in het voorjaar vele harten sneller gaan kloppen. Dat gevoel heeft Donny van der Roest in de Lahayesoundproductions studio op cd gezet. Met tekst en muziek van Peter van Kesteren is men er super in geslaagd. Een nummer waar je verliefd op gaat worden en de verslaving neemt toe naarmate je het nummer vaker gaat horen. Het gaat niet meer uit je gedachten en dat is natuurlijk het ultieme boem boem gevoel. Donny van der Roest heeft met MIJN HART GAAT BOEM BOEM een geweldige single uitgebracht die men naar verwachting veel aandacht zal gaan opleveren op de diverse radiozenders maar die hem ook veel nieuwe fans zal opleveren want ook tijdens de vele live optredens die deze zanger heeft weet hij als geen ander om na afloop velen met het Boem Boem gevoel achter te laten. Kortom Donny van der Roest een naam waarvan we nog bijzonder veel gaan horen in de komende jaren. 

 

 
Hier kunt u verder gaan naar

 

 

A B C D E F G

 

H  I J  K L M N

 

O P Q R S T U

 

V W X Y Z