EDWIN BOS


2-7--2021


 

 

Edwin Bos -  Gelooft in de liefde

 

 

Een positieve feel-good song zo mag de allernieuwste single van Edwin Bos absoluut genoemd worden. Met deze single doet de goedlachse Drent menigeen wederom verrassen. Een echte muzikale inhaker waar je heerlijk op kunt meedeinen. Ditmaal is er gekozen voor een arrangement wat niet iedereen direct verwacht bij de zanger, maar toch sluit ook deze single goed aan bij het huidige repertoire van Edwin. Dit is natuurlijk tevens te danken aan het eigen stemgeluid van de zanger. De titel van de single luidt: “Geloof in de Liefde (hoop op geluk)” en gaat enkel en alleen over het positief in het leven staan, tevreden zijn met wat je hebt en waarbij je altijd mag blijven hopen op geluk en gezondheid, want dit is niet te koop.

 

Vanaf vandaag is de single natuurlijk te vinden op alle vertrouwde downloadportals. De videoclip is te bewonderen op alle welbekende kanalen.

 

 
26-2--2021


Edwin Bos - Weekend 

 

 

Vrolijke nieuwe single voor Edwin Bos

 

Ondanks dat de weekenden voor de meesten van ons momenteel anders ingevuld zijn dan normaal, leeft iedereen altijd toe naar het weekend. Gewoon dat positieve gevoel dat je krijgt zodra het weekend weer in zicht is. Dat is nu exact waar de nieuwste single van Edwin Bos over gaat. Na een weekje werken even een paar vrije dagen. Gewoon even geen verplichtingen hebben, niets moet en alles mag. Deze single met de titel: “Weekend” is een echte feel-good song, welke binnen no-time meegezongen kan worden door jong en oud.

 

Wederom een mooie aanvulling op het snel groeiende repertoire van Edwin. Hij staat dan ook te popelen om deze nieuwe single live aan publiek ten gehore te kunnen en mogen brengen. Want optreden is natuurlijk hetgeen een zanger het liefst doet in het weekend.

 

Deze nieuwe single is vanaf vandaag te vinden op alle vertrouwde downloadportals.

 

 
2-12--2020


Edwin Bos - Uit Het Leven Gestolen

 

 

Nieuwe single Edwin Bos is meest persoonlijke ooit

 

Zoals wellicht bij velen bekend is, worden de meeste teksten van Edwin Bos geschreven door zijn vrouw. Zij heeft deze tekst jaren geleden geschreven naar aanleiding van een persoonlijk verlies.

 

Nadat Martin Sterken een passende melodielijn onder de tekst gemaakt heeft, lag het nummer nog lang op de planken voordat er verdere stappen zijn ondernomen. En niet voor niets.

 

Het moment om zo'n persoonlijke en gevoelige plaat op te nemen moet gewoon helemaal goed zijn. In de eerste instantie lag het niet in de planning om “Uit het leven gestolen” als single uit te brengen, vanwege de persoonlijke lading. Maar het eindproduct is mede dankzij gitarist Jan de Vrieze zo mooi geworden dat er toch is besloten om deze plaat met iedereen te gaan delen. Want vroeg of laat krijgt iedereen er mee te maken, het verlies van een dierbare.

 

Een plaat zoals we het nog niet gewend zijn van de Drentse zanger, maar zeker één die feilloos binnen Edwin zijn repertoire past.

 

Een passende clip is onlangs geschoten door Crewson Media Producties, deze is binnenkort te bewonderen op de bekende kanalen

 

 
21-8--2020


 

 Edwin Bos  - : Voor geen goud

 

 

Edwin Bos zou nooit iets anders willen doen

“Nee nooit zou ik iets anders willen doen, nee voor geen goud of

een miljoen” is slechts één zin van het refrein van de nieuwste single van Edwin Bos. De Drentse zanger heeft ditmaal wederom gekozen voor een onvervalste truckers plaat, waarin de passie voor het beroep centraal staat.

“Voor geen goud” is de titel van deze ware oorwurm, welke je vrijwel direct kunt meezingen.

 

Voor zijn videoclip heeft Edwin de hulp ingeroepen van een bekende jongeman, die zijn passie voor het truckers leven ook niet onder stoelen of banken steekt. Ben je nieuwsgierig geworden, dan moet je zeer zeker de bijbehorende videoclip even hier bekijken.

 

 
10-4--2020


 Edwin Bos - Van Het Leven Leren

 

 

Ook dit voorjaar komt Edwin Bos wederom met een nieuwe single uit. Het lijkt bijna vanzelfsprekend dat de zanger om de drie á vier maanden ons verblijdt met een nieuwe single. En blij kunnen we zeker weer worden van dit nieuwste nummer van de Drentse zanger. Deze single heeft de titel: “Van het leven leren” en zoals we inmiddels ook van Edwin zijn gewend heeft hij naast zijn truckersplaten ook de platen met een boodschap. Dit is daar weer een goed voorbeeld van. Dankzij de vrolijke klanken van de mandoline in combinatie met het herkenbare gitaarspel van Jan de Vrieze klinkt deze single als een mix tussen de welbekende “Edwin Bos sound” en de Palingsound. Country meets Volendam zeg maar. Een zeer verrassende combinatie welke goed is gevonden door producent Martin Sterken.

 

 
Hier kunt u verder gaan naar

 

 

A B C D E F G

 

H  I J  K L M N

 

O P Q R S T U

 

V W X Y Z