HUGO PEETERS12-8-2022


  Hugo Peeters  - My Gipsy Lady

 

 

Met ‘My Gipsy Lady’ presenteert de uit Gendt afkomstige zanger Hugo Peeters zijn allernieuwste wapenfeit. Hugo timmert al jaren aan de weg en geeft op diverse manieren uiting van zijn creativiteit. Hij maakte jarenlang onderdeel uit van het cabaret Trio Expantie en liet hierbij menig zaal bulderen van ’t lachen. Ook maakte hij furore als solozanger en is inmiddels een bekende naam in zingend Nederland. Met optredens in binnen en buitenland is hij al jaren succesvol actief als zanger. Hij heeft met 12 singles en 3 albums,  inmiddels een goedgevulde platenkoffer.

 

Niet alleen als zanger, maar ook als tekstschrijver is hij zeer actief. Zo schreef liedjes voor o.a. Johan Vlemmix & Imca Marina. A3aan Drost, Colinda, Joost de Vries, Theo Mezz, Ruud Eikemans, e.v.a. Ook voor de uitreiking van de Gendtse vlag in 2008 schreef hij in Gendts Dialect het nummer, ‘Hier ien ons mooie durpke Gendt’. Dit was zelfs een seizoen lang te horen bij de spelersopkomst van het eerste elftal van De Bataven. Met Liedjes als ‘Geen Bloemen Voor Jou’, ‘Echte Vrienden’, ‘De Jongen Met De Mondharmonica’ e.v.a. is hij regelmatig te horen op diverse radiozenders in Nederland, België, Spanje en de Nederlandse Antillen. Niet alleen te horen, maar ook te zien is hij regelmatig op diverse clipzenders.

 

Met een behoorlijke dosis humor en een gulle lach, zul je deze sympathieke Gendtse zanger dan ook niet snel meer vergeten en met de nieuwe single ‘My Gipsy Lady’ lanceert Hugo een vrolijke, catchy en zomerse meezinger die door menigeen meteen meegezongen zal worden. De opname en productie lag in vakkundige handen van Royal Music Productions en Hugo mag trots zijn op het resultaat.

 

 
12-11-2020


 Hugo Peeters - Daar Héj d'r één 

 

 

 

Hugo Peeters brengt met zijn nieuwe single ‘Daar Hèj D’r Weer Één’ de vrolijkheid in de corona crisis, waarin hij op ludieke wijze inhaakt op de mondkapjes die momenteel het toonbeeld zijn geworden van ons dagelijks leven. Hij maakte jarenlang onderdeel uit van het cabaret Trio Expantie en liet hierbij menig zaal bulderen van ’t lachen. Hij maakte furore als solozanger en is inmiddels een bekende naam in zingend Nederland. Met optredens in binnen en buitenland is hij al jaren succesvol actief als zanger. Hij heeft met 12 singles en 3 albums,  inmiddels een goedgevulde platenkoffer. Niet alleen als zanger, maar ook als tekstschrijver is hij zeer actief.

 

Hij schreef liedjes voor o.a. Johan Vlemmix & Imca Marina. A3aan Drost, Colinda, Joost de Vries, Theo Mezz, Ruud Eikemans, e.v.a. Ook voor de uitreiking van de Gendtse vlag in 2008 schreef hij in Gendts Dialect het nummer, ‘Hier ien ons mooie durpke Gendt’. Dit was zelfs een seizoen lang te horen bij de spelersopkomst van het eerste elftal van De Bataven. Met Liedjes als ‘Geen Bloemen Voor Jou’, ‘Echte Vrienden’, ‘De Jongen Met De Mondharmonica’ e.v.a. is hij regelmatig te horen op diverse radiozenders in Nederland, België, Spanje en de Nederlandse Antillen. Niet alleen te horen, maar ook te zien is hij regelmatig op diverse clipzenders. Met een behoorlijke dosis humor en een gulle lach, zul je deze sympathieke Gendtse zanger dan ook niet snel meer vergeten en de nieuwe single ‘Daar Hej D’r Weer Één’ sluit dan ook naadloos aan op bovenstaande beschrijving en deze vrolijke meezinger zal bij menigeen een glimlach op het gezicht toveren. De opname en productie lag in vakkundige handen van Royal Music Productions en Hugo mag trots zijn op het resultaat.

 
26-2-2016


 

Hugo Peeters - Kom kus me nog een keer

 

 

 “Kom Kus Me Nog ‘n Keer” is de titel van de nieuwe single van de uit Gendt (Gelderland) afkomstige zanger Hugo Peeters (geb. 22 mei 1973). Deze vrolijke meezinger laat alle ledematen van jong en oud bewegen; goede zin en een brede glimlach zijn het resultaat van dit heerlijke nummer. Hugo heeft al diverse singles en drie albums op zijn naam staan en wist hiermee de nodige aandacht te vergaren in de Nederlandse en Vlaamse media. Met “Kom Kus Me Nog ‘n Keer” hoopt Hugo het succes van zijn voorgaande singles op zijn minst te evenaren, zo niet te verbeteren. De opname en productie lag in vakkundige handen van Royal Music Productions en Hugo mag trots zijn op het resultaat.

 

De videoclip van “Kom Kus Me Nog ‘n Keer” is momenteel volop te bewonderen op de clipkanalen, dus stoelen en tafels aan de kant en allemaal in de polonaise met de nieuwe single van Hugo Peeters.

 

 
27-7-2015 


Hugo Peeters, Mooi was dat gevoel

 

 

Het is feest in huize Peeters. De discografie van Hugo Peeters telt vanaf vandaag 10 singles en 3 albums waarvan een dubbel album.  Na het succes van “ Heb ik je nu verloren” laat Hugo met zijn nieuwe single het gevoel spreken.  En ja het gaat wederom om de liefde dus kunnen we hier spreken van de juiste leuze want “ Mooi was dat gevoel” is de titel van zijn nieuwe single.. En traditiegetrouw wederom uit de muzikale keuken van Lei de Bruyn/Guus Smeets. Vanaf vandaag naast fysiek ook via de downloads en streaming te verkrijgen  en te zien via de diverse (clip) zenders want  ook hier heeft Hugo’s vaste clipmaker  Jos van der Wiel ( Cliphuis) weer een vaste clip bij geschoten. Hugo Peeters je leest er nog meer over op www.hugopeeters.nl en hij is ook zeer actief op de social media als facebook

 

Discografie:

 

Albums: In kleur(2006) – Lekker op dreef(2008)  - Hemels (2010)

Singles  Geen bloemen voor jou (2006) Echte vrienden (2011) – Caiparinho (2012)  Ik wil (2012) Lisa Marie (2013) – De jongen met de mondharmonica (2013) Kleed je an en ga ( 2014) Sinterklaas komt van ’t jaar met een luchtballon (2014)  Heb ik je nu verloren (2015) – Mooi was dat gevoel (2016)

 

 
5-3-2015 


Hugo Peeters, Heb ik je nu verloren

 

 

De discografie van Hugo Peeters telt vanaf vandaag 9 singles en 3 albums waarvan een dubbel album. De meest recente single heeft de titel “ Heb ik je nu verloren” gekregen. En traditiegetrouw wederom uit de muzikale keuken van Lei de Bruyn/Guus Smeets. Een combinatie die al jaren zeer succesvol is. “ Heb ik je nu verloren”  is een nummer over de liefde en past perfect bij de zanger uit het Gelderse Gendt. Ditmaal geen cover maar een eigen nummer die zorg zal dragen dat de muzikale olievlek zich zal gaan vergroten.

 

Vanaf vandaag naast fysiek ook via de downloads en streaming te verkrijgen  en te zien via de diverse (clip) zenders want  ook hier heeft Hugo’s vaste clipmaker  Jos van der Wiel ( Cliphuis) weer een vaste clip bij geschoten. Hugo Peeters je leest er nog meer over op www.hugopeeters.nl en hij is ook zeer actief op de social media als facebook

 

Discografie:

 

Albums: In kleur(2006) – Lekker op dreef(2008)  - Hemels (2010)

Singles  Geen bloemen voor jou (2006) Echte vrienden (2011) –Caipirinha (2012)  Ik wil (2012) Lisa Marie (2013) – De jongen met de mondharmonica (2013) Kleed je an en ga ( 2014) Sinterklaas komt van ’t jaar met een luchtballon (2014)  Heb ik je nu verloren (2015)

 

 
24-10-2014 


Hugo Peeters 

Sinterklaas komt van ’t jaar in een luchtballon 

 

 

Hugo Peeters heeft een nieuwe Sinterklaassingle uitgebracht. Met de titel; "Sinterklaas komt van ’t jaar in een luchtballon". Een superleuk nummer voor jong en oud, dat steeds in je gedachte blijft hangen! Ook voor het script van de videoclip, die is opgenomen door Cliphuis, zette Hugo zijn handtekening.Voor het hoesje van de single, die ook fysiek verkrijgbaar is heeft onze Hugo weer eens iets aparts bedacht. Het is namelijk een kleurplaathoesje geworden."Ik heb het nog nooit eerder gezien" zei Hugo, die dit samen met zijn vrouw bedacht onder ’t eten. En wat is er nu leuker voor de kids, dan het hoesje van je eigen Sinterklaassingle te mogen kleuren?! Een leuk en voordelig te geven Sinterklaascadeautje voor bijvoorbeeld in de schoen! Zowel bij jong als oud, rollen de tranen over de wangen, bij het zien van deze clip. De clip is te zien, bij de diverse clipzenders en horecasystemen. Scholen zijn lyrisch over deze clip. Die zeker ook een goed kans maakt om uitgezonden te gaan worden bij de grote zenders!! 

 

De opname & Productie van de nieuwe single waren weer in vertrouwde handen vanRoyal Music Productions Lei de Bruyn te Kerkrade. Deze traditie mag toch nooit verloren gaan!!Er is zoveel tijd en energie gestoken in deze nieuwe single en clip dat wat de kinderen, ouders en grootouders betreft  dit een kijk en luistercijferkanon zou mogen worden!De keuze is aan U!!

 

 
22-5-2014 


Hugo Peeters Kleed je aan en ga 

 

 

Hugo Peeters , de sympathieke zanger uit het Gelderse Gendt, weet altijd te verrassen.

 

Zowel met zijn albums als met zijn singles. Ook zijn nieuwe single is er wederom een om in te lijsten. “ KLEED JE AAN EN GA” is de titel en net als zijn voorgaande nummers opgenomen in de studio van Lei de Bruyn. Nadat het nummer zijn primeur kende in het programma “ Op volle kracht” bij Radio NL komen er vele mailtjes binnen over het nummer. Een geweldige opvolger van de (radio) hit “ De jongen met de mondharmonica” uit eind 2013. “KLEED JE AAN EN GA” gaat over de ex die toch maar een nachtje blijft slapen …

 

Het nummer heeft alles in zich om het succes van de vorige single te evenaren. Insiders reageren zeer positief op dit nummer.

Naast deze single is er ook een clip van verschenen en die is vanaf vandaag te zien op de diverse (clip) zenders maar ook 24/7 op You Tube

Kijk voor meer informatie op www.hugopeeters .nl of volg hem via facebook

 

 
3 -9 -2013 


Hugo Peeters - De jongen met de mondharmonica 

 

 

Wie kent het nummer niet. Hugo besloot om dit nummer in een geweldig nieuw jasje te steken en wij vinden dit ook zeer zeker geslaagd! We nemen u jaren mee terug in de tijd naar de kleine jongen met de mondharmonica.  De Jongen met de mondharmonica is een nummer waarin je wordt opgepakt  en meegevoerd naar een droomwereld. Het liedje past hugo als een tweede huid.

 

Dit oude liedje is als ware gerestaureerd En zijn nieuwe jasje is volledig in zijn waarde gelaten Maar staat hem beter dan ooit te voren. De restaurateur die tekende voor dit project was Lei de Bruyn van Royal Music productions. Tevens nam deze het prachtige gitaarwerk ook voor zijn rekening

De Mondharmonica is fenomenaal ingespeeld door Nico van Grevenbroek

één van Nederlands beste mondorganisten, mag ik wel zeggen!

Het koorwerk van Diana Olierook liegt er ook niet om!

Al met al, hebben wij met z'n alle, onze ziel en zaligheid gelegd in dit nummer

En dat hoor en zie je dan ook.

 

De videoclip is geregiseerd door Hugo Peeters

En opgenomen door Roy Otters Sound & Music Productions uit Apeldoorn.

De Jongen met de Mondharmonica in de videoclip, is Fedde Damen uit Gendt

Een 6 jarig natuurtalent. Wat een top acteur(tje) is dat!!!

 

Ga lekker achterover zitten en laat jezelf mee voeren naar de droomwereld

van "De jongen met de mondharmonica"

 
Hier kunt u verder gaan naar

 

 

A B C D E F G

 

H  I J  K L M N

 

O P Q R S T U

 

V W X Y Z