JAN WARRINGA


13-8-2018


Tweede leven. voor ''Helderop gaat nooit verlorten''
van Jan Warringa Op de fotokaart van Jan Warringa staat naast zanger ook podiumvuller. En dat is geheel terecht want is Jan ergens aanwezig dan merk je ook zijn aanwezigheid. Naast zijn grappen en grollen zingt hij graag en heel lang. Van “Dat kan niemand” via “De condor”naar “Vleugels der liefde”. Vele successen heeft deze uit Zuid Oost Dren...the afkomstige zanger inmiddels op zijn naam staan. Geen radiostation in Nederland die niet een of meer van zijn nummers in de playlijst heeft staan. En daar is in 2018 natuurlijk het nummer “Helderop gaat nooit verloren” bijgekomen. Een meezinger zoals we gewend zijn van Jan. Bij de artiesten geliefd bij de piraten gebeurd het nog wel eens dat van een nummer een vinyl single wordt uitgebracht en dat treft ook Jan Warringa. “Helderop gaat nooit verloren” krijgt een tweede leven niet alleen op cd maar ook als vinyl single. De B kant is gekozen voor “Lange nachten”.

En natuurlijk is dit niet het enige wat we van Jan Warringa kunnen verwachten dit jaar. Blijf vooral actueel door hem te volgen via facebook of door regelmatig zijn website te bezoeken

Jan Warringa nu op cd - vinyl – download en via stream verkrijgbaar en daarover vertelt hij alles tijdens de promotie tour die Jan Warringa de komende weken tussen zijn volle agenda heeft ingepland

 
5-4-2018


Jan Warringa  “Helderop gaat nooit verloren ”

 

 

De in Drenthe geboren en getogen zanger Jan Warringa komt met een gloednieuwe single “Helderop gaat nooit verloren”.

 

In December 2017 zat Jan Warringa samen met Henny Thijssen en Terry West om de tafel te praten over een nummer voor Jan. Na wat brainstormen begon Henny Thijssen te schrijven en dat resulteerde in dit Autobiografische nummer.

Het lied gaat over 2 oudere mensen die wat van het leven willen gaan maken nu het nog kan., Leef je leven en geniet is hun motto en daar kan Jan Warringa zich zeker in vinden!

Niet dat hij zichzelf al oud vind, maar de jaren gaan snel, en daarom is het belangrijk alles uit het leven te halen en te genieten van al het moois dat het leven ons brengt!

 

Jan Warringa geboren in Zuid Oost Drenthe draait al jaren succesvol mee in het muziekwereldje, met diverse single- en album-releases op zijn naam, en een drukbezette agenda met optredens en begon zijn carrière zoals velen bij karaoke wedstrijden. Na een aantal te hebben meegedaan trok hij de stoute schoenen aan en liet het vast leggen op schijfjes. Jan Warringa, die beroepsmatig als artiest werkt, heeft al de nodige successen geboekt met singles zoals “Dat Kan Niemand”, “Ik Voel Zoals Jij”, “Huil Niet”, “Lange Nachten” , “Ze Lacht Naar Mij” en vorig jaar nog “Kus me” ging de muzikale carrière in een snel treinvaart  

Er volgen vele singles en de bekendheid van Jan werd met de dag groter. Al zijn singles werden goed gedraaid in  zowel Nederland als Vlaanderen. 

 

 
21-3-2017


Jan Warringa - Kus Me

 

 

Maart is traditie getrouw de maand voor een nieuwe single van Jan Warringa. De afgelopen jaren had hij Goede Vrijdag als release datum maar aangezien echter dit haar stapt hij naar de eerste dag van de Lente. Na het succes van “ Ze lacht naar mij” is het tijd voor de volgende stap en dat is “ Kus me” . Jan Warringa geboren getogen en nog steeds woonachtig in Zuid Oost Drenthe is een zanger die regelmatig van zich laat horen. Wekelijks op feesten en evenementen en toch drie keer per jaar met een single welke dan ook steevast mag rekenen op airplay van de radiozenders in Nederland en Vlaanderen. Hits als “ Dat kan niemand” – “ Engelbewaarder” en “ Vleugels der Liefde” zijn nummers die nog veelvuldig langs komen op de diverse zenders en al helemaal niet ontbreken tijdens een optreden van Jan Warringa.
” Kus Me” is de titel van de nieuwe single banm Jan Warringa en hij is zelf verantwoordelijk voor de Nederlandse tekst. Opgenomen in de Tery West studio mogen we wederom spreken van een geslaagde single die ongetwijfeld weer kan rekenen op airplay in en buiten de landsgrenzen.

 

 
10-6-2016


JAN WARRINGA & MONIQUE HEEGEN - VRIENDSCHAPSRING

 

 

Jan Warringa en Monique Heegen zijn beide afkomstig uit Emmen en hebben nu hun krachten gebundeld voor de deutsingle “Vriendschapsring”. 

 

Solo wist Jan Warringa, die beroepsmatig als artiest werkt, al de nodige successen te boeken met singles zoals “Dat Kan Niemand”, “Ik Voel Zoals Jij”, “Huil Niet”, “Lange Nachten” en “Ze Lacht Naar Mij”.

 

Monique Heegen is een allround zangers met een breed repertoire van Feest, Schlager, Pop - en Countrymuziek. Na jaren actief geweest te zijn in een theatergroep besloot ze te kiezen voor een solo carrière. Ze Bracht met succes verschillende singles uit  zoals “Geluk”, “Kom Maar Op (Met Die Zomer)”, “’t Was In De Winter” en “Vind Het Geluk”

 

 Onlangs zijn Jan en Monique de studio van Terry West ingedoken en hebben ze de single “Vriendschapsring” opgenomen. Hiermee hopen ze beide nog meer landelijke bekendheid te krijgen. 

 

 
8-1-2016


JAN WARRINGA – ZE LACHT NAAR MIJ De in Drenthe geboren en getogen zanger Jan Warringa komt met een gloednieuwe single,getiteld “Ze Lacht Naar Mij” als opvolger van “Leef Je Leven”.
Deze vrolijke meezinger isgeschreven en geproduceerd door niemand minder dan Gerto Heupink. Het resultaat is een nummer waarop niemand stil zal kunnen zitten....

Jan Warringa draait al jaren succesvol mee in het muziekwereldje, met diverse single- en album-releases op zijn naam, en een drukbezette agenda met optredens. In 2014 vierde Jan zijn twaalf en een half jarig artiesten jubileum. Muziek is Jan’s grote passie, iets wat je ook zeker terughoort als je Jan ziet optreden en hoort zingen.
Met “Ze Lacht Naar Mij” heeft Jan Warringa een heerlijke single in handen waarmee hij succesvol het nieuwe jaar in zal gaan

 
2-4-2015


JAN WARRINGA. “ LEEF JE LEVEN”

 

 

Jan Warringa geboren in Zuid Oost Drenthe begon zijn carrière zoals velen bij karaoke wedstrijden. En naast die traditie heeft Jan ook de traditie om ieder jaar rond de Pasen met een single uit te komen. Na het succes van “ Vleugels der Liefde” was het even zoeken naar een geschikte opvolger maar die is gevonden in het nummer LEEF JE LEVEN. Een kermishit uit de midden jaren 70 door Gerto Heupink voorzien van een Nederlandse tekst. En het is wederom gelukt om net als bij de voorganger ook met dit nummer direct de sfeer erin te brengen. Een nummer die zijn weg zal gaan vinden naar de diverse radiozenders en baar we jopen een even groot succes wordt als “ Vleugels der Liefde”. Wat nu al met zekerheid kan worden gezegd is dat het tijdens de optredens meer dan positieve reacties oplevert en dat is bijzonder leuk om te horen dat het publiek het nummer omarmt.

 

 
16-12-2014


JAN WARRINGA. - “ Vleugels der Liefde”Jan Warringa geboren in Zuid Oost Drenthe begon zijn carrière zoals velen bij karaoke wedstrijden. Na een aantal te hebben meegedaan trok hij de stoute schoenen aan en liet het vast leggen op schijfjes. En niet zoals velen beginnen met een single nee direct een full cd met 12 nummers. Met het album als muzikaal visitekaartje ging de muzikale carrière van J...an in een snel treinvaart want de single “ Dat kan niemand” werd een regelrechte hit en is nog dagelijks te horen op de (commerciële) radio zenders van Noord Oost Nederland. Er volgen vele singles en de bekendheid van Jan werd met de dag groter. Al zijn singles werden goed gedraaid in zowel Nederland als Vlaanderen. Het duet “ Engelbewaarder” was eind 2013 en begin 2014 zelfs de meest gedraaide Nederlandstalige plaat in Vlaanderen. Nu bij de deur van 2015 weet Jan ons wederom muzikaal te verrassen met VLEUGELS DER LIEFDE een nummer opgenomen in de studio van Gerto Heupink en ook door zijn producer voorzien van de tekst. De reacties tijdens de optredens zijn veelbelovend. Luister en Geniet van “VLEUGELS DER LIEFDE” van Jan Warringa

 
2-4-2015


 Jan Warringa - “Ik droom alleen van jou"

 

 

 

Traditiegetrouw verschijnt er ieder jaar op Goede Vrijdag van Jan Warringa een nieuwe single en dit jaar is daar geen uitzondering op gemaakt. “ Ik droom alleen van jou” is de titel en opvolger van de succesvolle single Engelbewaarder die Jan Warringa eind 2013 heeft uitgebracht samen met Hennie Venema en welke nog steeds veel gedraaid wordt op de diverse zenders. Het is een van de meest gedraaide nummers van het afgelopen kwartaal en daarom terecht ook terug te vinden op de compilatie cd “ Ik luister Nederlandstalig Volume 3” welke binnenkort zal verschijnen en waarop de leukste en grootste hits uit Nederland en België staan. Met de nieuwe single “ Ik droom alleen van jou” zal Jan Warringa wederom vele fans verrassen. Het is feestnummer zoals past bij deze zanger uit Drenthe en de eerste reacties op het nummer zijn veelbelovend.
De komende weken zal het nummer veelvuldig te horen zijn want Jan Warringa ( onlangs nog te horen op het MegaPiraten Festijn) heeft vele optredens in zijn agenda staan en daar zal hij natuurlijk ook zijn nieuwe single ten gehore brengen. Tevens zal op de plaatsen waar hij niet kan zijn ook het nummer te beluisteren zijn want een grote radio – televisie en horeca promotie is vandaag ook van start gegaan. Dus het kan haast niet anders of men hoort wel ergens in het land de klanken van IK DROOM ALLEEN VAN JOU door de luidsprekers knallen. 

 

 

 
Hier kunt u verder gaan naar

 

 

A B C D E F G

 

H  I J  K L M N

 

O P Q R S T U

 

V W X Y Z