JOHN HEESAKKERS


2 - 2 - 2023


 

 John Heesakkers – Kom en kus me lieve schat

 

 

 

John Heesakkers heeft in het verleden al diverse muziekstijlen uitgebracht en weet van zichzelf dat de Duitse schlagersound het beste bij hem past. De 20ste single die de zanger uit Hoensbroek presenteert is een Nederlandstalige bewerking op ‘Komm und küss mich Corazon’ van Semino Rossi. De Nederlandse tekst van ‘Kom en kus me lieve schat’ heeft John zelf geschreven en voor de rest laat hij alles over aan producer Joris van Dijk van Sonic Solutions uit Roosendaal. John vindt het absoluut geen probleem om veel kilometers te rijden voordat hij bij de studio is. De kwaliteit die geleverd wordt is gewoon goed en op de werkwijze van Joris is helemaal niets op aan te merken. Joris adviseerde John om de accordeonpartijen in te laten spelen door Dominique Paats. Deze top-accordeonist maakte in het verleden deel uit van het wereldberoemde orkest Malando. Daarnaast speelde hij van 2014 tot oktober 2019 bij de Limburgse band Wir Sind Spitze.

 

John: ’ Dominique is een begrip in Limburg. Het geluid dat uit zijn speciale accordeon komt is vrolijk en klinkt heel anders dan een doorsnee accordeon. De mooie heldere klanken geven de plaat een extra dimensie. Ik moet eerlijk zeggen dat ik blij ben dat Joris voorstelde om Dominique te vragen. Ook de frisse beat die is toegevoegd zorgen voor een prachtige productie waar ik trots op ben. Ondanks dat ik inmiddels 55 jaar ben, denk ik nog lang niet aan stoppen. Ik kan het zingen nog prima combineren met m’n werk als timmerman en metselaar. Ondertussen sta ik al 12 jaar op het podium. Het liefst heb ik de optredens gewoon bij mij in de buurt. Ik weet inmiddels welk repertoire daar populair is. Daar pas ik me dan graag op aan. Overigens komt er dit jaar nog een single van me uit. Men is nog lang niet van mij af….

 

 
8 - 8 - 2022


 

 

John Heesakkers – Wanneer Dans Jij Met Mij

 

 

Kleine feestjes, leuke partijtjes , dat is aan John Heesakkers niet meer besteed! De Limburgse zanger, geboren en getogen in Hoensbroek is klaar voor het grotere werk.

 

Zijn vorige hits ‘Layla’ en ‘Als Je Ogen Niet Meer Spreken’ worden goed ontvangen bij het grote publiek. Zowel de performance en sound van deze sympathieke zanger, worden steeds volwassener en professioneler!

 

Met louter top mensen om zich heeft John met zijn team weer een mooie zomerse hit geproduceerd dat luistert naar de titel ‘Wanneer Dans Jij Met Mij’.

Deze alweer 19de single is wederom geproduceerd door Sonic Solutions uit Roosendaal. Credits gaan ook uit naar Natasja van Toom (backing vocals), Hans Louws (tekstschrijver) en Daniel Mets (accordeon).

 

Met ; Wanneer Dans Jij Met Mij’ hoopt Heesakkers weer een veel mensen blij te maken en menig feestje te voorzien van top entertainment! Voor de thuisblijvers is deze single voorzien van een geweldige videoclip .

 

Ook deze productie valt weer onder het label van Hit It! Music.

 

 
22-1-2021


 

 

John Heesakkers - Als je ogen niet meer spreken'

 

 

Daar waar zijn vorige plaat het goed deed, hoopt de zanger dat hij met deze potentiële hit ook weer de nodige aandacht en waardering krijgt van de verschillende Nederlandse muziek zenders!

 

Het nummer is 20 jaar geleden uitgebracht door Dennie Damaro, echter hoopt John met zijn warme stem en het nummer meer uptempo te geven de plaat naar een hoger niveau te tillen.

 

Om dit te realiseren heeft hij besloten om dit nummer onder te brengen bij een ander label namelijk HIT IT! Music en Casper Janssen Music Promotion zal de plugging/promotie verzorgen.

 

Een kenmerkend detail is natuurlijk de accordeon die zeker niet mag ontbreken, welke wordt verzorgd door Daniel Metz, achtergrond zangeres is niemand minder dan Natasja den Toom …

Deze mooie productie wordt weer verzorgd door het productie team Sonic Solutions uit Roosendaal

 

 
22-1-2021


 

 

John Heesakkers  - Laat mij maar gaan 

 

 

 

Laat Mij Maar Gaan’ is alweer de 17e single van John Heesakkers en de opvolger van ‘Geef Me Jouw Liefde’.

 

Deze sympathieke zanger uit Hoensbroek heeft deze keer gekozen voor een autobiografisch nummer. Daar waar John zijn teksten altijd zelf schrijft heeft hij het deze keer in handen gelegd van Pascal de Vormer, die zijn sporen reeds heeft verdiend in de Nederlandse muziek industrie. Het zeer succesvolle Roosendaalse productie team Sonic Solutions (J v Dijk & M Clerkx) zijn verantwoordelijk voor deze productie.

 

‘Laat Mij Maar Gaan’ Is John dan ook op het lijf geschreven, na vele ups en downs lacht het leven hem nu toe. Zijn familie ,waaronder zijn vrouw Wilma zijn dan ook zijn drijfveer voor het maken van muziek.

 

Zoals we van John gewend zijn , is ook dit dansnummer voorzien van accordeon partijen (Daniel Metz). De bijbehorende videoclip, gemaakt door vader en zoon Heesakkers, is te bewonderen op het bekende clipkanalen 

 

 
30-7-2020


 

 

John Heesakkers - Geef me jouw liefde  

 

 

Terwijl de hele entertainment industrie op zijn gat ligt en Corona ons dagelijks leven beheerst, heeft zanger John Heesakkers uit Hoensbroek zeker niet stil gezeten .

Sterker nog, de zomer is nog maar net begonnen en hij komt keihard terug met een knetter van een zomerhit! ‘Geef Me Jouw Liefde’ komt dan ook recht uit zijn hart, omdat hij de tekst zelf heeft geschreven

Voor de 53 jarige zanger is dit alweer zijn 16 de single.

Deze goedlachse Hoensbroekenaar houdt de touwtjes graag in eigen handen, zo zien we in zijn bijbehorende videoclip. Met zijn zoon en vrouw aan zijn zijde is er hard gewerkt aan deze mooie video, waar Wilma, zijn grote liefde, de show steelt

 

 
8-1-2020


 

 

John Heesakkers -  ‘Kom dans met mij’ 

 

 

John Heesakkers draagt ‘Kom dans met mij’ op aan zijn vrouw Wilma

 

Het jaar 2020 is nog maar amper 2 weken oud en nu komt de uit Hoensbroek afkomstige zanger John Heesakkers al met z’n nieuwe single ‘Kom dans met mij‘. Deze familieman pur sang heeft het weer voor elkaar gekregen om na ‘Layla’ zijn fans te trakteren op dit nummer dat hijzelf heeft geschreven en opdraagt aan zijn vrouw Wilma. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat Wilma voor de tweede keer een rol speelt in zijn videoclip.

 

Dit liedje, dat oorspronkelijk is uitgebracht door Demis Roussos, heeft in het jaar 1973 grote successen gekend. Het is dan ook aan John Heesakkers besteedt om daar zijn eigen variant op te maken.

 

 
7-4-2019


 

John Heesakkers - "Het leven is te mooi "

 

 

Lente 2019 ,

 

Zanger John Heesakkers komt met een nieuw lied "Het leven is te mooi".
De Hoensbroekse zanger heeft dit nummer , wat oorspronkelijk toebehoort aan Frans Bauer in een nieuw jasje gestoken .
Single nr 14 ,is ook weer voorzien van een geweldige videoclip.

De toepasselijke tekst staat de goedlachse zanger weer op het lijf geschreven !


Wederom is de clip weer voorzien van zijn prachtige kleinkinderen Kyenna & Jelina .

Opname , montage video is in eigen beheer geproduceert door John en zijn zoon Sandrino . 


Arragement ook dit keer weer in handen van Bryan Stelten.

 

 
19-9-2018


 

John Heesakkers - Ga Niet Weg

 

 

Van bouwplaats tot podium,

 

Na amper een half jaar komt de Hoensbroekse zanger John Heesakkers (51) alweer met een nieuwe single ! “Ga niet weg “ de titel van deze nieuwe song is alweer de 13de op rij.

 

Dit keer niet biografisch,daar John nog steeds gelukkig is met zijn vrouw Wilma en hij nog steeds veel tijd doorbrengt met zijn nog grotere passie “Jelina en Kyenna” zijn kleinkinderen waar hij ook al eerder een nummer voor schreef `Een stralende lacht`

 

Bijna tijd voor een album zou je zeggen!?!

 

Het origineel “Shangri la" (43 jaar geleden) hebben ze omgetoverd tot een gezellig nummer dat goed in de oren klinkt..
Dit geweldige nummer is door John zelf geschreven,en het arrangement is ook nu weer in handen van Bryan Stelten.
Ook de mooie accordeon sound komen weer van Paul Huijnen...John heeft ook al wat prijzen weten te pakken zoals Radio nl trofee en Sterrentopper 2015 enz..
Deze goedlachse allrounder hoopt ook met dit lied weer een breed publiek te verrassen !

 

Videoclips door ons zelf geproduceerd

Reeds release...
Meisje ik ben verliefd # Jij hoort bij mij # Stralende lach # Geniet van het leven # Layla # ga met me mee Barbara

 

 
26-4-2018


 

 

John Heesakkers - Ga Met Me Mee Barbara

 

 

Terug in de tijd met ''John Heesakkers''

 

Goed nieuws voor alle fans,  De goedlachse zanger John Heesakkers presenteert 

zijn nieuwe single. Het is alweer 8 maanden geleden dat we stonden te 

swingen op ''Layla''

 

Dit maal heeft John zijn oog laten vallen op Wann liegen wir  uns wieder in der armen, Barbara van Chris Robert.. welke hij in een nieuw jasje heeft weten te steken...

De nieuwe versie heet ''Ga met me mee Barbara''

Hier mee hoopt hij weer een steentje bij te dragen aan het Nederlandse volkslied.. 

 

De tekst is uiteraard door John zelf geschreven..

Het arrangement / opname zijn dit keer van Lei de Bryun van Royal Music productions Kerkrade....

 

Nieuwsgierig geworden ga naar John Heesakkers volg hem via Facebook - Instagram en YouTube... 

 

 
26-7-2017


 

John Heesakkers - Layla

 

 

Zomerse klanken dankzij Layla voor John Heesakkers

 

Het is inmiddels 14 maanden geleden dat John Heesakkers zijn laatste single uitbracht. Met zijn nieuwe titel ‘Layla’ brengt John dan ook een lekker zomers nummer. Het origineel ‘Lailola’ wist hij dan ook om te toveren tot een echte zomer hit! Met deze nieuwe single hoopt John Heesakkers zijn steentje bij te dragen aan een zwoele en muzikale zomer.


Het nummer is aangevuld met een frisse accordeon sound waardoor het meteen goed in het gehoor ligt. Daarnaast was John zelf verantwoordelijk voor de tekst en zijn het arrangement en de mastering ook deze keer weer in handen van Bryan Stelten. De zanger hoopt dat het lied het publiek vrolijk zal maken en zal laten dansen. Door de samenwerking met het label CdHamsterMusic hoopt John zichzelf deze zomer goed op de kaart te staan.


Op dit moment is de promotie rondom de nieuwe release in volle gang. Bij het nummer is een videoclip verschenen welke op youtube en op diverse tv zenders te zien zal zijn. Daarnaast is het nummer te koop in de diverse downloadshops en te beluisteren in de streamingdiensten.

 

 
29-5-2016


John Heesakkers "Jij bent het meisje voor altijd"

 

 

Na het succes van een geweldige CD presentatie van John Heesakkers "Jij bent het meisje voor altijd" waar een tiental Artiesten live optraden steld John Heesakkers zijn nieuwe CD Singel voor aan het publiek.

 

Wie is John Heesakkers.

 

John (49) is geboren en getogen in Hoensbroek.
Hij is een echte familieman,op zijn kleindochters Kyenna & Jelina is hij dan ook super trots., John is alweer 26 jaar getrouwd met zijn vrouw Wilma. Samen hebben ze een zoon Sandrino. 
Sandrino zingt ook al aardig en wil graag in de voetsporen van zijn vader treden .
Het leven van John bestaat al sinds jaar en dag uit muziek. Na jaren van "dj en internet radio" ontstond het idee een single op te nemen.
Nu,5 jaar later komt alweer zijn 10e single uit,genaamd "Jij bent het meisje voor altijd...". Een echt uptempo nummer waarvan je zeker vrolijk word.
Zoals ook zijn voorgaande singles, heeft deze vriendelijke Limburger zelf zijn teksten geschreven en gecomponeerd.


Een woord van dank gaat dan ook uit naar het brein achter dit succes....bryan stelten !
Overigens worden de videoclips door ons zelf geproduceerd.

 

John Heesakkers is dus een naam om te onthouden,en zoals john zelf aangeeft "ik wil mijn muziek delen en mensen blij maken".

 

Reeds release...
Meisje ik ben verliefd...
Jij hoort bij mij...
Stralende lach...
Geniet van het leven...

 
31-8-2015


John Heesakkerst - ``geniet van het leven``

 

 

Na een stralende lach....van zijn kleinkinderen..kom John Heesakkers met een nieuwe single ``geniet van het leven`` een feestnummer met een lekkere optempo, zo vertelde de limburgse zanger uit heerlen.
 Het nummer is ook weer door hem zelf geschreven,en samen met bryan stelten van artists-choice geproduceerd, ook dit keer met een live accordion erin ingespeelt door paul huijnen....(bekend van de clip van jaman oh leilah).
 Hij heeft dit keer gekozen voor een feestnummer,omdat hij altijd geniet van het leven....
 Met zijn eerste single won hij de radio nl trofee, met zijn laatste single een stralende lach, wat hij voor zijn kleinkindjes schreef,won hij de sterrentopper trofee 2015 van radio puur nationaal.....
ook heeft deze nieuwe singel een mooie bijbehorende clip die te zien is via deze link

 

 
4-3-2015


John Heesakkers ” Een stralende lach ”

 

 

De uit Hoensbroek ( Zuid-Limburg ) afkomstige Zanger John Heesakkers komt met een stralende lachen als trotse Opa zijn nieuwe CD singel aan jullie voor stellen met als titel ” Een stralende lach ”

Een gevoelig nummer dat vele harten zal gaan raken

John Heesakkers is bij velen van jullie al bekend van zijn eerdere CD singels
zo als `ik hou van jou` waar hij zelfs een nominatie voor kreeg voor de radio NL trofee die hij uiteindelijk ook in de wacht wist te slepen.
Daar na volgde er meerdere singels “hier is een kamer vrij” “meisje ik ben verliefd” en “jij hoort bij mij”

Nu een half jaar verder heeft John Heesakkers gekozen voor een ballad met de titel “een stralende lach”
Met het verhaal dat gaat over zijn kleinkinderen.(zijn lust en zijn leven)
de tekst over zijn kleinkinderen heeft John Heesakkers zelf met Bryan Stelten geschreven ...waar ook de muziek gecomponeerd is door beide heren
.
Zo Heeft John Heesakkers dus een beetje zijn eigen levens verhaal erachter,en zal hij er eens niet meer zijn,dan kunnen ze zien dat hij veel van hun heeft gehouden.
Zo zijn ze te zien in de videoclip, ook zijn zoon is daar te zien,en de videoclip hebben vader en zoon zelf gemaakt.

 

 
24-8-2014


John Heesakker - Jij hoort bij mij

 

 

mijn naam is john heesakkers
ik ben geboren en getogen in het zuid-limburgse heerlen.
ik ben meewerkend voorman in de bouw en staat sinds 1967 in de registers van deze gemeente. en op mijn veertiende ging ik plaatjes draaien op feesten en partijen en daarnaast was ik ook jaren actief op mijn eigen radiostation.
ik ben gestop als dj zijn op mijn 44 jaar,en ik heb gekozen om zanger te worden.
ik ben toen mijn eerste liedje gaan schrijven voor mijn kleindochter`ik hou van jou`
dat meteen een nominatie kreeg voor de radio nl- trofee en die ik uiteindelijk ook in de wacht wist te slepen.
na dus een vrije succesvolle start verschenen `hier is een kamer vrij` en voor laatste singel ,meisje ik ben verliefd die super goed liep..
nu naar 8 maanden komt er weer een nieuwe singel uit...met de titel jij hoort bij mij...echt weer een feest nummer (meezinger)
het nummer is ook door mij zelf geschreven,en zijn opgenomen bij bryan stelten

 

 
Hier kunt u verder gaan naar

 

 

A B C D E F G

 

H  I J  K L M N

 

O P Q R S T U

 

V W X Y Z