LOUISA JANSEN


8-1-2018


LOUISA JANSSEN - SINGLE OVER ZOONTJE “MIKAI”

 

 

Louisa & Rosanna vormen zonder enige twijfel het meest spraakmakende, maar vooral ook het meest sympathiekste en kleurrijkste, koppels van de Nederlandse televisie.

 

Sinds 2015 zijn Louisa en Rosanna te volgen in hun real life soap “Onze Transgender Liefde” op TLC. De serie was vanaf het begin een enorm succes, en de kijkers kunnen maar geen genoeg krijgen van de excentrieke Louisa en de nuchtere Rosanna.

Louisa werd geboren als Lowieke op een Limburgs woonwagenkamp, maar had al snel door dat ze zich meer meisje voelde. Ze besloot uiteindelijk haar ouderlijke woning te verlaten en geheel op eigen kracht het gehele transgenderproces te doorlopen wat er uiteindelijk in resulteerde dat ze zich ontpopte tot een mooie, krachtige maar vooral goudeerlijke vrouw met het hart op de tong. Rosanna daarentegen voelde zich in tegenstelling tot Louisa juist altijd meer man dan vrouw. In maart zal Rosanna starten met haar tranformatie tot man.

 

Vorig jaar kwam hun langgekoesterde wens in vervulling toen Rosanna zwanger bleek te zijn. Eind december werd hun zoontje Mikai geboren. Een geschenk uit de hemel voor Louisa en Rosanna, die dolgelukkig zijn met de komst van dit kleine wonder.

 

Voor Louisa dan ook een reden om een nummer op te nemen wat speciaal door Adri Jan Hoes werd geschreven over hun zoontje. ‘Mikai’ is een autobiografisch nummer waarin Louisa haar hart en ziel heeft gelegd, en door Adri Jan Hoes perfect is verwoord in deze bijzondere, meeslepende single. Recht vanuit het hart ingezongen door Louisa, die haar geluk wel van de daken kan schreeuwen….

 

Op 18 januari is bij TLC de speciale ‘Babyspecial’ te zien rondom de zwangerschap en bevalling van Mikai. En we zullen Louisa de komende weken regelmatig voorbij zien komen in diverse radio-en TV programma’s om haar muzikale ode aan hun liefdesbaby te zingen!

 

 
11-11-2016


Louisa Janssen & Lola Lee - De grootste lellebel Louisa Janssen is bekend, al twee seizoenen lang, door het populaire TLC tv-programma "Louisa & Rosanna, onze transgender liefde", dat in het teken staat van het wel en wee van het transgender koppel.Haar eerste single "Leef je eigen leven" was dan ook gelijk een succes.
Lola Lee, de zingende dragqueen, begon haar carriére in 1995 in de Soundmixs...how met haar imitatie van Amanda Lear. Ook zong in de oudjaarsshow 2007 van Paul de Leeuw haar ode"Adje, kom in mijn badje.
Nu hebben de beide, limburgse paradijsvogels samen een single opgenomen. Het feest-/ carnavalsnummer is getiteld "De grootste lellebel".

De kreet, de komende tijd is dan ook : "Wie is hier de grootste lellebel??"

 

 

 
Hier kunt u verder gaan naar

 

 

A B C D E F G

 

H  I J  K L M N

 

O P Q R S T U

 

V W X Y Z