MARCEL LOUIS


Marcel Louis - “KOM NAAR HET STRAND”Wat zou beter bij een naderende lente passen, dan een frisse melodie welke wordt afgerond met romantische lyrics zonder ook maar een snufje cliché over te brengen ?!
Dat een muzikaal liefdesverhaal niet per definitie in het balladen genre thuis moet horen, bewijst Marcel Louis, geboren 1965 in Venlo en in den jaren 70/80 frontman van
...
"The Highwayrunners".

Opleiding, baan , gezin en last but not least, de verhuizing naar Duitsland - allemaal redenen om een langere periode niet in de spotlights te verschijnen. Echter, helemaal gestopt met muziek is hij nooit en mogen wij enkele decennia later na zijn eerste debuut op CD geperst gaan luisteren. “Kom naar ‘t Strand” is het verhaal van een liefde, welke niet gepaard gaat met hedendaagse voortvluchtigheid en zegeviert tegen alle dreigementen van alledaagse invloeden. Geboren en getogen in Nederland laat Marcel zich het bovendien niet nemen, om de luisteraar als bonus "Show me the way " te gaan presenteren - In feite een adaptie van de Nederlandstalige versie met volledig nieuwe lyrics . Verwende oren zullen zonder twijfel de handschrift van Lucy Malheur in de melodie herkennen, welke gekenmerkt wordt door het feit, dat de song na korte tijd in het geheugen blijft hangen.
Facit: Mocht je willen horen hoe de lente klinkt, luister naar "Kom’ naar het Strand” !