MARTIJN CORNELISSEN


12-9-2018


Dennis en Martijn Cornelissen - Miljoenen Woorden

 

 

 

Dennis en Martijn Cornelissen slaan handen ineen en gaan verder als duo

 

De uit Friesland afkomstige broers Dennis en Martijn Cornelissen hebben besloten om hun krachten te bundelen en verder te gaan als Duo Dennis & Martijn. Beiden zijn allang geen onbekenden meer in de muziekwereld. Van Dennis verschenen singles als ‘Een Zomer Lang’, ‘ Schreeuw, Leef’, ‘Je Veux’ (Ik Wil)’, ‘Boem Boem Boem’, ‘Knokken’, 1001 Zoenen’ en ‘Puur als Goud’. Ook het album ‘In vuur en vlam’ staat op zijn naam. ‘Ik wil jou’, ‘Ga je mee’, ‘Nee nee, ik doe het niet meer’, ‘Wie wil er met me dansen’ en ‘Denk niet aan morgen’ zijn titels van nummers die Martijn op single heeft uitgebracht.

 

Volgens Dennis speelde het idee om gezamenlijk verder te gaan al een behoorlijk tijdje. ‘We hebben onlangs besloten om de knoop door te hakken. Op internet kwam ik het Zuid-Afrikaans lied ‘Miljoenen stemmen’ tegen. De melodielijn stond ons allebei aan. Vervolgens heb ik zelf een Nederlandstalige tekst geschreven. De titel van ons allereerste duet is aangepast naar ‘Miljoenen woorden’. Producer Arjan Venemann heeft er een schlagerachtig nummer van gemaakt met poppy invloeden. Het resultaat is niet te vergelijken met het origineel’, onthult Dennis.

 

 

De beide broers hebben gekozen om geen videoclip van ‘Miljoenen woorden’ opgenomen. Ze gaan eerst de kat uit de boom kijken en hopen dat ze de goede keuze hebben gemaakt. Binnenkort wordt tevens hun nieuwe website gelanceerd.

 

 
11-2-2017


MARTIJN CORNELISSEN - DENK NIET AAN MORGEN De 24-jarige uit Haulerwijk afkomstige Martijn Cornelissen presenteert met "Denk Niet Aan Morgen" een heerlijke pakkende nieuwe single. De single werd opgenomen door producer Arjan Venemann en gemastered in de befaamde Rooftop Studios van Edwin van Hoevelaak. Martijn wist eerder al met singles als "Ga Je Mee", "Wie Wil Er Met Me Dansen" en "Ik Wil Jou" de aandacht op zich te vestigen. De bijbehorende videoclip van "Denk Niet Aan Morgen" is inmiddels te bewonderen op de bekende clipkanalen.

 

 
Hier kunt u verder gaan naar

 

 

A B C D E F G

 

H  I J  K L M N

 

O P Q R S T U

 

V W X Y Z