MELISSA  SMILDA


6-7-2022


 Melissa Smilda - Alle Jongens

 

 

Melissa Smilda is zo’n artiest die misschien niet snel een belletje bij je doet rinkelen, maar als je haar eenmaal gezien en gehoord hebt niet snel meer vergeet. Met haar verbluffende uiterlijk en haar prachtige stemgeluid verovert ze momenteel in een snel tempo ons land.

 

Haar vorige single ‘Al Heb Ik Jou Niet Voor Mij Alleen’ heeft het erg goed gedaan in Nederland. In verschillende Nederlandstalige lijsten heeft de single goed gescoord en ook bij de radiozenders hebben ze Melissa enthousiast en veelvuldig gedraaid. Tijd dus voor een volgend wapenfeit. ‘Alle Jongens’ is de titel van haar vrolijke en ietwat ondeugende nieuwe single. ‘Alle jongens willen 1 ding, want elke man blijft altijd proberen of hij wat versieren kan’ is zomaar een kreet uit haar nieuwe liedje met een knipoog. Met deze single lijkt Melissa weer een grote stap te zetten richting landelijke bekendheid.

 

 
23-2-2022


 Melissa Smilda - Al Heb Ik Jou Niet Voor Mij Alleen

 

 

 

Vier jaar geleden (2017) kwam de debuut-single van Melissa uit, getiteld ‘De Allermooiste Ogen’. In de daaropvolgende jaren zijn er verschillende singles in eigen beheer door haar uitgebracht. Bij de keuze van haar repertoire was van begin af aan Marianne Weber altijd haar grote voorbeeld.

 

Onlangs in 2022 kreeg Melissa een artiestencontract aangeboden bij NRGY Music, een kans die zij met beide handen heeft aangegrepen. Tom Peters daarover: ’al langere tijd hebben we Melissa gevolgd en zagen we een gestage groei in haar carrière. Tot nu toe is zij vooral in de 3 Noordelijke provincies een bekende Hollandstalige zangeres. Wij denken door onze input haar snel een landelijke bekendheid te kunnen gaan geven. Melissa heeft hier alle talenten voor…. een prachtig uiterlijk én natuurlijk een geweldige stem, ondersteund door haar grote werklust, kortom alle ingrediënten voor een succesvolle toekomst.’

 

Melissa over haar samenwerking: ‘ik ben hartstikke trots dat ik gevraagd ben door NRGY Music om samen met hen aan mijn carrière te gaan bouwen. De eerste ervaringen zoals de keuze van de liedjes, de fotosessies en alle social media kennis van NRGY Music gaan mij zeker helpen de komende tijd. Ik heb er heel hoge verwachtingen van…’.

 

De eerste single van Melissa bij NRGY Music is getiteld “Al heb Ik Jou Niet Voor Mij Alleen”, een moderne Hollandse meezinger, die zijn weg naar de Nederlandstalige radiostations zeker gaat vinden. Vanaf nu moet Nederland rekening gaan houden met het talent van: Melissa Smilda!

 

 
2-10-2021


 Melissa Smilda - Die Allereerste Kus

 

 

 

Wat een fantastische heerlijke nieuwe single van Melissa Smilda.

 

Het was enige tijd stil rond deze spontane en altijd vriendelijke goedlachse artieste, maar ja…….werken in de Zorg in Corona Tijd vergt meer van je dan dat je ooit had kunnen verwachten.

 

Maar,…..gelukkig, Melissa gaat naast haar liefde voor de zorg haar grootste liefde en passie weer vol oppakken, en hoe…..

Het resultaat mag er zijn, en zonder blikken of blozen durven wij te zeggen dat dit misschien wel haar allerbeste single heeft van de velen die ze al heeft uitgebracht.

 

Weer samen met haar vaste team Emile Hartkamp & Norus Padidar

heeft zij met ‘Die Allereerste Kus’ weer even laten horen wat ze in zich heeft en welke grote commercieel mogelijkheden zij in zich heeft.

 

Het mag dan Die Allereerste Kus heten, maar het zal zeker niet haar allerlaatste single zijn.

 

Melissa Smilda - Die Allereerste Kus is weer een voorloper op veel nieuwe singles in de komende jaren….en, Gelukkig Maar !!!

 

 
30- 5 -2020


Melissa Smilda - Zolang Er Sterren Aan De Hemel Staan 

 

 

Na haar single ‘Ik wil dat jij meteen ook gaat’, die geschreven en geproduceerd werd door Emile Hartkamp & Norus Padidar, stond er een ding voor haar als een paal boven water…….. hier voel ik me thuis, en dit zijn de klanken die ik bij de Nederlandstalige Volkse Muziek zo graag wil horen.

 

Was deze start een en al gezelligheid, en werkte overal bij haar optredens, nu is er gekozen voor een ietwat rustiger voelend liedje waarbij het bijzonder is dat dit uiteindelijk ook weer herkenbaar en tevens gezellig klinkt.

 

‘Zolang Er Sterren Aan De Hemel Staan’ is nou net een liedje in zijn ritme, arrangement en tekst dat door bijna niemand meer vertolkt word. Wel in een jasje van nu, maar voelend alsof je het al jaren kent.

 

Daarnaast heeft Melissa meer dan een herkenbaar eigen stemgeluid, waardoor het liedje extra glans krijgt en zijn wij er ‘bijna’ (het publiek beslist) van overtuigd dat dit liedje in het hart zal worden gesloten bij die grote groep liefhebbers van het echte Volkse genre  

 

 
21-9 -2019


Melissa Smilda - Ik wil dat jij meteen ook gaat

 

 

MELISSA SMILDA, (21 jaar, geboren in Groningen, woonachtig in Peize en haar volledige naam Melissa Smilda) is een ‘nieuw’ Talent in de artiestenstal van Emile Hartkamp & Norus Padidar.

 

Melissa, die al enige singles op haar naam heeft staan, nam zelf het initiatief daartoe, want zij wilde haar mooie Muzikale dromen waarmaken.

Houdend van de Nederlandse Volkse Muziek, liedjes met een Lach en ’n Traan……..wist ze dat er een team was die dit genre als geen ander kent en ook maakt, gelet op alle successen van o.a Jannes - Marianne Weber - Frans Bauer e.v.a, dus aanbellen en praten.

 

De meeste dromen zijn bedrog, maar niet alle……. er werden diverse liedjes gemaakt, waarna de keuze viel op het vrolijke en hoog meezing gehalte van ’Ik Wil Dat Jij Meteen Ook Gaat’

 

Liedjes met een negatieve levenservaring, met soms een traan van verdriet, vloeien meer dan eens over in het grootste feest en de lach…. Vuile Huichelaar of Ach,Vaderlief zijn daar mooie voorbeelden van. Een en al ellende maar de tent op z’n kop. Melissa heeft haar eigen unieke stemgeluid, en een vrolijke en sympathieke uitstraling waardoor je haar alles gunt. Zangeres, zijn er velen…..maar opmerkelijke zangeressen in dit genre zijn moeilijk te vinden en schaars.

 

Laat deze single een mooie start zijn van een mooie succesvolle carrière. Maar ook blijven dromen……..

 

 
10-12-2018


Melissa Smilda - “Amore, mijn grote liefde”

 

 

Een bijzonder lekker klinkend, liefdevol nummer. Voor de opnames reisde ze af naar het Drentse Valthermond. Daar werkte ze samen met topproducer Martin Sterken. Jacqueline Hermes-de Bie uit Coevorden heeft de tekst geschreven.

 

Het afgelopen jaar was voor Melissa een top jaar . Vorig jaar Oktober bracht ze haar debuut nummer; “De Allermooiste Ogen” uit. Vanaf dat moment krijgt ze een grote schare fans. Nadat ze haar tweede nummer; “Ik ben de weg weer even kwijt”, uitbracht in April van dit jaar, kwamen er totaal onverwacht prachtige optredens op haar pad. O.a bij Radio Continu On Tour,  Cèst La Vie in Emmen, De Groene Ster Festival in Leeuwarden en De Gouden Pijl in Emmen. Na het tweede nummer van Melissa viel het niet mee om een goed opvolgend nummer te vinden. Vele demo`s kwamen voorbij maar Melissa wilde persé een nummer uitbrengen die bij haar past. Daarom nam ze producer Martin Sterken in de arm. Hij is bekend van zijn werk voor topartiesten.  “We hebben er samen hard aan gewerkt om deze single zo goed mogelijk neer te zetten”, vertelt Zweitse Smilda, vader van…... En het eindresultaat mag er zijn! Het is een hele mooie productie geworden, waarin alles voor Melissa op de plek valt.

 

De clip is gemaakt door Sander Drooglever van Xandro Media uit Hoogeveen. De clip is verrassend en verteld het verhaal van dit mooie liefdesnummer!

 

 
9-10-2017


 Melissa Smilda - De allermooiste ogen 

 

 

De 19 jarige Melissa Smilda uit het Drentse dorpje Peize komt met haar debuut

single    “De allermooiste ogen”  

 

Melissa Smilda die 5 jaar geleden begon als soloartiest, besloot ruim 1 jaar later bij haar vader in de band Ideaal te gaan zingen om ervaring op te doen als zangeres. 

 Na dit 4 jaar te hebben gedaan wilde ze een CD gaan opnemen als solo zangeres.  

Nadat zij het nummer hoorde, geschreven door Pascal de Vormer, wist ze, dit nummer past bij mij!  Melissa besloot dit te gaan opnemen bij Arjan Venemann en het resultaat mag er zeker zijn! 

 

Een vrolijk ,pakkend nummer waar vele onder ons zich vast in kunnen vinden, en een bijzondere klank in haar stem die overigens al wordt vergeleken met die van Samantha van Steenwijk, zijn de ingrediënten om dit nummer tot een succes te laten lanceren. 

 

Haar vader speelt een belangrijke rol in haar muzikale carrière, want naast de band van haar vader, waar Melissa ook nog steeds in zingt, is hij ook haar manager en timmeren zij samen aan een muzikale weg door heel Nederland en Belgie. 

 

Nederland heeft er met Melissa Smilda weer een groot talent bij! 

 

 
Hier kunt u verder gaan naar

 

 

A B C D E F G

 

H  I J  K L M N

 

O P Q R S T U

 

V W X Y Z