MIKE VERSTEEG


17-9-2019


Mike Versteeg - Iedere keer

 

 

Mike Versteeg zet zich met ‘Iedere keer’ stevig op de kaart

Afgelopen vrijdag presenteerde Mike Versteeg in een uitverkochte zaal in Nieuwegein z’n nieuwe single ‘Iedere keer’. Uit handen van Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw werd Mike verrast met een mooi groot canvas doek van de singlehoes. Z’n ouders en geluidsman kregen een mooie bos bloemen overhandigd. ‘Het blijkt maar weer dat Ro...nald erg betrokken is bij elke productie en dat siert hem’, vertelt Mike.

Het publiek was in ieder geval erg enthousiast over de single die bol staat van gezelligheid. In overleg is besloten om op het ‘moment supreme’ en tijdens de officiële doop die plaatsvond om 22.00 uur de clip online te zetten.

Net zoals de voorganger ‘Ik liet jou mijn liefde zien’ vonden de opnames plaats bij Sonic Solutions in Roosendaal. Ook Hans Louws werd wederom benaderd om een tekst en melodielijn te bedenken. ‘En dat kan hij als de beste. Je geeft hem één vinger en binnen de kortste keren is de hand compleet. Het gaat over een jongen die een meisje tegenkomt en uiteindelijk verliefd wordt. Hij wordt bij wijze van spreken door de bliksem geraakt en iedere keer als hij weer in de ogen van haar kijkt, dan krijgt hij een apart gevoel. In de clip die geproduceerd is door Showtime Den Bosch is de verhaallijn uiteraard uitgebeeld’, meldt Mike.

De 19 jarige zanger heeft naast zingen nog een passie. Op 1 september jl. ging een grote wens van hem in vervulling. Mike is eigenaar/ kok geworden van VERS-Catering in Houten. Hij levert zowel particulier als zakelijk maaltijden, lunches, buffetten en diverse soorten borrel hapjes.

 

 
6-2-2019


Mike Versteeg ontwikkelt met ‘Ik liet jou mijn liefde zien’ nieuwe stijl

 


Nadat Mike Versteeg in 2018 besloot om in zee te gaan met Rood-Hit-Blauwheeft hij samen met platenbaas Ronald Visch een koers uitgestippeld waarin hij zich de komende jaren muzikaal in wil onderscheiden. Zijn doel als beginnend artiest om een nieuwe stijl te ontwikkelen is met ‘Ik liet jou mijn liefde zien’ zeker gelukt.

De 18-jarige zanger uit Houten heeft inmiddels twee singles op zijn naam staan. Zijn in juni 2018 gelanceerde nummer ‘Op eigen benen staan’ nam hij op bij Sonic Solutions in Roosendaal. ‘Ik ben heel erg tevreden over de samenwerking met Joris van Dijk, Michel Clerx en Jarek Mathijssen. Ze hielpen en adviseerden me vanaf het begin heel erg goed. Ondanks het feit dat het een flink eindje rijden is van Houten naar Roosendaal, heb ik dat er graag voor over. Ik gaf aan dat Hans Louws een tekst en een melodielijn had gemaakt waar ik mij helemaal in kon vinden. Het was de eerste samenwerking met hem en wat mij betreft blijft het daar niet bij. De jongens van Sonic Sulutions hebben er een mooie dansplaat van weten te maken. Het is compleet nieuw en past helemaal bij mij, glundert Mike.

Op het moment van de lancering van ‘Ik liet jou mijn liefde zien’ staat Mike aan de vooravond van het eindexamen kok. Als hij slaagt is hij verzekerd van een baan als kok bij een bedrijfscateraar. ‘Mijn werktijden zijn van 8.00 uur tot 16.00 uur. Bovendien ben ik elk weekend vrij zodat ik alle tijd heb voor m’n grote passie zingen’, meldt Mike.

De sfeervolle clip met een hoge dosis discoverlichting is door Showtime Den Bosch opgenomen bij Café Mango’s in Houten.

De CD single ‘Ik liet jou mijn liefde zien’ is vanaf 6 februari 2019 verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single kunt u hier zien
21-6-2018


Mike Versteeg - Op eigen benen staan

 

 

Mike was nog niet eens een tiener toen hij zonder schroom de podia beklom om spontaan wat te gaan zingen. Iets dat zich later dubbel en dwars zou gaan uitbetalen als hij in Spanje liedjes van Nick & Simon en Jan Smit voorschotelt aan de aanwezigen. Het publiek haakt meteen in, zingt mee en de dansvloer wordt spontaan opgezocht. Lokale en regionale talentenjachten, Idols en de Voice Kids.. Mike heeft de smaak te pakken en boekt het ene succesje na de andere.

In 2017 verscheen zijn eerste cd-single ‘Het is voorbij’ en onlangs ging hij een overeenkomst met Ronald Visch aan om samen met RHB verder te bouwen aan zijn carrière. Deze samenwerking wordt nu verder bezegeld door de release van Mike ’s tweede cd; ‘Op eigen benen staan’. De zanger uit Houten, voor velen nu al een echte knuffelbeer met hoge gunfactor, nam bij Sonic Solutions een heerlijke feestplaat met boodschap op. Met vallen en opstaan het leven op eigen benen nemen zoals het komt! Een tikkie nerveus maar aan de andere kant staat Mike ook te popelen het publiek te trakteren op deze geslaagde en bovenal hele gezellige single.

 

 
10-10-2017


Mike Versteeg - Het is voorbij


De debuutsingle van Mike Versteeg

Mike is nog een onbekende in de artiesten wereld maar daar gaat als het aan Mike ligt snel verandering in komen. Mike is van sterrenbeeld Ram en geboren op 12 april 2000. En woont nu bij zijn ouders in Houten. Al vroeg zat het zingen in het bloed, toen hij 7 jaar was klom hij al op het podium en begon te zingen...

spontaan gingen de klas deuren open en verzamelde iedereen zich in de grote hal. Mede daarom werd hij vaak gevraagd op school om zijn bijdrage te leveren voor de goede doelen, en zingt hij Jan Smit, Nick en Simon maar ook Chips. Ook tijdens zijn vakantie pakte hij zijn kans om een deuntje te zingen. Zo liet hij in 2005 in Maspalomas Mallorca een vol terras spontaan dansen.

Toen Mike 12 jaar oud was gaven zijn ouders Mike op om auditie te doen voor de Voice Kids, Helaas was Mike er nog niet klaar voor en kwam niet door naar de volgende ronde. Zijn sterrenbeeld Ram zorgde er voor dat hij niet bij de pakken neer ging zitten en gaf zich op bij Idols. Hierbij kwam hij ook niet verder tot de volgende ronde.

2012 kwam de baard in zijn keel en heeft hij ook mee gedaan aan " Voor Houtens Talent Wordt Geklapt " de eerste ronde was hij door van de 65 deelnemers en werd uit eindelijk 3e. Hij zong daar Engels en zelf stukje Andrea Bocelli in het Italiaans.

Tegenwoordig is Mike in het dagelijks leven Kok en maak daarbij de heerlijkste recepten. Toch liet hij het zingen niet los. Begin dit jaar heeft hij meegedaan met de talenten jacht "De New Talent" bij De Burgemeester in Nieuwegein. De eerste ronde is hij door gekomen maar bij de tweede viel hij af maar viel op bij een talentenscout van Wescur welk hem een hele mooie kans heeft gegeven om een cd singel met videoclip op te mogen nemen.

Mike regelt op het voetbalveld VV Voorwaarts de Hollandse avond met dit jaar Dave, Arjan van Zanten en Mike zelf, vorig jaar was daar ook Michael Oomen en Danny Temming is ook al langs geweest