NOMI STERN 


31-12-2021


 

 

Nomi Stern – Ich gaon Laeve

 

 

Nomi Stern had een wens , een nummer in haar eigen moederstaal, in het Zittesj dialect.

  

Haar favoriete liedje ‘’ Ik ga Leven ‘’ origineel van Rob van Daal geschreven door Rinus Ponsen, bleef steeds in haar achterhoofd zitten, ik ga het gewoon doen dit nummer in mijn eigen dialect

 

 Na toestemming van de schrijver en de vertaling in het Zittesj dialect aanpassing enkele rijmwoorden, door Phil Schaeken, is ze de studio ingedoken en daar werd ook gelijk de clip opgenomen bij Geerling Media Producties.

 

Nomi heeft het afgelopen jaar 3 Eigen Duitse nummers opgenomen en meerdere Duitse, Nederlandse en Engelse liedjes voor haar repertoire, en wil graag haar repertoire veelzijdig uitbreiden, en in haar Dialect wil ze graag Ich gaon Laeve toevoegen, zolang Nomi nog met haar opleiding  bezig is, wil Nomi lekker blijven zingen en vooral haar eigen pad belopen en stapje voor stapje verder ontwikkelen, en mensen haar leren kennen als een vrolijke 18 jarige dame die niet in een hokje qua muziek zingt,  voor het nieuwe jaar heeft ze nog genoeg plannen. En wil graag op het eind van het jaar iedereen bedanken voor alle steun en support en jullie wil verassen met haar eigen visie geniet, leef, leer, volg je eigen weg, en wil dan 2021 afsluiten met haar nummer in haar eigen Zittesj dialect: Ich gaon Laeve.

 

 
5-11-2021


 

 

Nomi Stern  -  **Feiert das Leben**

 

 

 

Nomi Stern komt met haar 4 de single **Feiert das Leben**,

 

De goedlachse 18 jarige Nomi vind het prachtig om mensen blij te maken met haar zingen , ze heeft al mooie optredens mogen meemaken, voor groot en klein publiek.

 

Ze genieten van het zingen  en vooral jong en oud een lach op hun gezicht te bezorgen.

Haar repertoire is naast Duits ook Nederlands en  Engelstalig.

 

Met dit nummer   "Feiert Das Leben" 

 

Wil ze mensen meegeven na een dag hard werken en met dingen die moeten, vooral ook te genieten en plezier te hebben , gezellige kletsen, ijsje eten, van het leven een feestje maken.

 

Ze geniet vooral wat in korte tijd allemaal op haar pad is gekomen.

Dit smaakt naar meer, Nomi hoopt dan ook  jullie blij te maken met Feiert das Leben.

 

Nomi  Stern  ben blij op dit resultaat, want “ Feiert das Leben” is een prachtige single geworden, geschreven en geproduceerd door  Leon de Bruijn/Guido Morsblech + opname Royal Music Productions Kerkrade  

De videoclip is  gemaakt door mijn clipmaker  Egid Ackermans ( EA Video Producties)   een mooi team waar ik trots op ben. 

 

 
 


 

 

Nomi Stern - Glückskeksgefühl

 

 

 

NOMI STERN met krachtige schlagersingle 'Glückskeksgefühl'

De 18 jarige  uit Zuid Limburg afkomstige Nomi Stern komt met derde eigen single 'Glückskeksgefühl'

Een lied dat gaat over als de zon eens niet schijnt en sommige

dagen donker en grijs zijn, dan vertrouw op je hart,en snel gaat de zon weer schijnen.

 

Nomi doet in het dagelijks leven nog de opleiding tot gespecialiseerd pedagogisch medewerkster,en loopt 2 dagen stage bij een kinderdagverblijf.  

Daarnaast heeft ze in de avond uurtjes nog zangles en Duitse les een vol programma, waardoor , de meeste interviews 's avonds en het liefst  telefonisch.

 

Nomi geniet ervan om mensen blij te maken met haar muziek en hoopt dat u er net zo van kunt genieten en wenst u dat ook veel luister plezier bij haar nieuwe single 'Glückskeksgefühl'