2-8-2021


 

 

Picobello – Mijn hele leven lang

 

 

Picobello is al jaren een begrip in zingend Nederland.

Het duo wordt steeds populairder in het land. Eerder scoorde het Duo al flink met hun singles Dank je wel,Lieve Papa en Soms dan worden dromen waar.

Met de nieuwe release van Mijn hele leven lang, is een prachtige single met een boodschap. Geniet van de mooie momenten die we met elkaar hebben.

En dat we op deze mooie wereld zijn,vanuit de liefde voor muziek en voor elkaar.

 

De vaste producer Terry West heeft er vervolgens een echte Picobello single van gemaakt. De tekst is natuurlijk door Betsy De Jong geschreven de vrouwelijke helft van het duo. Een maatjas passend bij 2 unieke stemgeluiden. Picobello wil Gewoon Gelukkig zijn en verteld hiermee dat je altijd trouw aan elkaar moet blijven. Daar begint geluk en wij hopen met dit prachtige nummer, dat aan veel mensen te kunnen geven!”

 

 
8-2-2021


 

 

Picobello - Soms Dan Worden Dromen Waar 

 

 

 

Het nieuwe nummer van Picobello pakt je vanaf de eerste klanken.

Met de release van “Soms dan worden dromen waar” is picobello klaar om weer de Hitlijsten te bestormen.

 

Het sympathieke Duo heeft een grote liefde voor Duitstalige muziek.

Wie goed luistert naar de melodie herkent hier en daar het succesvolle ‘schlagergenre.

De nieuwe single “Soms dan worden dromen waar”,is dan ook  een vertaling vanuit het duits“.

Zoals veel van de nummers van picobello is hier natuurlijk ook weer een eigen inbreng toegevoegd.

 

De gehele productie is weer in handen van Terry West.

De prachtige foto,s zijn gemaakt door Toos Kruizinga-Rozema.

De gehele plugging word verzorgd door Kitty Joosten.

 

Het nummer  Picobello  “Soms dan worden dromen waar” is te downloaden en/of te beluisteren via Spotify en diverse andere digitale streaming kanalen. 

 

 
2-6-2020


 

Picobello - Lieve Papa

 

 

In april 2020 bracht het Duo Picobello uit Heerde het succesvolle lied "Dank je wel" uit voor Moederdag 

Het nummer krijgt ook nu nog veel bijval bij het publiek,  en is geliefd bij diverse radiozenders waar het nog regelmatig voorbijkomt.

 

Rede genoeg voor het duo Picobello om een nieuw lied uit te  brengen .

 

"Lieve papa" is dan ook de titel van het nieuwe lied voor de Vaderdag waar de vele fans hun hart weer bij kunnen ophalen 

Zo als we gewend zijn van al de Picobello  liedjes  is ook "Lieve papa" geschreven door Betsy de Jong de vrouwelijke helft van het duo Picobello 

 

Het nummer is geproduceerd en  opgenomen in de  befaamde studio van Terry West uit Nieuwe Pekela,en zal   worden uitgebracht onder het label van  A3aan Drost (Cd Hamster Music) die ook verantwoordelijk  is voor het maken van de hoes en het persen van de cd's

 

Daarnaast zal Picobello de komende tijd bij diverse radiostations  een interview geven ter ondersteuning van de promo rondom dit unieke lied.

 
19-4-2020


 

Picobello Dank je wel 

 

 

Picobello is terug en dankt alle moeders van Nederland. en Vlaanderen 

 

In het najaar van 2019 werd bekend dat Picobello zou ophouden te bestaan.

 

Betsy zou zich gaan toeleggen op het schrijven van liedjes en Gert zou gaan voor een solocarrière.

 

Betsy en Gert hadden of hebben een grote schare fans die altijd goed hun best deden om de liedjes van Picobello in de verzoekparade op TV Oranje te krijgen. Ook zorgden ze ervoor, door de platen aan te vragen, dat ze in heel het land door de radiostations werden gedraaid.Voor deze mensen was het dan ook een enorme teleurstelling dat er een eind kwam aan een tijdperk.

 

We zijn nu een half jaar verder en we kunnen wel zeggen dat het tij inmiddels gekeerd is. Gert zag het solo zingen toch niet zo zitten en wilde eigenlijk niks liever dan gewoon weer met z’n eigen Betsy op het podium staan en liedjes maken.

 

Inmiddels is er weer een nieuwe single opgenomen. De tekst is weer geschreven door Betsy De Jong en Terry West heeft er met de befaamde Terry West sound weer een echt Picobello liedje van weten te maken.

 

De titel van het liedje is ‘’Dank je wel” en is eigenlijk een ode aan alle moeders in Nederland.  10 mei aanstaande is het immers al Moederdag dit is dus het uitgelezen moment  om dit liedje uit te brengen.

 

Wat veel mensen moeilijk vinden om uit te spreken naar zijn of haar moeder, zeggen Betsy en Gert in de prachtige lied. Het nieuws dat Picobello weer terug is, is ingeslagen als een bom en de verwachting is dat de fans ook weer blij zullen zijn met deze single. De video staat online en het liedje is binnenkort te koop, te downloaden en te streamen.

 

Betsy en Gert wensen u veel luisterplezier met deze nieuwe hit.

 

 
10-10-2017


 

 

Picobello weet fans te verrassen met nieuwe single

 

 

HEERDE – Dat Picobello nog steeds succesvol is bleek in het weekend van 7 oktober maar weer. In een bomvolle zaal van uitgaanscentrum ‘De Spikke’ te Heerde, wisten Betsy en Gert (duo Picobello) menigeen te verrassen met hun nieuwe single. De avond werd muzikaal omlijst met gastoptredens van o.a. Gerda en Terry West, Albert van Benthem, het IJsseldo, Silvia Swart en Colinda. Voor de vele fans een avond om nooit te vergeten want ze werden compleet verrast vanwege het nummer dat deze avond gepresenteerd werd met de titel ‘Liefde is meer’. Deze titel kenden we al van dit duo dat voorheen in een andere setting optredens verzorgde.

 

Doordat het publiek en de fans de tekst al kenden werd er al snel meegezongen en gedanst op dit opnieuw uitgebrachte nummer. Het nummer is geproduceerd en opnieuw opgenomen in de befaamde studio van Terry West uit Nieuwe Pekela. De opzwepende schlagersound afgewisseld met de warme zang en heldere gitaren, weten de luisteraar meteen in de juiste sfeer van het lied te mee te nemen. Bij het nummer is ook een bijbehorende videoclip te zien welke op YouTube te bekijken is en uiteraard meedraait op diverse tv-stations. Het is niet zomaar een clip zoals alle anderen want het duo rijdt met een wel heel bijzonder vervoersmiddel.

 

 
Hier kunt u verder gaan naar

 

 

A B C D E F G

 

H  I J  K L M N

 

O P Q R S T U

 

V W X Y Z