SJOERD MERTENS


4-5-2019


SJOERD MERTENS – ZO BIJZONDER MOOI

 

 

Zanger Sjoerd Mertens uit het Limburgse Nieuwstadt hield onlangs een grootse presentatie voor zijn single “Zo bijzonder Mooi”
Met een keur aan collega artiesten die Sjoerd bijstonden waaronder: John West, Sieneke, Frank van Etten, Tinus Hoekstra, Willie Oosterhuis en Mike Kanders.
Sjoerd timmert nu vanaf 2017 serieus aan de weg. Zijn eerste 2 single “Want jij” (2017) en “Jij bent alles” (2018) hebben dermate indruk gemaakt bij zowel Radio als TV dat er voor Sjoerd een behoorlijke (Gezonde) druk op staat om die goede lijn door te trekken. “Er zijn stappen gemaakt met de eerste 2 singles die we eigenlijk niet echt verwacht hadden, de reacties waren zo goed en de airplay was buitengewoon positief. We hebben dingen kunnen doen waar anderen misschien 6 a 7 singles voor nodig zouden hebben” Aldus Sjoerd.
De Verwachtingen voor “Zo bijzonder mooi” zijn dan ook heel erg hoog, de single is geschreven Frank van Etten en geproduceerd door Manfred Jongenelis. Met deze zomerse uptempo track doet Sjoerd een serieuze poging om aanspraak te maken op de zomerhit van 2019

 

 
1-7-2018


Sjoerd Mertens - Jij bent alles

 

 

Sjoerd Mertens verbreedt z'n horizon en gaat samenwerken met Manfred Jongenelis.

Om z'n horizon te verbreden ging Sjoerd Mertens een kijkje nemen bij Manfred Jongenelis in Etten-Leur. De zanger die aangeeft niet op één paard te wedden, kreeg een goed gevoel bij het kennismakingsgesprek met de goed aangeschreven producer, tekstschrijver en muzikant.
'Je moet in de muziekwereld zelf ondervinden waar je je draai kunt vinden. M'n eerste twee singles zijn geproduceerd door Frank van Etten. Daar was ik ook erg tevreden over. Via via kwam ik bij Manfred terecht. Ik gaf aan dat ik op zoek was naar een gezellig vrolijk nummer met gitaarinvloeden. Binnen afziebare tijd kreeg ik ' Jij bent alles' aangereikt. De tekst die over twee verliefde mensen ging, sprak me erg aan. Ook het arrangement klonk me als muziek in de oren. Ik hoop dat ik met deze single m'n naamsbekendheid kan vergroten. In Limburg, Brabant en in België sta ik elk weekend wel ergens geboekt. Ik kan er ondertussen al goed van leven', glundert de uit Nieuwstadt (Limburg) afkomstige zanger.

 

 
16-4-2017


Sjoerd Mertens - Want Jij

 

 

Zanger Sjoerd Mertens is hellemaal klaar voor de ZOMER.

Met zijn single 'Maar dan kom jij terug' kreeg Sjoerd Behoorlijk regionaal succes.De zanger afkomstig uit het mooie Limburg werkt hard aan zijn carierre.
Met zijn nieuwe single kan zijn carrière wel eens een wending krijgen.Het uptempo zomers getinte liedje is een regelrechte meezinger en er zal niemand bij stil kunnen blijven staan.
Met de titel 'Want jij' laat Sjoerd zich van een andere kant horen en dat is vrolijk.

 

 
Hier kunt u verder gaan naar

 

 

A B C D E F G

 

H  I J  K L M N

 

O P Q R S T U

 

V W X Y Z