YOSEE

 


6-1-2022


 

 

Yosee - Helemaal gehad met jou'

 

 

Yosee start het nieuwe jaar meteen goed met een knaller van een nieuwe single. De populaire Bossche zangeres dook de studio in met Harald Queens (bekend van o,a, Rutger van Barneveld, Raymon Hermans, Robert Pater, Rudy de Wit e.v.a.) met het oergezellige ‘Helemaal Gehad Met Jou’ als resultaat.

 

 Het is de opvolger van ‘Ticket Naar De Hemel’ waarmee Yosee (José van Uden ) vorig jaar hoge ogen gooide. 

 

Afgelopen jaar zou Yosee haar 10-jarig jubileum groots vieren, maar helaas gooide corona roet in het eten. “We hopen dit later dit jaar alsnog te kunnen vieren, zodra de situatie het toelaat. Wat in het vat zit, verzuurt niet” aldus de goedlachse Yosee.

 

 
18-2-2021


Yosee - Ticket naar de hemel

 

 

 

Al ruim 10 jaar weet de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zangeres Yosee zich in de kijker te spelen met succesvolle singles zoals ‘1000 Dromen Ver’, ‘Amore Mio’, ‘De Zon Die Schijnt Weer In Mijn Hart’, ‘Eindeloos’, ‘Jouw Ritme’ en ‘Zo Mooi Als Jij’. Onlangs vernieuwde ze haar overeenkomst met Hit It! Music en nu verschijnt er een gloednieuwe single, getiteld ‘Ticket Naar De Hemel’. Voor de productie zorgde Kees Tel, die er een échte Yosee track van maakte.

 

Afgelopen jaar zou Yosee haar 10-jarig jubileum groots vieren, maar helaas gooide corona roet in het eten. “We hopen dit later dit jaar alsnog te kunnen vieren, zodra de situatie het toelaat. Wat in het vat zit, verzuurt niet” aldus de goedlachse Yosee.

 

Een bijbehorende videoclip van ‘Ticket Naar De Hemel’ is hier te zien  

 

 
23-6-2020


 

 

Yosee  - 1000 dromen ver 

 

 

 

Dit jaar zit de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zangeres Yosee alweer 10 jaar in het vak. Dit wordt natuurlijk uitbundig gevierd door de sympathieke Brabantse, en op 10 oktober a.s. zal dit groots gevierd worden in de Kentering in Rosmalen. Een jubileumsingle mag natuurlijk niet uitblijven, en die verschijnt nu door middel van een knallende remix van het eveneens 10 jaar oude nummer ‘1000 Dromen Ver’. “Door de jaren heen blijkt dit in het land één van mijn meest populaire liedjes. Het wordt vaak aangevraagd bij mijn optredens en iedereen zingt altijd luidkeels mee. Daarom leek het mij en mijn team een goed idee om dit liedje een flinke update te geven. Ik vind het resultaat té gek geworden” aldus de jubilerende Yosee. De originele productie werd destijds gedaan door Mario Veltman, en voor de remix 2.0 is het succesvolle team van Sonic Solutions (bekend van o.a. Henk Dissel, Opgeblazen ft. Wilbert Pigmans, Joeri Plaizier, Dennis Baars, Mike Alderson, Charelle, Evert van Huygevoort, Willem Barth e.v.a.)  aangetrokken. “We hebben de plaat geschikter gemaakt voor de dansvloer, maar de radio vriendelijkheid niet uit het oog verloren” vervolgt Yosee.

 

Natuurlijk hoort er ook een nieuwe videoclip bij ‘1000 Dromen Ver (Remix 2.0)’. Tien jaar geleden werd de videoclip geschoten door Redgell Media, die ook voor de spectaculaire nieuwe videoclip zorgde. Het resultaat is verbluffend te noemen, en heel subtiel werden er ook oude beelden van 10 jaar geleden in verwerkt. Hiermee is de cirkel weer helemaal rond en is Yosee helemaal klaar voor de volgende 10 jaar.

 

 
25-1-2020


 

 

Yosee - Mannen (Steeds Weer De Verkeerde)

 

 

De populaire zangeres Yosee keert terug bij Hit It! Music met een geweldige nieuwe feestplaat ‘Mannen (Steeds Weer De Verkeerde)’. Het is een bewerking van een oud liedje van Renée de Haan uit 1988, welke i.s.m. producer Kees is omgebouwd tot een meezinger van jewelste. Hiermee laat Yosee een compleet nieuwe kant van haar zien, en bewijst ze dat ze ook deze stijl perfect onder de knie heeft.

Met “Eindeloos” levert de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zangeres Yosee een zeer verrassende single af. Hiermee slaat Yosee een nieuwe richting in en luidt Yosee een nieuwe fase in haar carrière in. De productie lag

Met het aanstekelijke en dansbare ‘Mannen (Steeds Weer De Verkeerde)’ zal Yosee ongetwijfeld weer hoge ogen gooien. De eerste reacties zijn dan ook zeer positief te noemen

 

 
31-5-2019


 

 

Yosee  - Ik denk de hele dag aan jou 

 

 

Met ‘Ik Denk De Hele Dag aan Jou’ laat de populaire Bossche zangeres Yosee weer van zich horen. Deze single betreft een Nederlandstalige cover van de legendarische discohit ‘Gonna Get Along Without You Now’ van disco diva Viola Wills uit december 1979. Als tweede track op de single heeft Yosee tevens een Engelstalige versie opgenomen met de originele tekst. Producer Kees Tel heeft het in een dansbaar arrangement gestoken, en hiermee heeft Yosee een perfecte opvolger in handen van ‘Zo Mooi Als jij’ waarmee ze vorig jaar de playlisten bestormde. Een uiterst smaakvolle videoclip, welke opgenomen is in de prachtige omgeving bij kasteel Meerwijk in ’s Hertogenbosch zal de release van ‘Ik Denk De Hele Dag aan Jou’ begeleiden.

 

 De eerste reacties zijn zeer positief te noemen en de verwachtingen zijn weer hooggespannen.  Yosee kijkt er naar uit om dit liedje in het land tijdens haar optredens te brengen. Zo staat ze op 18 augustus a.s. in Triavium in Nijmegen als voorprogramma van André Hazes Jr. + Band. De nabije toekomst ziet er dus weer rooskleurig uit voor Yosee die met ‘Ik Denk De Hele Dag Aan Jou’ ongetwijfeld weer gaat scoren.

‘Ik Denk De Hele Nacht Aan Jou’ is nu verkrijgbaar op alle download-  en streamings portals ..

 

 
28-10-2017


 

 

Yosee "Nu En Voor Altijd"

 

 

‘Nu En Voor Altijd’ is de langverwachte nieuwe single van de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zangeres Yosee. Het is de opvolger van ‘Eindeloos’ waarmee Yosee vele lijsten wist te bestormen. ‘Nu En Voor Altijd’ is een spannende remake van de disco klassieker ‘Working My Way Back To You’ van The Spinners uit 1979, welke Yosee i.s.m. haar producer Mario Veltman in een hedendaags jasje heeft gestoken.

De carrière van Yosee zit al enkele jaren in de lift. Ze scoorde met liedjes als ‘Ik Zie Weer Pretjes In Je Ogen’, ‘1000 Dromen Ver’, ‘De Zon Zal Voor Jou Weer Schijnen Gaan’, ‘Amore Mio’ en ‘Al Die Lange Nachten’. Haar debuutalbum ‘Voor Een Leven Lang’ (2013) werd zeer goed ontvangen, en hiervoor schreef de legendarische songschrijver Peter Koelewijn speciaal voor Yosee enkele songs. Yosee trad in de afgelopen jaren op op grote evenementen en maakte haar opwachting in diverse TV programma's. Zo trad ze op in een uitverkocht Autotron in Rosmalen, 2 maal op de pleinfeesten in Leiden, Mega Piraten Festijn, AHOY Rotterdam etc.

Met het aanstekelijke en dansbare ‘Nu En Voor Atlijd’ zal Yosee ongetwijfeld weer hoge ogen gooien. De eerste reacties zijn dan ook zeer positief te noemen.

 

 
17-10-2016


 

Yosee "Eindeloos"

 

 

Met “Eindeloos” levert de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zangeres Yosee een zeer verrassende single af. Hiermee slaat Yosee een nieuwe richting in en luidt Yosee een nieuwe fase in haar carrière in. De productie lag in vertrouwde handen van Mario Veltman, die in het verleden al verantwoordelijk was voor vele succesvolle liedjes van Yosee. De tekst van “Eindeloos” schreef Yosee zelf.

 

De carrière van Yosee zit al enkele jaren in de lift. Ze scoorde met liedjes als "Ik Zie Weer Pretjes In Je Ogen", "1000 Dromen Ver", "De Zon Zal Voor Jou Weer Schijnen Gaan", "Amore Mio" en “Al Die Lange Nachten”. Haar debuutalbum "Voor Een Leven Lang" (2013) werd zeer goed ontvangen, en hiervoor schreef de legendarische songschrijver Peter Koelewijn speciaal voor Yosee enkele songs. Yosee trad in de afgelopen jaren op op grote evenementen en maakte haar opwachting in diverse TV programma's. Zo trad ze op in een uitverkocht Autotron in Rosmalen, 2 maal op de pleinfeesten in Leiden, Mega Piraten Festijn, AHOY Rotterdam etc.

Met het aanstekelijke en dansbare “Eindeloos” zal Yosee ongetwijfeld weer hoge ogen gooien. De eerste reacties zijn dan ook zeer positief te noemen.  

 

 
14-4-2016


 

Yosee & Nol Roos “Waarom Ik De Waarheid Zeg”

 

 

 

“Waarom Ik De Waarheid Zeg” is de nieuwe duetsingle van Yosee en Nol Roos. Deze single is tot stand gekomen via het TV73-programma: De Muzikale Uitdaging. Binnen drie uur een liedje schrijven, arrangeren, componeren, inzingen en produceren. Dat betekende dat zij als uitdaging had in drie uur tijd een nummer te maken met producer Kees Tel. De zangeres is nog helemaal enthousiast als ze erover vertelt. “Van te voren kreeg je de titel “Waarom ik de waarheid zeg” en daarmee moesten we aan de slag. Het genre was een beetje Mexicaans en daar moesten we omheen breien totdat het nummer af was”. Yosee werd voor de Muzikale uitdaging benaderd door Nol Roos, die een goede kennis van haar is.

 

“Het is een bijzonder mooi nummer geworden, maar het was ook super spannend. Net op het moment dat ik dacht ‘we gaan het niet redden’ werd gezegd; ‘yes het staat erop’ en we hadden nog 18 seconden over. Je wilt niet weten wat een adrenaline er dan vrijkomt. We hadden het gewoon geflikt”.

 

 
29-6-2015


 

Yosee "Al Die Lange Nachten"

 

 

Yosee heeft de afgelopen jaren veel bekendheid verworven met diverse succesvolle singles w.o. "Ik Zie Weer Pretjes In Je Ogen", "1000 Dromen Ver", "De Zon Zal Voor Jou Weer Schijnen Gaan" en "Amore Mio". Haar debuutalbum "Voor Een Leven Lang" werd zeer goed ontvangen, en hiervoor schreef de legendarische songschrijver Peter Koelewijn speciaal voor Yosee enkele songs. Yosee trad in de afgelopen jaren op grote evenementen en maakte haar opwachting in diverse TV programma's. Zo trad ze op in een uitverkocht Autotron in Rosmalen, 2 maal op de pleinfeesten in Leiden, AHOY Rotterdam etc.

 

Nu viert Yosee haar 5-jarig artiestenjubileum met haar nieuwe single "Al Die Lange Nachten". Hiervoor dook ze opnieuw de studio in met producer Mario Veltman aan haar zijde, die in het verleden al verantwoordelijk was voor diverse succesvolle singles van Yosee. De tekst van "Al Die Lange Nachten" werd geschreven door Casper Janssen (beter bekend als Dennis Jones), die eerder ook verantwoordelijk was voor songteksten voor o.a. Rudy de Wit, Henk Harders, Jennifer Berton, Roy Raymonds en Dirk Meeldijk. Het resultaat is een pakkende, zomerse "Schlagerpop" single, waar Yosee inmiddels patent op lijkt te hebben.

 

Voor "Al Die Lange Nachten" werd een prachtige en sfeervolle videoclip geschoten welke hier te zien is 

 

 
12-9-2014


 

Yosee - Amore Mio

 

 

De ster van de uit ‘s Hertogenbosch afkomstige zangeres Yosee is rijzende en ze scoort de ene succesvolle single na de andere. De gloednieuwe single “Amore Mio” is haar meest actuele wapenfeit waar reikhalzend naar uit werd gekeken. “Amore Mio” is een opzwepende en dansbare plaat welke na één keer beluisteren meteen in je hoofd geprent zit.

 

De tekst van “Amore Mio” werd geschreven door Casper Janssen (beter bekend als zanger Dennis Jones), en voor de productie van deze single tekent topproducer Kees Tel.

 

Yosee maakte 7 jaar geleden haar debuut als zangeres en is inmiddels een veelgevraagde zangeres in het land met een goed gevulde agenda. Ze was succesvol met singles als “Ik Zie Weer Pretjes In Je Ogen”, “1000 Dromen Ver” “Het Voelt Zo Goed Aan” en “De Zon Zal Voor Jou Weer Schijnen Gaan”. Vorig jaar verscheen haar debuutalbum “Voor Een Leven Lang” waarvoor niemand minder dan Peter Koelewijn enkele liedjes schreef en deze samen met Mario Veltman produceerde.

 

De verwachtingen rondom de nieuwe single “Amore Mio” zijn hooggespannen en het ziet er naar uit dat deze single de carrière van Yosee naar een volgend niveau zal tillen
Hier kunt u verder gaan naar

 

 

A B C D E F G

 

H  I J  K L M N

 

O P Q R S T U

 

V W X Y Z