· 

B.JORN


 

 

B.JORN – Alles Overdoen

 

 

 

De vleugels van Sint-Valentijn gaan fladderen als nooit tevoren!

 

Dit is hét liefdesliedje van 2023!!!

 

Neem de hand van je partner vast en laat je meenemen door B.JORN in: ‘Alles overdoen’. 

 

Als je elkaar diep in de ogen kijkt en zonder woorden, de duidelijke taal spreekt dat alles loopt zoals het hoort, dat ieder puzzelstukje past, dat de moeilijke tijden jullie sterker hebben gemaakt…. 

 

Dan hoor je en beaam je, de boodschap in ‘Alles overdoen’. 

Je hoort B.JORN, zoals je hem nog nooit hoorde, warm, intens in een krachtige ballade. 

 

‘Alles overdoen’ is beschikbaar digitaal op alle platformen.

De single laat zicht binnenkort ook vertalen in een verhaal op het scherm, momenteel wordt de clip afgewerkt, het romantische Brugge was het decor van de opnames.

 

BIO B.JORN

 

De zangmicrobe ontwikkelde zich in B.JORN z’n bloed in het West-Vlaamse Ingelmunster.

 

Het podium van The Mixx ,een druk bezochte karaoke bar, lieten B.JORN meer dan 20 jaar geleden de stap zetten om zijn talent te meten in het kampioenschap van Vlaanderen.

De lovende reacties van het publiek, de steun van zijn echtgenote én de liefde voor de microfoon zetten er B.JORN toe aan om een repertoire uit te bouwen.

 

Hij proefde van de Vlaamse podia met muziek van de artiesten die hij bewonderd, onder andere Helmut Lotti behoort tot het zangrepertoire van B.JORN.

Zijn talent, zijn verlangen naar het podium en de wil om een vaste waarde te worden op Vlaamse podia, deden B.JORN deelnemen in  2018 aan ‘Stanley Hazes zoekt The Voice’ en  ‘Ment zoekt talent’ in 2019. Zijn durf en doorzettingsvermogen leverden hem de ‘Gouden Microfoon’ op in De Lork in Haacht.

 

‘Alles Overdoen’ is ook de titel van het album dat B.JORN, eind 2022 voorstelde aan het publiek, het is een logische stap in het succesverhaal van B.JORN, dat hij samen onder de vleugels van Steve Tielens wil verder schrijven.