· 

B.JORN


 

 

B.JORN - Stapelgek op jou’

 

 

Met zijn nieuwe opname ‘Stapelgek op jou’ is zanger B.Jorn aan zijn vierde single toe. Daar waar zijn vorige opnames covers waren, pakt hij deze keer  uit met een gloednieuw, origineel  nummer dat voor hem geschreven werd door Johny Neirinck en Norbert Derycke, die samen al herhaaldelijk bewezen dat zij de kunst verstaan om kwaliteit en commercialiteit samen te smelten tot één prachtig geheel. 

 

B.Jorn is al sinds vele jaren gebeten door de zangmicrobe, wat in 2014, mede dankzij de steun van zijn vrouwtje Katrien, eindelijk resulteerde in de start van een zangcarrière. Het duurde nog tot 2019 wanneer zijn eerste single ‘Als de zon weer gaat schijnen’ werd uitgebracht. Die werd meteen heel positief onthaald door media en publiek, zodat er al heel snel een paar opvolgers waren met de singles ‘De zon in mijn leven’ en ‘Ik leef mijn eigen leven’.

De weg naar het podium lag meteen wijd open toen de Corona-miserie begon en plots roet in het eten gooide van onze artiesten, hetgeen ook voor Bjorn heel jammer was.

Dat hij echter niet bij de pakken blijft zitten en met een positief gevoel naar de toekomst wil kijken bewijst deze nieuwe single, die ongetwijfeld een stevige bijkomende duw zal geven aan zijn carrière. Koen Moeyaert realiseerde deze schitterende productie die uitgegeven wordt door D & V.