· 

Bas Hartman


 

 

Bas Hartman - Het maakt me niks meer uit

 

 

Bas Hartman laat nieuwe single schrijven en produceren door Frank van Etten

 

Geduld is een schone zaak. Dat gezegde is als het ware op het lijf geschreven van Bas Hartman. Sinds 2020 is de entertainer uit Klazienaveen bezig om een plekje te veroveren in artiestenland. Inmiddels heeft hij twee singles op naam staan die beide zijn geproduceerd door Martin Sterken. Vanwege gezondheidsklachten moest Martin het een beetje rustig aan doen. Omdat Bas toch weer iets van zich wilde laten horen nam hij contact op met Frank van Etten. Na een goed gesprek wist Frank wat de wensen waren van Bas. Hij heeft een tekst geschreven die over vertrouwen gaat. Muzikaal gezien herbergt dit lied ‘Het maakt me niks meer uit’ de alom herkenbare “Van Etten” sound.

 

‘Frank weet op de één of andere manier precies hoe hij iets kan verwoorden. Met name het refrein “Maar het maakt me niets meer uit ik leef nu m’n leven en ik geniet, ja van alles om me heen” slaan de spijker op z’n kop. Het liefst zou ik natuurlijk zien dat deze single landelijk wordt opgepakt. Ik weet ook wel dat de radiostations wekelijks veel aanbod krijgen en ze een keuze moeten maken. Mijn doel is daarom regelmatig nieuwe singles te lanceren. Ik heb met Martin overigens ook al weer contact gehad over een echte feestplaat. Voordat deze wordt uitgebracht moet alles wel weer een beetje normaal zijn in de wereld. Artiesten moeten het geld grotendeels wel verdienen in het uitgaansleven. Maar…..ik blijf hoop houden dat het over een paar maanden allemaal voorbij is’, aldus Bas.

 

De single ‘Het maakt me niks meer uit, is vanaf 12 januari 2022 verkrijgbaar. De clip, waarvan de beelden door Robert Vegt zijn geschoten in Appelscha, is te bewonderen op Youtube en de socials van Bas.