· 

Belinda Vermeer


 

 

Belinda Vermeer - “Ik leef weer door jou” 

 

 

Nieuwe release “Ik leef weer door jou’ van de Nederlandse zangeres-Belinda Vermeer, die in 2011 doorbrak via het TV-programma Holland’s Got Talent. 

 

Sinds die memorabele finale in 2011 veranderde het leven van de uit Haarlem afkomstige zangeres Belinda Vermeer van de ene op de andere dag. Een platencontract met Sony, een theatertour met Gordon en L. A. The Voices en vele concerten en theatershows die ze samen met haar ouders heeft gegeven was het gevolg. 

 

Het afgelopen jaar was Belinda al veel te horen en te zien met diverse covers van Jazz liedjes, een liedje voor bruidsparen (Het ja-woord), een lied bij het verlies van een dierbare (Ik laat je gaan) en een eigen kerst EP.

 

Met “Ik leef weer door jou” laat Belinda weer van zich horen met een ode aan de liefde. Speciaal geschreven door haar moeder Carla van der Veldt en gecomponeerd door Jan Willem Hoekstra, brengt Belinda een mooi, pakkend liedje waarin ze zich liet inspireren door de liefde in haar leven.

 

“Je kan het met bloemen zeggen, maar als zangeres zeg ik het graag via een liedje”, aldus Belinda.

 

 

Belinda Vermeer - Ik leef weer door jou wordt uiteraard ondersteund door een videoclip die hier en op alle bekende videoclip kanalen te bewonderen is en de single is uiteraard beschikbaar de bekende download-  en streamings-portals.