· 

Ben Cramer


 

 

  Ben Cramer  -  “Be My Christmas“  

 

 

Be My Christmas" is een origineel nieuw geschreven kerstlied voorzien van tekst en muziek door Chris Willemsen en Guus Westdorp. De opnames van dit mooie kerstnummer vonden plaats in de studio van Will Geerling in Valkenburg. Een studio waar ik, Ben Cramer de laatste jaren menig liedje en clips heb opgenomen. Will Geerling is een muzikale duizendpoot die voor zowel de muziek opname alsmede de mixage verantwoordelijk is.

 

In deze donkere dagen leek het ons een goed idee om dit lied “Be My Christmas” op single uit te brengen. Er worden niet zoveel nieuwe kerstliedjes uitgebracht werd ons verteld maar de positieve reacties van velen hebben ons doen besluiten om dit dus toch onder de aandacht te brengen. Wij wensen u veel plezier bij het beluisteren van dit originele lied “Be My Christmas”. De videoclip is nog voor de Corona tijd opgenomen in de grotten van Valkenburg tijdens de traditionele kerstmarkt aldaar. Dit jaar zal dat helaas niet mogelijk zijn i.v.m. de Corona Crisis, dus is het juist nog mooier om deze beelden te gebruiken, en u te laten genieten van dit spektakel in Valkenburg.

 

Ook wil ik graag alle radiozenders, dj’s en luisteraars, ondanks deze periode waar wij allemaal in leven, toch hele fijne gezonde en gezellige feestdagen toewensen en natuurlijk ook een gezond en muzikaal 2021.